Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

hauntedpill
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: hauntedpill »

SoundMania írta:
2019.01.10., csüt. 11:53

Igen az látszott,hogy beleng a sasszi. Ha leveszed a szíjat akkor talán jobban látszik a motorhiba. Ha közben szíj nélkül megpörheted a tanyért a szíj nélkül akkor meg nem szabad csinalnia ezt a sasszinak. Na jó persze a rugózas miatt meg majd remeg a belökéstől. De ez elhatárolható.
Mióta csinalja ezt egyébként?
Volt előzménye?
Másrészt azért is jó lenne szíj nélkül megjaratni a motort , hogy látszódjon , csak a tengelye leng a szíjtarcsával vagy a motortest is mozog-e.
A következők a fejlemények:
- levettem a szíjat és megnéztem anélkül hogy jár a motor. egy nagyon minimális, tized milliméteres ütést látok, a tengely viszont nem kotyog
- rátettem a szíjat a szubtányérra de a tányért nem, ebben az esetben semmilyen oszcillálást nem látok
- amikor ráteszem a tányért, már megkezdődik a bólogatás (akril tányér)
- újravízszinteztem, újraállítottam a magasságot, minden tökéletes, de a bólogatás megmaradt

előzménye nem volt, hangszedőt cseréltem és amikor azt beállítottam, akkor vettem észre, előtte nem tűnt fel
átmeneti megoldásként tettem a szubsasszi és a doboz közé egy kis darab gumiszivacsot két oldalra, ez keményíti a rugózást és így megszűnt teljesen a bólogatás, viszont horizontálisan teljesen lecsökkentette a rugózást. Vajon mennyire jó megoldás ez? Inkább kevésbé legyen rugalmas a sasszi, vagy inkább bólogasson?

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Hozzászólás Szerző: mishow »

Nah, akkor most valaki felkapcsolná a villanyt? Engem nem érint, mert én személy szerint imádom a kis EA-mat (ha váltok max egy gyöngyház-selyemfényű TT1-re) de már én is kíváncsi lennék, mi az igazság! gondolkodik.gif

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 795

Hozzászólás Szerző: peterson »

Ear írta:
2019.01.10., csüt. 14:20
...
A P2 a nem állítható antiskatinggel...
Ez így, ha szó szerint vesszük igaz, de (legalább is a Rega honlapja szerint) nem állíthatatlan az antiskating, hanem automatikus állítású. Ez azért különbség, s így szerintem bőven van hangszedő ami beleszerelhető. Persze ehhez is kellhet (mint minden Rega karhoz) valamilyen kar emelő "készség" a korrekt VTA beállításhoz
"Featuring the brand new RB220 tonearm which is packed with groundbreaking new features. Incorporating new ultra low friction, Rega designed, bespoke, zero play ball bearings (Patent Pending), housed within a brand new, stiffer and lightweight bearing housing which was developed with a new automatic bias setting negating the need for the user to set bias."

Esetleg aki jó tud angolul, szabatosan lefordíthatná!

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2680

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Ear írta:
Bécó írta:
2019.01.10., csüt. 13:58
Ear írta:
2019.01.10., csüt. 09:18

Nem akarok ünneprontó lenni, de pont a P2 az, ami újként, tervezetten olyan megoldásokat alkalmaz, ami elkerüli egy kezdő lemezjátszós figyelmét, és amire egy hozzáértőbb inkább azt mondja, hogy kösz, nem kérem.
Kedves Ear fórumtárs!Ha anno megkapod tőlünk a Rega viszonteladói lehetőségét akkor most minden ok ugye. ;)
Nem hiszem, hogy OK lenne. Mivel nem foglalkoztam/foglalkozok hifi berendezések árusításával, így nem tudok róla, hogy valaha is jelentkeztem volna Rega viszonteladónak.

