istvan01 írta: ↑2020.02.24., hétf. 09:52
hollohazi írta: ↑2020.02.24., hétf. 07:31
istvan01 írta: ↑2020.02.23., vas. 16:48
Az a jó (neked) hogy ezt el is hiszed, meg is méred, és tapasztalod ajtókán át is.
Deklaratíve állítod,
nem lehet leárnyékolni. Mindent lehet árnyékolni, elektromágneses sugárzás elektromos és mágneses térerősséget bármilyen frekvencián (mikrosebességen??) is. Alacsonyabb frekvencián paramágneses anyaggal (jellemzően Fe és ötvözetei), magasabb frekvencián diamágneses fémes vezető anyagokkal (tipikus Cu és Al). Megfelelő anyagvastagság választásával adott térerőhöz praktikusan nulla térerő érhető el az árnyékolás másik oldalán.
Igen. van olyan hatás ami földi körülmények között nem árnyékolható, neutrínók. Naprendszer vastagságú ólomköpeny, az tálán minden neutrínót be tud fogni.
A tárgyban illetékes fizikaprofesszorral kell vitatkozni, nem velem.
https://www.meyl.eu/go/index.php?dir=10 ... sublevel=0
Én csak egy mezei felhasználója vagyok egy olyan többszáz tagú termékcsaládnak, melyet ezen elmélet alapján évtizedek óta gyártanak s melynek csak a díler csapata tízszerese az összes magyar hifi, high end kereskedői csapatnak. Arról, hogy mindez idáig Magyarországra/AVX/ nem jutott el, nem én tehetek.
miből olvastad ki, hogy én veled vitatkoznék? ellenkezőleg, megelégedéssel olvasom, hogy neked ez nem csupán hit kérdése, hanem van ehhez igazoló mérő eszközöd, sőt, még érzed is a másik szobából. A fájdalmadat is osztom, amikor rájössz, hogy amíg ezzel nem voltál tisztában, addig mennyire fájdalmas volt a zenélés otthon.
Tudod van az a szint, amikor a laposföld hívőkkel felesleges vitatkozni, mert meggyőződésükben kételyt támasztani, az mentális összeomlást okozhat náluk. Igen, tudom, te nem vagy laposföld hívő.
/Fizikusokat nem az minősít hogy mit állítanak magukról valami érdek mentén. De ezt kár itt ragozni/
Nincs azzal gond ha másképpen gondolkozik az ember....Azzal sincs baj ha mást állít vagy a saját álláspontját megvédi.
Ami nekem nem tetszik és lehet elítélni érte, mert ugye ez a mai világban már megszokott.....az a másik minősítése bármely okból kifolyólag.
Lehet ,hogy nem értünk vele egyet de pont amit mondtál az ilyen olyan okok esetén , mikor egy fizikus pénz vagy érdek miatt áll az egyik oldal mellé ragozni kell ??......egyet ne felejtsünk el az a fizikus aki nem kellő ismeretekkel vagy hiányos ismeretekkel vagy csak mert ragaszkodik a megszokottakhoz és már régen nem is kisérletezik, nem alkot csak robotol a szakmájában, na azok se mások ...tessék egy kalap alá venni őket ,mert talán velük soha nem lettünk volna előrébb !!! Igaz ? Mert kell a különvélemény ! A fejlődést soha nem a szakik tolták előrébb! Hanem a különcök !
Mindegy ostorozzatok érte !!!Ez az én véleményem ! Teljes tisztelettel ! Nem bántásként írtam.
Még mindíg azt gondolom ,hogy ezek a sokszor érthetetlen dolgoknak itt a helye !
Aki ezt nem bírja elviselni bántás bántó beírások nélkül az ne olvassa !
A vitát és a vitatkozást szerintem mindenki jól kezeli ,,,,,, a bántó személyeskedés megnyilvánulásáig!
Egyébként meg OFF ért elnézést kérek majd beveszem a gyógyszert .....
üdv