Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kezdő hifi - tanács kéne

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Hát nem. Utoljára a Pioneer dv575 dvd/sacd lejátszóm tudott ilyet (állítható arányokkal), de az meg nem igazán médialejátszó. Volt. Most nem is tudok ilyen képességgel bíró lejátszót. Valaki? A Dunek esetleg?

Dune biztos tudja, de továbbra is tartom, hogy manapság minden normálisabb lejátszó is.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Hát nem. Utoljára a Pioneer dv575 dvd/sacd lejátszóm tudott ilyet (állítható arányokkal), de az meg nem igazán médialejátszó. Volt. Most nem is tudok ilyen képességgel bíró lejátszót. Valaki? A Dunek esetleg?

Szerintem meg a legtöbb lejátszó tudja a downmixet csak nincsenek állítható arányok, megadod a 2.0 kimenetet és kész. 
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

Saughassy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 175

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Saughassy »

Valóban nem tudják? Szerintem elég alap elvárás nem manapság, de 5 éve is.

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Dorian »

valahogy meg kell oldani a downmixet. Na ez az, amit a medialejatszok jelentos resze nem tud

Valóban nem tudják? Szerintem elég alap elvárás nem manapság, de 5 éve is.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Saughassy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 175

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Saughassy »

Felejtsd el a házimozi erősitöket, planá ha annyiért remélsz jó hangot amenyiért max egy pár rca kábelt kapsz.

Vegyél egy vintage erősitőtt és hangfalat és azzal már tudsz zenélni is. Nálam egy kis 15W-os Pioneer sx-424 olyat szól a Kef hangfallal, hogy nehéz lenne sokkal jobbat venni. 

https://www.youtube.com/watch?v=v90ykIsgoJU

https://www.youtube.com/watch?v=e1kXw67Repk

nézz szét itt a forumon biztos vannak jó szettek eladók és menj el meghallgatni.....

Ezzel csak az a baj, hogy nagyon keves filmen van 2.0 sav, az 5.1 viszont borzalmasan szol 2.0-n. Tehat valahogy meg kell oldani a downmixet. Na ez az, amit a medialejatszok jelentos resze nem tud. Gondolom epithetne htpct, de az is penz. Szoval mi is lesz a lejatszo? Errol lemaradtam.

bil
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 6

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: bil »

Sziasztok!
Szekrényben porosodik ez a hangfalpár már évtizedek óta:

Egész:
https://drive.google.com/open?id=0B48yn ... U5aSWxSN0E

Hiba:
https://drive.google.com/open?id=0B48yn ... ERIVWlNdTg

Cimke:
https://drive.google.com/open?id=0B48yn ... DBKZGJqaWc

Kérdésem, hogy érdemes-e ezt megcsináltatni, vagy nem ér annyit az egész?
Ha érdemes, akkor hol és kb. mennyiért csinálják?
(bocs, ha nem ide való a téma, de akkor írjátok meg, hova való )

Köszi!
Üdv,
Balázs

baksadan
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: baksadan »

Ez érdekes. Földhurok okozza a búgást. Ha minden jól, és jó helyre van dugva, akkor nem szabadna búgnia. Ez csak méréssel deríthető ki, hogy mi okozza a földhurkot. Kérj/keress meg egy hozzáértőt a közeledben, aki ki tudja mérni neked mivel van a gond. Ezt így "távgyógyítani" nem lehet.

Köszi szépen, utánaolvasok a dolognak. Gondolom, erre utalhat az is, h az asztali lámpám is zúg.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok!

Segitseget kernek.

...

A keret, olyan 50 erositore, hangszorora 20.

Elore is koszi!
Mondanám hogy van kielégítő megoldás, de csak kompromisszum van.Ha marad a terv akkor nem biztos hogy annyival jobb hangot kapsz mint amennyi a ráköltött összeg!
A Panánál hogy oldottad meg a HDMI csatlakozást (költői kérdés volt csak)?

Sajnos a gyártók a készülékeket feláldozták és hang helyett inkább a szolgáltatások győztek.