A P2 a nem állítható antiskatinggel, a tényleg csak belépő szintre elég, és utána korrekt módon cserélhetetlen hangszedővel viszont szerintem ugyanolyan csapdahelyzetbe tudja hozni a tulajdonosát, mint egy nem ismert állapotú használt. Vagy még kellemetlenebbe. Vagy ez így OK?
nomost az irja az ójság:
http://www.sztereomagazin.hu/tesztek/au ... dicio.html
"A hálózati kábel csatlakoztatása utána indulhat is móka – még az antiskating súlyt beállítására sincs szükség, hiszen szabályzása automatikusan történik a vadonatúj, RB-220 névre keresztelt hangkar belsejében."

nem forgalamozom,nem használom de nem kéne lelombozni az új felhasználóját téves infóval (ha téves)..azt sem értem mért irtad nem cserélhatő a hangszedő..normál csavarokkal van rögzitve..az hogy esetleg a VTA nem "flip-n-fly " állitható,ez jelen van más Rega hangaroknál is,ennek a hiánya közismert kéne hogy legyen...
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Ear írta:
A P2 a nem állítható antiskatinggel, a tényleg csak belépő szintre elég, és utána korrekt módon cserélhetetlen hangszedővel viszont szerintem ugyanolyan csapdahelyzetbe tudja hozni a tulajdonosát, mint egy nem ismert állapotú használt. Vagy még kellemetlenebbe. Vagy ez így OK?
Ez is ennyire plug&play? :o
Ezek szerint kevertem valamivel.
Hát akkor megint csöbörböl vödörbe, legfeljebb ez egy szép csilivili zománcos 31_1_21.gif

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1362

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Ear írta:
Sat írta:
2019.01.09., szer. 21:43
Hamar kiderült számomra, hogy új lejátszót kell választanom. Egyszerűen azért mert nem értek hozzá. Nem tudom mire kell egy használt eszköznél figyelni. Persze a nyilvánvaló hábákat látom, de a kaszni alá nem látok....még.

A választás megszületett: Rega P2 :)
Nem akarok ünneprontó lenni, de pont a P2 az, ami újként, tervezetten olyan megoldásokat alkalmaz, ami elkerüli egy kezdő lemezjátszós figyelmét, és amire egy hozzáértőbb inkább azt mondja, hogy kösz, nem kérem.
A jelenlegi P2 sajnálatos tulajdonsága, hogy minden fix állítású. A hozzáadott Carbon pu.-höz van minden idomítva. Beállítás nem kell, viszont nagyon szűk a továbblépés lehetősége.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1215

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Ear írta:
Sat írta:
Hamar kiderült számomra, hogy új lejátszót kell választanom. Egyszerűen azért mert nem értek hozzá. Nem tudom mire kell egy használt eszköznél figyelni. Persze a nyilvánvaló hábákat látom, de a kaszni alá nem látok....még.

Írtunk pár javaslatot. Az illető döntése meg ez lett. Fogadjuk el, megérteni úgysem tudjuk. :)

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

hauntedpill írta:
2019.01.10., csüt. 09:22

Szíjcserén, tisztításon túl vagyok, sajna elég rossz lett a felvétel, de pont annyira lötyög a tengely, amennyire látszik, a milliméter töredéke lehet, viszont az ütem (fonendoszkóppal ráhalgattam, simán füllel nem hallani) pont megegyezik a sasszi lengésével, a videó második felében ahol a lengés látszik ott is látható, hogy kb másodpercenként 4-et leng, ezt pont a 250 rpm-nek felel meg.
Igen az látszott,hogy beleng a sasszi. Ha leveszed a szíjat akkor talán jobban látszik a motorhiba. Ha közben szíj nélkül megpörheted a tanyért a szíj nélkül akkor meg nem szabad csinalnia ezt a sasszinak. Na jó persze a rugózas miatt meg majd remeg a belökéstől. De ez elhatárolható.
Mióta csinalja ezt egyébként?
Volt előzménye?
Másrészt azért is jó lenne szíj nélkül megjaratni a motort , hogy látszódjon , csak a tengelye leng a szíjtarcsával vagy a motortest is mozog-e.

hauntedpill
Újonc fórumos
Újonc fórumos

SoundMania írta:
2019.01.10., csüt. 09:11
hauntedpill írta:
2019.01.10., csüt. 07:50
Sziasztok,

Egy kérdésem lenne,van egy Systemdek IIX900 gépem és a következőt vettem észre: a motor tengelyének van egy kis játéka, ami nem tűnik vészesnek, viszont amiatt ütemesen belengeti a sasszit. Csináltam egy videót: https://youtu.be/zTIxdDSzAKk
0:30-ig maga a motor látszik, utána a billegés. Mennyire jellemző ez? Motorcserével jobb lesz, vagy ezek az AC motorok ennyit tudnak? Próbáltam le fel állítani a motort, nincs különbség. A sebességet amúgy jól tartja, igaz, egy Orbit hajtja.

