Hát...épp az Orsolya Pince Kadarkájával erősítgetem...de az erősségeim nyilvánvalóan az ujjaim voltak!

Hát...épp az Orsolya Pince Kadarkájával erősítgetem...de az erősségeim nyilvánvalóan az ujjaim voltak!

Pedig nem tűnik olyan rossznak az a Yamaha mint amit leírtál.Flyer írta: ↑2019.02.20., szer. 20:01
Jelenleg egy Yamaha bd-s1065 amit cd lejátszónak is használok... De igazából a telefonom is tud olyan "hangminőséget" . Innen is jött az ötlet a továbblépés felé. Bár gondolom a fent említett termékek többet nyújtanának. Persze ha van más szivesen veszem a tippeket.

Nem hiszem , hogy tudok segíteni többet. Egyiket sem hallgatnám szívesen. Mindössze annyit tudok ,hogy az Arcam 7 hangja biztosan a legmélyebb hangzasú és kiejtésű is ahogy az előbb a fórumtárs megjegyezte. Gondolom az One is hasonló hozzá. Hiába van benne Sony lézer , akkor is.Flyer írta: ↑2019.02.20., szer. 20:01Ez felkeltette az érdeklődésem.SoundMania írta: ↑2019.02.20., szer. 18:31Legmélyebb hangja az Arcamoknak van ezek közül.Flyer írta: ↑2019.02.20., szer. 16:53Köszönöm a válaszokat.40E-ért felújított volt új kondik stb. De ahogy írtátok inkább hanyagolom a dolgot.
Hangzásba nekem egy kicsit melegebb hangzás áll közel a szivemhez.
Ennek tükrében inkább a Philips vagy az Arcam lehet nyerő?
Hivox az erősítő egy remek darab, B&W hangfalakat hajt meg.
Közbe utánanéztem mit adnak ennyiért
Arcam alpha one, vagy alpha7
Philips cdc 751,cd 820, cd160, cd115
Erdemes ezek közül valogatni vagy meg nezelödjek?
Esetleg ezekkel valakinek tapasztalat.
Van esetleg vlami más irány is ahol érdemes nézelődni, vagy mire gondoltál hogy ezek közül?
Jelenleg egy Yamaha bd-s1065 amit cd lejátszónak is használok... De igazából a telefonom is tud olyan "hangminőséget" . Innen is jött az ötlet a továbblépés felé. Bár gondolom a fent említett termékek többet nyújtanának. Persze ha van más szivesen veszem a tippeket.

A torkod az erősséged?!juliush írta: ↑2019.02.20., szer. 20:18Filipsz...Aaaarkaaammmm...Filipsz...Aaaarkaaammmm...Tényleg!!!![]()
Nono, a One-ban meg a 7-ben Sony optika van.
Filipsz...Aaaarkaaammmm...Filipsz...Aaaarkaaammmm...Tényleg!!!
Ez felkeltette az érdeklődésem.SoundMania írta: ↑2019.02.20., szer. 18:31Legmélyebb hangja az Arcamoknak van ezek közül.Flyer írta: ↑2019.02.20., szer. 16:53Köszönöm a válaszokat.40E-ért felújított volt új kondik stb. De ahogy írtátok inkább hanyagolom a dolgot.

Legmélyebb hangja az Arcamoknak van ezek közül.Flyer írta: ↑2019.02.20., szer. 16:53Köszönöm a válaszokat.40E-ért felújított volt új kondik stb. De ahogy írtátok inkább hanyagolom a dolgot.

Ha a melegebb, vastagabb hangot szereted, akkor Arcam. Frankó mélyei is vannak. :)
Közbe utánanéztem mit adnak ennyiértFlyer írta: ↑2019.02.19., kedd 22:45Köszönöm a válaszokat.40E-ért felújított volt új kondik stb. De ahogy írtátok inkább hanyagolom a dolgot.
kaboca36 írta: ↑2019.02.17., vas. 13:54Majd belenézek, köszi. Vettem azért egy Philips CD360-ast is. Kíváncsi vagyok rá.hucsacsu írta: ↑2019.02.16., szomb. 18:03Sziasztok! Eddig sikerült egy Philips 104-eset (TDA1540) szereznem. Gondoltam paralellbe összehasonlítom a Denon DCD725-össel. Audiomachine - Magnus albumát vettem elő. Hát nem volt szükség párhuzamos tesztre, mert nüasznyi különbségek vannak! A hangszerek, vokál jól elhatárolódnak, mélyek nem kenődnek el, új hangokat hallok. egyszerűen 725-öst kivégezte a 104-es szerintem. De jön egy 1541-es is.
Magaban a cd 104 es nem fogja meg mutatni mit tudd a dac. Csinalok egy I2S attenuator panelt amit a 7220 helyere lehet rakni, igy NOS modban es az attenuatorral sokkal jobban szol a cd is. A Revoxomban is az van es meg nem igen tudtak olyat dacot mellle rakni ami bizonyitana a tobbszoros ar kulonbseget. Amugy a PCM-ek is jo hangu dacok.
Nezesd meg a kondik allapotatt, alltalaban a tapban levok regen rosszak es a dac es az opamp koruliek is elhasznalodnak. igy kb semmi ertelme itelkezni a hangja miatt, KB ennyi kuka belole![]()

PDS-707 meg jobb nyak kivitelezesben. Szinten szemelyes tapasztalat.zoli73 írta: ↑2019.02.19., kedd 15:22Sajnos nem igazán jó, ennyiért meg pláne nem. Nagyjából bármi jobb ennyiért.
470-est hallottam, kiábrándító, nem hinném, hogy a 490-es nagyon más lenne.
Ahogy már látom ajánlották, régebbi Philips-ek, Arcam különösen. Amit még tudok ajánlani, az a Pioneer PD-S 505, saját tapasztalat.
Fakuló emlékeim szerint ennek a Technics játszóknak rendkívül gyors és pontos működésű szervó

Sajnos nem igazán jó, ennyiért meg pláne nem. Nagyjából bármi jobb ennyiért.

Inkabb a korites szamit. Az en Revox-omoat a 1540-el nem lehet ossszehasonlitani a Philips 1541-evel, Szerintem.