Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: audioline »

Hajtós amerikai, hazudós francia, kiabálós olasz, extrém teres angol, precízkedő japán, vagy milyen? Nah, egy mondattal megsértettem az összes hifist, frankó. :D

Neked melyik van ezek közül?
(Még jó, hogy a hazaiakat kihagytad. )
.

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 468
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Pointe »

Az én kb 30W-os csövesem 2x hangosabb mint,bármelyik 80-100w-os  Pio vagy Revox erősitöm és annak ellenére hogy mindkettővel eszméletlenül jól szól ,ha több részletre ,térre és dinamikára vágyok kell a csöves.

Szívesen kölcsönadunk kipróbálni egy Pointe Platinum csöves erősítőt. Ez eleve viszonylag erősnek számít a maga 2 x 35 wattjával, másrészt árban is bőven belefér a felvázolt árkategóriába. Ráadásul júliusban lesz egy elég jó akció is rájuk.

Nincs tapasztalatunk az adott hangsugárzóval párosítva, így legalább mi is tanulunk valamit.

http://pointe.hu/erositok/pointe-platinum-2016

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

Hát igen a csöves lehet elég az én kis hangfalamhoz, de több Infinitys forumon és leírásokban kifejezetten csövest említenek,mint teszt alany.
Azért a korai időszakban nem voltak 3-500W-os transzisztoros erősitök.

Az én kb 30W-os csövesem 2x hangosabb mint,bármelyik 80-100w-os  Pio vagy Revox erősitöm és annak ellenére hogy mindkettővel eszméletlenül jól szól ,ha több részletre ,térre és dinamikára vágyok kell a csöves.
Kérjél kölcsön egy Nelson Pass-t nem fogsz benne csalódni, akár meg is építem neked....
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Alto-nak igaza van ez ala nem rakhatok csoves erositot, a mostani 2x300 watt is kevesnek bizonyul ha kicsit meghajtom akkor a Crown-on mar pislognak a piros diodak hogy ne tovabb. Az a Bryston jonak tunik csak szeretnek olyat amin van potmeter mert megtorten parszor veletlen hogy fullba kapta a zenet.
Olyan 600 k feletti arsavban gondolkodom (nem surgos lehet csak fel ev mulva) de egyenhlore csak erdeklodom milyen erosito felelne meg neki.
Teszek fel par kepet hatha raismer valaki valamelyikre. En egyiket felismertem talan Krell KSA-250 lehet de sajnos azon sincs potmeter vagy talan el kene gondolkodnom eloerositon ha vegfokot szeretnek, egyenlore ez mind csak elmelkedes.

Kérdés elsősorban, hogy milyen jellegű hangot akarsz, mert ugye az nem kérdés, hogy "nagyvas" kell elé. Hajtós amerikai, hazudós francia, kiabálós olasz, extrém teres angol, precízkedő japán, vagy milyen? Nah, egy mondattal megsértettem az összes hifist, frankó. :D
Egy amerikai nagygépet próbálj ki hozzá, ahogy ismerlek. Vagy kettőt. Nem fogja elküldeni, ha teljes kivezérlést kap se annyi idő alatt. Bedugnád a "kettőhúszba" azt is kibírnák ezek.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alto »

Alto-nak igaza van ez ala nem rakhatok csoves erositot, a mostani 2x300 watt is kevesnek bizonyul ha kicsit meghajtom akkor a Crown-on mar pislognak a piros diodak hogy ne tovabb. Az a Bryston jonak tunik csak szeretnek olyat amin van potmeter mert megtorten parszor veletlen hogy fullba kapta a zenet.
Olyan 600 k feletti arsavban gondolkodom (nem surgos lehet csak fel ev mulva) de egyenhlore csak erdeklodom milyen erosito felelne meg neki.
Teszek fel par kepet hatha raismer valaki valamelyikre. En egyiket felismertem talan Krell KSA-250 lehet de sajnos azon sincs potmeter vagy talan el kene gondolkodnom eloerositon ha vegfokot szeretnek, egyenlore ez mind csak elmelkedes.

Én pl. ezt elő-végfok kombót ajánlanám hozzá:
http://www.bartimexaudio.hu/index.php/t ... 160-detail
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 870

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Hello, a kozeljovoben szeretnek venni erositot tudnatok ajanlani parat az Infinity IRS Sigma hangfalaimhoz, hogy miket vadasszak miket volna erdemes meghallgatni?
Szoba merete 21-m2 es eddig egy Crown DC300A Series II-es volt vagyis meg mindig teszi a dolgat bar ezt rezervaba vettem.