Ha motorcsere, akkor a a görgőt hogy szedem le a motortengelyről? Ez ugye műanyag már, nem fém mint a régi.

Előre is köszi a segítséget.
Szia! Sajnos marhára mozgattad a felvevőt, de nekem úgy néz ki a tarcsa nem üt. A motortengelyt sem látom kóvalyogni.
Már amennyire erről az akciókameras mozgasból megítélhető. Ha így van , akkor sztem szíjcsere lesz. Esetleg alkoholos tisztítassal előzőleg még próbálkozhatsz.
Szíjcserén, tisztításon túl vagyok, sajna elég rossz lett a felvétel, de pont annyira lötyög a tengely, amennyire látszik, a milliméter töredéke lehet, viszont az ütem (fonendoszkóppal ráhalgattam, simán füllel nem hallani) pont megegyezik a sasszi lengésével, a videó második felében ahol a lengés látszik ott is látható, hogy kb másodpercenként 4-et leng, ezt pont a 250 rpm-nek felel meg.

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Rotox írta:
2019.01.10., csüt. 08:14
hauntedpill írta:
...van egy Systemdek IIX900 gépem és a következőt vettem észre: a motor tengelyének van egy kis játéka...
Segíteni sajnos nem tudok, ugyanakkor nem tudom magamban tartani, hogy ez a kérdés mennyire összecseng az alábbiakban olvasható "új lemezjátszó, kontra régi lemezjátszó", vagy "egyszerű lemezjátszó, kontra "kifinomult" lemezjátszó" kérdéskörrel.

Nem okoskodásnak, hanem gondolatébresztőnek szántam, elnézést kérek, ha mégis az. :smile53:
Ennyi erővel , használt autót se vegyen senki!
De még biciklit sem!

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

hauntedpill írta:
Sziasztok,

Egy kérdésem lenne,van egy Systemdek IIX900 gépem és a következőt vettem észre: a motor tengelyének van egy kis játéka, ami nem tűnik vészesnek, viszont amiatt ütemesen belengeti a sasszit. Csináltam egy videót: https://youtu.be/zTIxdDSzAKk
0:30-ig maga a motor látszik, utána a billegés. Mennyire jellemző ez? Motorcserével jobb lesz, vagy ezek az AC motorok ennyit tudnak? Próbáltam le fel állítani a motort, nincs különbség. A sebességet amúgy jól tartja, igaz, egy Orbit hajtja.

Ha motorcsere, akkor a a görgőt hogy szedem le a motortengelyről? Ez ugye műanyag már, nem fém mint a régi.

Szia! Sajnos marhára mozgattad a felvevőt, de nekem úgy néz ki a tarcsa nem üt. A motortengelyt sem látom kóvalyogni.
Már amennyire erről az akciókameras mozgasból megítélhető. Ha így van , akkor sztem szíjcsere lesz. Esetleg alkoholos tisztítassal előzőleg még próbálkozhatsz.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sat írta:
Tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget!
Nem rossz döntés, azt főleg jól tetted, hogy előtte elmentél hallgatózni többfelé is :smile32:

Sajnos van egy rossz hírem, ezzel a lejátszóval - ismerve a hifi bogár működését - valszeg lavinát indítottál, kezdjél gyűjteni új erősítőre és hangdobozokra :D - de mindenekelőtt sok-sok lemezre! :smile29:
Hajrá, és sok sikert! ;peace;