3 utad van ahogy látom...

Veszel egy HDMI-s vasat, pár dobozt és boldogan hallgatod.
Veszel egy régebbi HM vasat (Denon 3805, CA 540R) és dobozokat, és élvezed a hangot és sokoldalú szolgáltatásait.
Veszel egy kicsit korosabb sztereó vasat 40-ért, valami jobb és korosabb nagymonitort 40-ért és mosolyogva hallhatsz zenét és nézel filmeket, igaz kevesebb szolgáltatással de mégis lehet jobban jársz a végén.

Igen, tudom, a saját köreit mindenkinek meg kell futnia, de egyre gyakrabban látom hogy sokan cserélgetik a cuccukat mert kicsit "csalódottak" a kapott végeredményben.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

Hangzasban fantos volna, hogy stereo-ban is jo legyen a szerkezet, mivel elsosorban zenet hallgatnek.

Szoval roviden: milyen hazimozi erositot ajanlotok (hasznaltat nyilvan), ami jol teljesit stereoban, ja es fekete;) Onyo? Denon? Marantz? tipus? Azt hallottam, hogy Onkyo nemelyik szeriaja hajlamos hdmi teren megnyekkenni. mik a kerulendok?

Hangszoro eseteben mit erdemes vadasznom?

Bocs a sok kerdesert, de mint mondtam, nem vagyok ebben a temaban jaratos, mert a pana eleg regota (15 eve) teszi a dolgat. Oh meg annyit, hogy tudom, hogy a panasonic valoszinu szitok szo, nekem sem azert volt ez, mert annyira bejon a hangzasa, csak nem volt keret cserere, minden mas fontosabb volt. A szivemhez (fulemhez), inkabb a kiegyensulyozottabb, kicsit melegebb hangzas all kozel, mintsem a pana ciccegos, kicsit tultolt mellyel rendelkezo hangzasvilaga.

Elore is koszi!

Felejtsd el a házimozi erősitöket, planá ha annyiért remélsz jó hangot amenyiért max egy pár rca kábelt kapsz.

Vegyél egy vintage erősitőtt és hangfalat és azzal már tudsz zenélni is. Nálam egy kis 15W-os Pioneer sx-424 olyat szól a Kef hangfallal, hogy nehéz lenne sokkal jobbat venni. 

https://www.youtube.com/watch?v=v90ykIsgoJU

https://www.youtube.com/watch?v=e1kXw67Repk

nézz szét itt a forumon biztos vannak jó szettek eladók és menj el meghallgatni.....
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1754

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

Szerintem az  AVR+HDMI+50e olyan erős szűrés, hogy nem sok választék lesz.
Biztos nem fér el másik kábel? Rengetegen cserélik le a jó tudású erősítőket mert nincs rajta hdmi. Hdmi nélkül egy kategóriával nagyobb erősítőt kapnál ugyanazért a pénzért.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

todie
Értékelés: 0

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: todie »

Sziasztok!

Segitseget kernek. Adott a nappalim, ahol egy panasonic ak27-es hifi-torony latja el a "hazimozi" szerepet, tovabba errol hallgatok zenet is, szamitogeprol. A problemam az, hogy felujitasra kerult a nappali es lathato helyre kerult a torony, ami baj, tekintve, hogy ronda mint a bun:)

A fentiek miatt elhataroztam, hogy bekoltozik a ceghez, az asztal ala, a tovabbiakban, csak zenehallgatasi celokat ellatva. A helyere viszont kellene valami es itt jonne az ok, hogy miert is irok.

Nagyon nem vagyok kepben, hogy mit erdemes venni (hazimozi erosito+hangfal). A felhasznalas 80% zene, 20% film. A hdmi bemenet viszont kellene, mert igy tudnam megoldani, hogy kabel na latszodjon sehol, mert az be van rejtve a falba.

Hangzasban fantos volna, hogy stereo-ban is jo legyen a szerkezet, mivel elsosorban zenet hallgatnek.