Van Bryston az apróban. Én azt tenném alá.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Szerintem egy jó csövessel nagyott fog szólni. A kis Qa-m életre kell a csövestöl.
Az Infinity alapból csövesekkel tesztelte a hangfalait és orsós master szalagokkal.
ha mást kellene választanom,szét néznék a Nelson Pass erősitői között, F5 vagy F6....... 3-500 ezerből megépithető és simán veri az 1-2 millás kommersz vackokat.

Hát, 4 utas, bonyolult váltó, ennek következtében vélhetően erősen hullámzó impedancia menet, 87 dB érzékenység, így elsőre nem tűnik túlzottan csöves barát hangsugárzónak. De a puding próbája az evés. A Nelson Pass jobb ötlet szerintem. Más félvezetősben is olyat kellene keresni, ami jól bírja az 1-2 Ohmig leeső impedanciát.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

Hello, a kozeljovoben szeretnek venni erositot tudnatok ajanlani parat az Infinity IRS Sigma hangfalaimhoz, hogy miket vadasszak miket volna erdemes meghallgatni?
Szoba merete 21-m2 es eddig egy Crown DC300A Series II-es volt vagyis meg mindig teszi a dolgat bar ezt rezervaba vettem.

Szerintem egy jó csövessel nagyott fog szólni. A kis Qa-m életre kell a csövestöl.
Az Infinity alapból csövesekkel tesztelte a hangfalait és orsós master szalagokkal.
ha mást kellene választanom,szét néznék a Nelson Pass erősitői között, F5 vagy F6....... 3-500 ezerből megépithető és simán veri az 1-2 millás kommersz vackokat.
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

Viktoria
Isten Hozott! :)
Értékelés: 5

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Viktoria »

Milyen árban gondolkozol?

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 870

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Sonny

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Sonny »

Szia!

Persze, összekötheted.
A keverő fő kimenete 6,3-as Jack, neked egy Jack-RCA kellene, hogy összekösd!

A Sony CD bemenetébe kösd, mert a keverőből nagyobb jel jön ki, mint egy "átlag" készülékből.
(PA végfokok általában nagyobb bemeneti érzékenységgel készülnek: 0,77-1,44 V)
S

Mod: megnéztem a manualt, minden bemeneted 150mV érzékenységű.
---> figyelned kell, mert könnyen túlvezérelheted, torzítani fog.

Pepe890426
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Pepe890426 »

Sziasztok!
Egyszerű sztereo erősítőt össze tudod kötni mixerrel?
Sony TA-F100 és Pronomic M-602-t kötnék össze.

Köszi!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Sziasztok!

Pár nappal ezelőtti írásomat kiegészíteném annyival, hogy lenne lehetőségem Harman Kardon erősítők közül az alábbi két típust HK3700, HK3770 kedvezményesen megvenni (50-60.000) és arra lennék kíváncsi, hogy milyen használt erősítő jöhetne számításba ebben az árkategóriában, ami jobb lenne számomra a HK-ok helyett.

Ahogy írtam első körben Phonar P30s frontok lennének rá kötve és számomra fontos a dinamikus, feszes mély tartomány. Ahogy olvastam a HK ilyen téren inkább visszafogottabbak......bár ez nem tudom mennyire valós.

Illetve ebben a kategóriában egy sztereó erősítő valós alternatíva lehet a házimozi erősítő (Onkyo TX-NR906) mögött végfogként? Vagy nem kapnék "jobb" dinamikusabb hangzást?

Köszi
Az Onkyo után kötve egy 50-60-e ft-os integrált vagy végfok nem gondolom hogy hozna változást ill megváltást.Az említett Onkyo nem annyira dinamikátlan és nem is annyira gyenge.

Nekem Phonar Vol.2 volt, szerettem, dinamikis volt, én összevetném a Jbl dobozaidat a P30-al!
A 3700 ill 3770-est nem ismerem, nem tudom mennyire kiforrott ill jó a HK digitális vonala.
Viszont az említett árban nem lehet nagyon bukni rajta ha minden rendben vele, egy próbát megér a hálóba.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Sziasztok!

Az alábbi szituációban szeretném kikérni a tanácsotokat, véleményeteket.

Van egy házimozi rendszerem, ami az alábbi komponensekből áll.

Erősítő: Onkyo TX-NR906
Front: JBL Studio 290 (8 Ohm)
Center: JBL Studio 520C
Sub: JAMO E8SUB.5
Surround: Wharfedale WH-2
Kábelezés: sima, normál, mezei hangfalkábel

Igazából annyi problémám van a rendszerrel, hogy nincs elég dinamikus mély tartomány, ami adódhat akár abból is, hogy a szoba kb 6 méteres belmagassággal rendelkezik, ami nem túl ideális.....