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Bécó írta:
2019.01.09., szer. 22:31
Bölcs döntés volt hogy vetted a fáradtságot és eljöttél meghallgatni.
Erről egy régi L'art pour L'art poén jutott eszembe: "Jöjjön be hozzám, nem fogom megbánni!" :kapdelm:

(Meg ne haragudj érte, de ez magas labda volt, sorry :D :smile53: )

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1265

Hozzászólás Szerző: Rotox »

hauntedpill írta:
...van egy Systemdek IIX900 gépem és a következőt vettem észre: a motor tengelyének van egy kis játéka...
Segíteni sajnos nem tudok, ugyanakkor nem tudom magamban tartani, hogy ez a kérdés mennyire összecseng az alábbiakban olvasható "új lemezjátszó, kontra régi lemezjátszó", vagy "egyszerű lemezjátszó, kontra "kifinomult" lemezjátszó" kérdéskörrel.

Nem okoskodásnak, hanem gondolatébresztőnek szántam, elnézést kérek, ha mégis az. :smile53:

hauntedpill
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sziasztok,

Sat
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: Sat »

Köszi mindenkitől az építő jellegű pozitív, negatív , pro és kontra érveket. Sokat okosodtam itt a fórumon és telefonon is.

Több lejátszót is meghallgathattam, ezt utólag is köszönöm mindenkinek. Az egyiknek nagyon megtetszett a hangzásvilága, és beleszerettem a hangába....Így hát felkerestem a forgalmazót, és nála is meghallgatva tovább erősött a szerelem....

Tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget!

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2019.01.09., szer. 19:09
peterson írta:
2019.01.09., szer. 18:28
De szerintem ne Mi határozzunk meg preferenciákat Neki! Derítsük ki merre lakik, van-e köztünk valaki a közelében, akinél meghallgathatna valami szóba jöhetőt (nem eladót, kivéve ha kereskedésben!), és szerezzen tapasztalatot.
OFF lesz, sry :smile53:
Ez a mostani eszmecsere remek illusztrációja annak, amiről a napokban többen is panaszkodtak az "általános" topicban.
Megmondás, egymásra licitálás (felénk úgy mondják "farokméregetés"), de hogy hogyan kellene és lehetne segíteni a srácnak az nem sok mindenkit érdekel ... gondolkodik.gif
Bocs , de szerintem ez mind segítség volt!
Többféle szemszögböl ,nézőpontból rávilagítva a témara.
Nem csak készüléket kell a leendő tulajnak választania, hanem jó ha sok szempontból megvizsgalva egy számára esetleg jobb/alkalmasabb irányt is. Nem kell ezt farokméregetéssé degradálni!
Mindenből lehet tanulni. Mem csak a pozítív hozzaszólásból, hanem a negatívból is, a helyeslőből és az ellenkező tézist felvázolóból is. Szerintem..... Főleg a kezdőknek.....
Jó ha minél több oldal véleményét megismeri!

mishow
V.I.P.
V.I.P.

peterson írta:
2019.01.09., szer. 18:28
De szerintem ne Mi határozzunk meg preferenciákat Neki! Derítsük ki merre lakik, van-e köztünk valaki a közelében, akinél meghallgathatna valami szóba jöhetőt (nem eladót, kivéve ha kereskedésben!), és szerezzen tapasztalatot.
OFF lesz, sry :smile53:
Ez a mostani eszmecsere remek illusztrációja annak, amiről a napokban többen is panaszkodtak az "általános" topicban.
Megmondás, egymásra licitálás (felénk úgy mondják "farokméregetés"), de hogy hogyan kellene és lehetne segíteni a srácnak az nem sok mindenkit érdekel ... gondolkodik.gif

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Sat írta:
2019.01.09., szer. 11:34
Most:
Pro-Ject Primary OM5-tel
Harman Kardon 171s
Klipsch r-620
Nincs nagy LP gyűjteményem.....még :) Jellemzően Instrumental rock és elektronikus zene a kedvenc.
Házimozin hallgatsz instrumentális rockot és elektronikus zenét - akkor azt kérdezem még, hogy pontosan mit hiányolsz a mostani ProJect hangjából?
A tuninggal ill. készülékcserével milyen hangzást szeretnél elérni?
Több basszus, nagyobb felbontás, több részlet, lendület, dögösség, ritmus - ilyenekre gondolok!