Szoval roviden: milyen hazimozi erositot ajanlotok (hasznaltat nyilvan), ami jol teljesit stereoban, ja es fekete;) Onyo? Denon? Marantz? tipus? Azt hallottam, hogy Onkyo nemelyik szeriaja hajlamos hdmi teren megnyekkenni. mik a kerulendok?

Hangszoro eseteben mit erdemes vadasznom?

Bocs a sok kerdesert, de mint mondtam, nem vagyok ebben a temaban jaratos, mert a pana eleg regota (15 eve) teszi a dolgat. Oh meg annyit, hogy tudom, hogy a panasonic valoszinu szitok szo, nekem sem azert volt ez, mert annyira bejon a hangzasa, csak nem volt keret cserere, minden mas fontosabb volt. A szivemhez (fulemhez), inkabb a kiegyensulyozottabb, kicsit melegebb hangzas all kozel, mintsem a pana ciccegos, kicsit tultolt mellyel rendelkezo hangzasvilaga.

Elore is koszi!

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2161

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Kössz a tippet. Lehet,hogy kipróbálom. Bár amennyi időt TV nézéssel töltök..............

Én sem nagyon tévézek... Sport és doku, lefekvéskor + főzés közben....
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

És amikor a szolgáltató oldja meg, akkor nem mákos a kép? Egyébként a digitális televíziózásnál, már nem lehet mákos a kép. Az csak az analógnál volt jellemző, a statikusság "beszűrődött" a hasznos jelbe... Nekem Signal márkájú van. 4 TV üzemel itthon és makulátlan képminőség van...  nincs pixelesedés, vagy egyéb gyenge digit jel betegség...
Kössz a tippet. Lehet,hogy kipróbálom. Bár amennyi időt TV nézéssel töltök..............
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Kezdő hifi - tanács kéne

A galvanikus leválasztó sajnos nem sokat ér.....

És amikor a szolgáltató oldja meg, akkor nem mákos a kép? Egyébként a digitális televíziózásnál, már nem lehet mákos a kép. Az csak az analógnál volt jellemző, a statikusság "beszűrődött" a hasznos jelbe... Nekem Signal márkájú van. 4 TV üzemel itthon és makulátlan képminőség van...  nincs pixelesedés, vagy egyéb gyenge digit jel betegség...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

Jogos! Ez még megér egy próbát. Ha a tv/antenna zavar, akkor kell egy galvanikus leválasztó.
A galvanikus leválasztó sajnos nem sokat ér. Próbáltam gyárit x ezerért,illetve csináltam pár száz forintból. A zaj megszűnt, de mákos lett a kép. 1-1 darabot próbáltam csak. Marad a kihúzás. Két kábel viszi a jelez a TV-be, a csatlakozásuk elérhető helyen van.
PS: elméletileg a galvanikus leválasztást a szolgáltatónak kellene megoldania, elméletileg..........
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3383

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Van TV, vagy valami vevőkészülék az erősítőre kötve? Ha igen, húzd ki a koax kábelt a vevőkészülék/tv-ből, vagy azt az RCA-t, amivel ezekről kapja az audio jelet.
Jogos! Ez még megér egy próbát. Ha a tv/antenna zavar, akkor kell egy galvanikus leválasztó.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Kezdő hifi - tanács kéne

Sziasztok,

a segítségetek szeretném kérni az alábbi ügyben....

Van TV, vagy valami vevőkészülék az erősítőre kötve? Ha igen, húzd ki a koax kábelt a vevőkészülék/tv-ből, vagy azt az RCA-t, amivel ezekről kapja az audio jelet.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Kezdő hifi - tanács kéne