Van egy régi Phonar P30s frontom is, ami most nincs használva, de arra gondoltam, hogy a hálóban egy sztereo erősítővel újra életet lehelek beléjük.

A kérdésem az lenne, hogy milyen használt sztereo erősítővel lenne érdemes próbálkoznom, ami adott esetben megfelelő dinamikával, feszes mély tartománnyal rendelkezik és még próba képen a házimozi rendszerhez is tudnám használni végfokként a házimozi erősítő után.

Vagy ne akarjak egy seggel két lovat megülni?

Amúgy árkategóriában olyan 30-40.000 HUF-ra gondoltam a használt sztereó erősítő tekintetében.

Köszi

Sziasztok!

Pár nappal ezelőtti írásomat kiegészíteném annyival, hogy lenne lehetőségem Harman Kardon erősítők közül az alábbi két típust HK3700, HK3770 kedvezményesen megvenni (50-60.000) és arra lennék kíváncsi, hogy milyen használt erősítő jöhetne számításba ebben az árkategóriában, ami jobb lenne számomra a HK-ok helyett.

Ahogy írtam első körben Phonar P30s frontok lennének rá kötve és számomra fontos a dinamikus, feszes mély tartomány. Ahogy olvastam a HK ilyen téren inkább visszafogottabbak......bár ez nem tudom mennyire valós.

Illetve ebben a kategóriában egy sztereó erősítő valós alternatíva lehet a házimozi erősítő (Onkyo TX-NR906) mögött végfogként? Vagy nem kapnék "jobb" dinamikusabb hangzást?

Köszi

ktamas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 20

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: ktamas »

Ezek az új keletű AA meg Ca egyszerübb erősítők de mèg lehetne sorolni a márkákat elèg kiábrándítoan szolnak.
Csak jó a marketing meg a hangzatos nèv.
Igazán jó gèpeket lehet használtan venni ezekhez kèpest.
Csak most nem menö a règebbi komersz gèpek garmadája. Mert az embereknek az egzotikus nevek kellennek mert úgy gondolják azok jobbak.
Megnèznèk egy kèt arcot aki a mostani kis MF M3i meg hasonló társaival hallgatoznak egy öreg Nad, vagy hasonló gèp 2hetes használata után mit választana.
Az AA -nak se sok jó erősítője van.
Alapból ki hagynám a számításból.

Larko kollega sommás véleményéhez egy kis kiegészítés. A magam részéről másfél éve használok  egy AA x-i120-as erősítőt. Ez az 1000 Euro sávban mozgott mikor még a palettán volt. Az utódját  már feljebb árazták. Tehát nyugodtan tehetjük az egyszerűbb  kategóriába, noha  310E Ft nálunk nem számit kevésnek, de erről  nem a nyugati piac tehet.     Na szóval, megvásárlása óta az alábbi hangfalakkal hallgattam: KEFQ300, Dynaudio Excite monitor és  álló doboza,  AA saját álló doboza, illetve Focal Chorus és Focal Aria álló doboz. A hallgatott zenék a jazz triótól, a Pink Floydon át ,  Holst-ig. Az erősítő vígan, erőlködés mentesen kiszolgálja a 2000-2500 Euro-s dobozokat, hosszan hallgatható , teres, mind széltében , mind mélységében. Igaz a lejátszó partnere egy Linn CD lejátszó és szereti a minőségi tápkábelt. És még valami: ezért az ár ért agy komplett DAC és egy egészen jól használható Phono is van benne amit napi szinten használok.
A vásárlása előtt volt szerencsém a kisebb testvérét ( x-i90) is saját környezetemben meghallgatni , szerintem annak is teljesen vállalható hangja van.  Bár érezhető a teljesítmény különbség főleg komplex, ” energia igényes” zenéken. És ma 2017-ben véleményem szerint nem 20-30 éves erősítőkhöz kellene hasonlítani egy mai készüléket, mert az nem vezet sehová. Mondom ezt úgy hogy magam is tulaja voltam anno egy NAD „menőmanónak” .

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Ezek az új keletű AA meg Ca egyszerübb erősítők de mèg lehetne sorolni a márkákat elèg kiábrándítoan szolnak.
Csak most nem menö a règebbi komersz gèpek garmadája. Mert az embereknek az egzotikus nevek kellennek mert úgy gondolják azok jobbak.
Megnèznèk egy kèt arcot aki a mostani kis MF M3i meg hasonló társaival hallgatoznak egy öreg Nad, vagy hasonló gèp 2hetes használata után mit választana.