peterson
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
2019.01.09., szer. 17:54
peterson írta:
2019.01.09., szer. 16:07
... aká 30e-ig is elmehet a felújítás költsége. Igaz még ekkor is bőven 100e alatt marad, de mennyivel illúzió rombolóbb egy sokszor karcos repedt tetős, 40 éves, de designben már ekkor is elavult lemezjátszóval megjárni ezt az utat, mint venni egy új, korrekt lemezjátszót, hazamenni-összedugni-hallgatni, jóleső érzéssel ránézni! Ráadásul mindezt KEZDŐKÉNT!
nyilván, sokkal jobb minimum 2x-annyit kifizetni KEZDŐKÉNT valamiért, ami még nem is szól olyan jól... de csillog angyal
Én máshová teszem a hangsúlyokat... Az pedig, hogy kinek melyik hangja tetszik jobban, mindenkinek magának kell eldönteni, szerintem itt a fórumon kevesen értenénk egyet, bármilyen készüléket, nem "promóciós" céllal vizsgálva.
NEM KEZDŐKÉNT bátran vásárolok használt dolgokat, a pénzemért a lehető "legtöbb hangot, zenét" szeretném, ezért esetleg kötök kompromisszumot más oldalon.
De szerintem ne Mi határozzunk meg preferenciákat Neki! Derítsük ki merre lakik, van-e köztünk valaki a közelében, akinél meghallgathatna valami szóba jöhetőt (nem eladót, kivéve ha kereskedésben!), és szerezzen tapasztalatot. :napsut:

peterson
V.I.P.
V.I.P.

SoundMania írta:
2019.01.09., szer. 16:13
peterson írta:
trane írta:
2019.01.09., szer. 14:03

...meg vannak azé' szakemberek is, akik átnézik, s ha szükséges pár-1000Ft-ból helyreteszik :smile53: - és még mindig jóval 100eFt alatt van egy szuper géped :smile32:
Hááát...! Pár ezerből azért nem! Ha maradunk a Lenco-s példánál: csak két kopó, és általában elhasználódó, elöregedő alkatrészt vegyünk: idler, V blokk. Ezt a kettőt nem úszod meg 10e-ből, ha rendes, gyárihoz közelítő, vagy inkább megegyező minőséget akarsz. Netán a legközelebbi "mester" meg még egy pár megyére lakik, akkor rossz esetben két úttal számolva aká 30e-ig is elmehet a felújítás költsége. Igaz még ekkor is bőven 100e alatt marad, de mennyivel illúzió rombolóbb egy sokszor karcos repedt tetős, 40 éves, de designben már ekkor is elavult lemezjátszóval megjárni ezt az utat, mint venni egy új, korrekt lemezjátszót, hazamenni-összedugni-hallgatni, jóleső érzéssel ránézni! Ráadásul mindezt KEZDŐKÉNT!
(Mondom ezt úgy, hogy most is van otthon 2 db működő Lenco L75-öm!)
Nincs ilyen új lezjátszó, amilyet írsz! Nem tudom honnan veszed , hogy van?! Még amit vett a srác, az usb fonós, szerintem az sem olyan.
A szíjhajtasúaknál meg cserélheti a szíjat pár évenként. Ha olyat vesz az ember az is lehet több 10ezer..... Opcsó 1-2ezer forintosat meg nem érdemes venni. Jobban szól a dragább spécibbekkel a cucc.
Persze, szó szerint nincs, főleg, ha dobozból veszed ki otthon! Össze kell szerelni, be kell állítani, de nem kell szervizeltetni, felújítani (most a ~40 éves Lenco-hoz hasonlítva). Illetve szerencsés esetben - megkockáztatom - városon belül akár összeszerelve, beállítva is hazavinnék egy merev vázas Rega-t a kereskedőtől, s akkor már igaz az állításom. (Gondolj bele hány használt lemezjátszó utazik akár postán(!) egyben, összeszerelve, gyári csomagolás hiányában! Jó esetben ellensúly, tányér van külön csomagolva.)