Igen, ezt tudom. Úgy vettem észre, h a phono és az erősítő összekapcsolva zúg, h kihúztam a lemezjátszó rca dugóit (tehát már akkor erős zúgás van, amikor csak az erősítő és a phono van összekötve, a lemezjátszó nélkül).
Ez érdekes. Földhurok okozza a búgást. Ha minden jól, és jó helyre van dugva, akkor nem szabadna búgnia. Ez csak méréssel deríthető ki, hogy mi okozza a földhurkot. Kérj/keress meg egy hozzáértőt a közeledben, aki ki tudja mérni neked mivel van a gond. Ezt így "távgyógyítani" nem lehet.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

baksadan

Kezdő hifi - tanács kéne

A földelés, csak a lemezjátszó és a phono közé kell. A phono és az erősítő közé nem. Próbáld meg kihúzni a lemezjátszó rca dugóit a phono-ból, ha abbamarad a búgás, akkor a lemezjátszóval lehet a gond.

Igen, ezt tudom. Úgy vettem észre, h a phono és az erősítő összekapcsolva zúg, h kihúztam a lemezjátszó rca dugóit (tehát már akkor erős zúgás van, amikor csak az erősítő és a phono van összekötve, a lemezjátszó nélkül).

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Kezdő hifi - tanács kéne

Sziasztok,

a segítségetek szeretném kérni az alábbi ügyben. Nemrég vettem meg az első lemezjátszóm, és a földelést próbáltam a lemezjátszó és a phono, illetve a lemezjátszó és az erősítő közt is (valamint földelés nélkül is), de nem múlt el a zúgó hang. Aztán most rájöttem, h már önmagában az erősítő és a phono összekötése is erős zúgást eredményez (az aux és a cd bemenetek használata esetén is). (A laptopomat az erősítővel összekötve nem tapasztaltam ilyesmit).

Az erősítő: Marantz pm5004, a phono: Cambridge Audio 651p, köztük a kábel: Audioquest golden gate. A phono egy polcra van helyezve az erősítő felett (kb. 37 cm-re az erősítő tetejéhez képest).

Mi lehet a probléma, és mit tudnék tenni az ügyben? Előre is nagyon köszi!

A földelés, csak a lemezjátszó és a phono közé kell. A phono és az erősítő közé nem. Próbáld meg kihúzni a lemezjátszó rca dugóit a phono-ból, ha abbamarad a búgás, akkor a lemezjátszóval lehet a gond.

baksadan

Kezdő hifi - tanács kéne

Sziasztok,

a segítségetek szeretném kérni az alábbi ügyben. Nemrég vettem meg az első lemezjátszóm, és a földelést próbáltam a lemezjátszó és a phono, illetve a lemezjátszó és az erősítő közt is (valamint földelés nélkül is), de nem múlt el a zúgó hang. Aztán most rájöttem, h már önmagában az erősítő és a phono összekötése is erős zúgást eredményez (az aux és a cd bemenetek használata esetén is). (A laptopomat az erősítővel összekötve nem tapasztaltam ilyesmit).

Az erősítő: Marantz pm5004, a phono: Cambridge Audio 651p, köztük a kábel: Audioquest golden gate. A phono egy polcra van helyezve az erősítő felett (kb. 37 cm-re az erősítő tetejéhez képest).

Mi lehet a probléma, és mit tudnék tenni az ügyben? Előre is nagyon köszi!

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1300

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

A Hifimagazin oldalon találtam leírást róla,ott már-már zeneinek volt nevezve,ez a technika:http://www.hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM3310.HTM
Jeleneleg egy AKAI AM-2350-et nyúzok,azt szeretném cserélni,valami"komolyabb"technikára.
Ez itt volt a közelben,be is számították volna,így ráfizetéssel el hozhatnám.Állítólag gyűjtői darab,újszerű állapotban,ami vitrinben pihent...
Tehát akkor nem tanácsoljátok.
Nagyon szépen köszönöm

Denon PMA 320 ,360, 520, 560 , stb már 30000 forinttól megkapható. Sztem jobb a hangjuk.
Egy ismerősöm nemsokára piacra dob egy Arcam 7se CD és 8-as integrált kiegészítve sztereo végfokkal, tunerral, komplett láncot ami darabokban is vihető lesz.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1067

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tonya »

