Bocsi, de valamit félreértettél, azzal hogy ezt közzé tettem nem tanácsot akartam kérni a megépítésére vagy kijavíttatni a hibákat hozzáértők részéről, megkaptam a tanácsot a megfelelő embertől, köszönet neki.istvan01 írta: ↑2020.03.18., szer. 08:12Semmilyen machanikus befogás sem ad biztonságos kontaktot a rézmentes felületen, ezt én végig játszottam. A rézbevonat az galvanikus, az teljesen ok. Meg kell fordítani. Rézbevonatos végeken kell megfogni, akár forrasztani, a rúd közepén 1/2 részben lefejteni a galvanikusan felvitt rézfóliát. De a 10mm átmérőnél nagyobbat válassz.xilop írta: ↑2020.03.18., szer. 06:26Ezt a valamit a végfok előtt használom, az ösvény vége és a tápkábel közé van bekötve.
Szén rudak, hegesztés technikában használják, 10mm átmérő és 30cm hosszú. A kontakt a biztosíték foglalat elvén működik, nem tudok jobb rögzítési módszert, a csavaros bilincs összeroppantja a rudat.
Ellenállást nem mértem, nem is fontos, a hangra gyakorolt hatására voltam kíváncsi, nálam a cd transzport és a dac tápkábel szénszálas, a végfokhoz nem elegendő az átmérője ezért találtam ki ezt a megoldást.
A hangról csak annyit hogy megérte a fáradság, használni fogom.![]()
Ha valakinek felkeltette a figyelmét az építse meg a saját tudása, lehetősége vagy hozzáértők segítségével, nem kerül egy vagyonba, de véleményt csak az mondjon róla aki már kipróbálta és hallotta.