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

peterson írta:
trane írta:
asebestyen írta:
2019.01.09., szer. 13:43
... Ezek a használt 40 éves gépek lehetnek jók is, meg marha rosszak is. Ha valaki ért hozzá, de tényleg (nem csak állítja magáról), akkor érdemes használtat venni persze, de egy olyannak, aki nem vágja mit kell átnézni igen tüzetesen vásárlás előtt, hogy kell azt szállítani, hogy ne is legyen baja mire hazaér vele, stb, Ő inkább vegyen újat. Ha nincs annyi pénz még, akkor gyűjtsön hozzá...
...meg vannak azé' szakemberek is, akik átnézik, s ha szükséges pár-1000Ft-ból helyreteszik :smile53: - és még mindig jóval 100eFt alatt van egy szuper géped :smile32:
Hááát...! Pár ezerből azért nem! Ha maradunk a Lenco-s példánál: csak két kopó, és általában elhasználódó, elöregedő alkatrészt vegyünk: idler, V blokk. Ezt a kettőt nem úszod meg 10e-ből, ha rendes, gyárihoz közelítő, vagy inkább megegyező minőséget akarsz. Netán a legközelebbi "mester" meg még egy pár megyére lakik, akkor rossz esetben két úttal számolva aká 30e-ig is elmehet a felújítás költsége. Igaz még ekkor is bőven 100e alatt marad, de mennyivel illúzió rombolóbb egy sokszor karcos repedt tetős, 40 éves, de designben már ekkor is elavult lemezjátszóval megjárni ezt az utat, mint venni egy új, korrekt lemezjátszót, hazamenni-összedugni-hallgatni, jóleső érzéssel ránézni! Ráadásul mindezt KEZDŐKÉNT!
Nincs ilyen új lezjátszó, amilyet írsz! Nem tudom honnan veszed , hogy van?! Még amit vett a srác, az usb fonós, szerintem az sem olyan.
A szíjhajtasúaknál meg cserélheti a szíjat pár évenként. Ha olyat vesz az ember az is lehet több 10ezer..... Opcsó 1-2ezer forintosat meg nem érdemes venni. Jobban szól a dragább spécibbekkel a cucc.

peterson
V.I.P.
V.I.P.

trane írta:
asebestyen írta:
2019.01.09., szer. 13:43
... Ezek a használt 40 éves gépek lehetnek jók is, meg marha rosszak is. Ha valaki ért hozzá, de tényleg (nem csak állítja magáról), akkor érdemes használtat venni persze, de egy olyannak, aki nem vágja mit kell átnézni igen tüzetesen vásárlás előtt, hogy kell azt szállítani, hogy ne is legyen baja mire hazaér vele, stb, Ő inkább vegyen újat. Ha nincs annyi pénz még, akkor gyűjtsön hozzá...

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1265

Hozzászólás Szerző: Rotox »

SoundMania írta:
2019.01.09., szer. 14:04
...a Regát egy laikusnak könnyebb jó allapotban tartva használni nagyon sokáig.
Ez egy nagyon fontos szempont annak, aki lusta (mint pl. én... :D ), és/vagy nem akar sablonnal, meg ezzel-azzal tökölődni. Nincs rugó, nincs "felfüggesztés" (sőt még földelőszál sem - bár az enyémen már van :rolleyes:), karbantartási igény minimális, Rega hangszedő használata esetén a "plug&play" hárompontos hangszedő rögzítés egy áldás.

És azért annyira nem rossz ám... :D :smile32:

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.

Bécó írta:
2019.01.09., szer. 14:05
Csak mondanék egy pár adatot.A Rega havonta 5000db lemezjátszót csinál.Made in England 100%-ig!Tavalyi évhez képest 20%-kal emelkedett a cég bevétele.Mindmáig Angliába adják el a legtöbb lemezjátszót.Holvan ehhez a többi cég?Sok manufaktúra használja a Rega hangkarokat.De az is lehet hogy ők nem értenek hozzá. gondolkodik.gif
Van olcsóbb hangkar mint a Rega?! :)

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”