Az Advance Acousticnak szerintem általában elég jó erősítői vannak, kétségtelen azonban, hogy az előző szériából a legkisebb model az X-i60 valóban nem sikerült túl jól.
Ellennben hallgasd meg egyszer az új Smart szériából a Smart AX1-t. Brutál jó kis erősítő, főleg ezen az áron.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Larko
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 59

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Larko »

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1038

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonya »

Kiegészíteném a sort az ION Obelisk erősítőivel, esetleg a fele áron kapható NAD 3020-al.
De akár a vintage vonal is szóba jöhet, akár egy receiver, akár egy "sima" integrált képében. Akkoriban még általában nagy gondot fordítottak a beépített phono szekció minőségére, hiszen a lemezjátszó volt az elsődleges forrás készülék.

Ez így van, ha a kolléga gondolja és tudja hozni a dobozait akár meg is hallgathatja nálam a NAD3020 erősítő kivételével bármelyik itt felsorolt erősítővel (Cyrrus, MF B1, Kenwood , Ion),még lemezjátszó is akad hozzá.
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

bitrograde
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1817

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: bitrograde »

Szerintem egy régebbi angol erősítő illene a dobozhoz, Cyrus Twoo, Musical Fidelity A1, B1, Kenwood 3020 SE .
A felsoroltak közül valószínűleg az MF A1 lenne a legjobb választás, ha illeszkedik a hangfalhoz.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami

goodman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 504

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: goodman »

Szerintem egy régebbi angol erősítő illene a dobozhoz, Cyrus Twoo, Musical Fidelity A1, B1, Kenwood 3020 SE .

Kiegészíteném a sort az ION Obelisk erősítőivel, esetleg a fele áron kapható NAD 3020-al.
De akár a vintage vonal is szóba jöhet, akár egy receiver, akár egy "sima" integrált képében. Akkoriban még általában nagy gondot fordítottak a beépített phono szekció minőségére, hiszen a lemezjátszó volt az elsődleges forrás készülék.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1038

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonya »

Üdv!

Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen erősítők után nézzek olyan 60e Ft körül ? RIAA legyen benne lehetőleg mivel az elsődleges forrás egy MM hangszedős lemezjátszó. Második az számítógép vagy cd.
A lemezek minőségi kiadványok. Zene:jazz, rock, pop és "modern" zene.
Hangfal jelenleg B&W DM 110i(tuningolt váltóval és belső kábelezéssel).

Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

Junkie2
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Junkie2 »

Üdv!

Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen erősítők után nézzek olyan 60e Ft körül ? RIAA legyen benne lehetőleg mivel az elsődleges forrás egy MM hangszedős lemezjátszó. Második az számítógép vagy cd.
A lemezek minőségi kiadványok. Zene:jazz, rock, pop és "modern" zene.
Hangfal jelenleg B&W DM 110i(tuningolt váltóval és belső kábelezéssel).

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11026
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Igazából annyi problémám van a rendszerrel, hogy nincs elég dinamikus mély tartomány...

A kérdésem az lenne, hogy milyen használt sztereo erősítővel lenne érdemes próbálkoznom, ami adott esetben megfelelő dinamikával, feszes mély tartománnyal rendelkezik...

Ezek a jellemzők általában szorosabban kapcsolódnak az akusztikához, mint az erősítő képességeihez.

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Sziasztok!

Az alábbi szituációban szeretném kikérni a tanácsotokat, véleményeteket.

Van egy házimozi rendszerem, ami az alábbi komponensekből áll.

Erősítő: Onkyo TX-NR906
Front: JBL Studio 290 (8 Ohm)
Center: JBL Studio 520C
Sub: JAMO E8SUB.5
Surround: Wharfedale WH-2
Kábelezés: sima, normál, mezei hangfalkábel

Igazából annyi problémám van a rendszerrel, hogy nincs elég dinamikus mély tartomány, ami adódhat akár abból is, hogy a szoba kb 6 méteres belmagassággal rendelkezik, ami nem túl ideális.....

Van egy régi Phonar P30s frontom is, ami most nincs használva, de arra gondoltam, hogy a hálóban egy sztereo erősítővel újra életet lehelek beléjük.

A kérdésem az lenne, hogy milyen használt sztereo erősítővel lenne érdemes próbálkoznom, ami adott esetben megfelelő dinamikával, feszes mély tartománnyal rendelkezik és még próba képen a házimozi rendszerhez is tudnám használni végfokként a házimozi erősítő után.

Vagy ne akarjak egy seggel két lovat megülni?

Amúgy árkategóriában olyan 30-40.000 HUF-ra gondoltam a használt sztereó erősítő tekintetében.

Köszi

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”