A Hifimagazin oldalon találtam leírást róla,ott már-már zeneinek volt nevezve,ez a technika:http://www.hifimagazin.hu/HFMCD/HFM/CIKKEK/HFM3310.HTM
Jeleneleg egy AKAI AM-2350-et nyúzok,azt szeretném cserélni,valami"komolyabb"technikára.
Ez itt volt a közelben,be is számították volna,így ráfizetéssel el hozhatnám.Állítólag gyűjtői darab,újszerű állapotban,ami vitrinben pihent...
Nagyon szépen köszönöm

Nézd, ha közeledben van akkor akár meg is hallgathatod, ha tetszik elhozod, ezt igazából csak így lehet eldönteni, hogy ki mit mit mond az egy dolog. (én sem hallottam még ilyen erősítőt)
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

tasmanadék
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tasmanadék »

Egy teszt róla a néhai Hifi Magazinból:
I. Ezüstlemez

Nagyon szépen köszönöm
A pálinka,a falusi Neo Citrán...

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1067

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: tonya »

45000.- az ára.
Azt mondod nem jó?
Hm...akkor jó,hogy bele nem szaladtam.
Egyébként mi a baj vele?

Egy teszt róla a néhai Hifi Magazinból:
I. Ezüstlemez

Az első menetben az Ezüsthíd nagyszintű bemenetét tettük próbára,
CD-programmal.
Artel Silver Bridge. Első megszólalásra, tehát összehasonlítás
nélkül, önmagában véve: egyenletes, de színtelen, kevés a mélye. Végig
a számon ugyanez: talán finom, de mélyhangvágás?
Összemossa a hangokat, kevésbé lehet felismerni a hangszereket,
még a hegedűből is csak a magasak szólalnak meg, a mélyebb összetevők
hiányoznak, nyüszít, nem kelt igazi örömöt.
Fakó, lendülettelen. Van egy fedettsége: mintha a fény tejüvegen
jönne keresztül. Alul-fölül sávhatárolt. Az opera szűk, kemény, lapos,
nem olyan jó hallgatni, nem elég érdekes, a hangok mintegy
lecsupaszítva szólalnak meg, felharmonikusok és alharmonikusok (?)
nélkül. Beethoven sem tetszik, nincs színe, nincs dinamikája.
Mindennek ugyanolyan hangja van. Ez nem verseny, mert a szólista túl
nagy előnyt kap a zenekarral szemben. A korai digitális keverés
jellegzetes "pumpáló" hangjai itt annyira kiemelkednek, hogy néha
elnyomják magát a zenei hangot.
Hasonlókat hallottam. Amikor még csak önmagában szólt, már akkor
is valami nyugtalanított, nem tudtam megfogalmazni, csak nem tetszett.
A tere sem igazi. Zeneileg lomha. Egyenletes minőségromlás, minden
paraméterben: magasban, mélyben, dinamikában - bár nem vészesen nagy.
Az etalon. Teres, telt, jobb mélyek (kicsit döng is), minden
irányban több zene. Szélesebb tér, magasabb plafon. Minden gömbölyűbb,
hangszerszerűbb. Emberibb. A hangoknak több összetevőjük van. Sokkal
élvezetesebb. Operán hallgatható, a nagy beütéseket nem bírja
kiszolgálni, de élvezetesebb. A hegedűverseny arányosabb. Szép fúvós,
meleg, lágy hegedűk, sokkal nagyobb tér.
Jobb mély, a hangszerek jobban elválnak egymástól, bár időnként
keveslem a dinamikát. Finoman szól, a hegedű életszerűbb. Nem ebben
jobb meg abban jobb - nekem mindenben kellemesebb. De nem olyan nagy a
különbség; körülbelül 1 orto.
Egyik se tetszik igazán. De a NAD-nak szebbek a hangjai.
Színesebb, lágyabb, a hangszerei különválnak, a hegedű szebb, melegebb
- nagyobb öröm a zenehallgatás.
Kellemes mélyek, nagyobb dinamika. Lendület, lágyság, definíció.
Zeneibb.

Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”