Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
Használ valaki Windows 10 mellett KingRex UC192-t?
Kell hozzá valami trükközés vagy a korábbi Kingrex oldalon szereplő driverrel is simán működnie kellene?
- gyszabolcs
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 42
Pc alapú audio lejátszás
A JRiver nem elérhető a magyar app strore áruházban...
A Gizmo nincs Ipad-ra. :-(
A JRivernek van remote appja a magyar áruházban csak nem JRivernek hívják hanem JRemotenak: https://itunes.apple.com/us/app/jremote ... 22633?mt=8
A (Web)Gizmonak nincs külön mobilalkalmazása mivel webalapú. A táblagép vagy okostelefon böngészőjéből tudod használni ha beütöd az IP címét, miután a Jriver beállításaiban konfiguráltad.
- study
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 47
Pc alapú audio lejátszás
Több is van, pl. ez.
Erről a témáról nem jelent meg valahol írásod ? Segítség lenne sok embernek egy útmutató.Az angolt kevésbé tudókra gondoltam mint sajnos magam is.
BODOR AUDIO HTPC ,M2TECH HIFACE EVO TWO UNIVERSAL D-TO-D CONVERTER, C.E.C.CD 3800 , Audio Analogue Crescendo, Focal-JMLab Chorius 726, Sennheiser HD600,HIVOX CUPROPENIS
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
,ALCES3,HIVOX HANGFALKÁBEL,HIVOX SZÉNSZÉLAS IC, XMOS U8 USB SPDIF
HTPC, KINGREX UD 384 , YAMAHA CDR-HD 1000 , Mission 731i
Pc alapú audio lejátszás
Köszi,
A JRiver nem elérhető a magyar app strore áruházban, azt írja az amerikaiban igen, de ott sem találja aztán...
A Gizmo nincs Ipad-ra. :-(
Update:
Találtam egyet: MonkeyMote Music remote :-)
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10994
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
A Jriver-nek van remote app-ja amiről lehet vezérelni? Mintha láttam volna, de nem találom az App Store-ban...
Nem akarom a projektort bekapcsolva tartani amikor zenét hallgatok.
Több is van, pl. ez.
- suminator968
- V.I.P.
- Értékelés: 1081
Pc alapú audio lejátszás
A Jriver-nek van remote app-ja amiről lehet vezérelni? Mintha láttam volna, de nem találom az App Store-ban...
JRemoteVagy free Gizmo
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
Pc alapú audio lejátszás
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Pc alapú audio lejátszás
Hogyhogy "nincs benne Wasapi"? Azt a lejátszó programnak kell tartalmaznia (vagy eleve, vagy letölthető bővítményként) ha a Windows nem régebbi (asszem) 7-nél.
Musiland drivert pont úgy kell frissíteni, mint bármilyent: unistall régi driver, eszköz kihúz, install új driver, eszköz rádug.
Musiland drivert Hifiduino oldaláról töltsd le: https://hifiduino.wordpress.com/musiland-usb/
Köszi!
És mindegy, melyiket töltöm le?
01-es verzióm van.
Letölthetem a legújabb 03-asat is?
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Segítséget kérnék Musiland és Wasapi témában.
SPDIF-et használok Musilanddel, ami egy régebbi verzió
és Asiot használ, de nincs benne a Wasapi.
Tud valaki olyan Musiland verziót, amiben benne van a Wasapi?
Egyet letöltöttem innen, de nem tudom, jó-e:
http://semantic.gs/musiland_monitor_01_ ... r_download
Hogyan lehet frissíteni a Musiland-et?
Csak simán kicserélem a régi verzió megfelelő elemeit a letöltött fájloka
vagy van valami protokoll, ami szerint el kell járni.
Köszönöm!
Hogyhogy "nincs benne Wasapi"? Azt a lejátszó programnak kell tartalmaznia (vagy eleve, vagy letölthető bővítményként) ha a Windows nem régebbi (asszem) 7-nél.
Musiland drivert pont úgy kell frissíteni, mint bármilyent: unistall régi driver, eszköz kihúz, install új driver, eszköz rádug.
Musiland drivert Hifiduino oldaláról töltsd le: https://hifiduino.wordpress.com/musiland-usb/
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok!
Segítséget kérnék Musiland és Wasapi témában.
SPDIF-et használok Musilanddel, ami egy régebbi verzió
és Asiot használ, de nincs benne a Wasapi.
Tud valaki olyan Musiland verziót, amiben benne van a Wasapi?
Egyet letöltöttem innen, de nem tudom, jó-e:
http://semantic.gs/musiland_monitor_01_ ... r_download
Hogyan lehet frissíteni a Musiland-et?
Csak simán kicserélem a régi verzió megfelelő elemeit a letöltött fájloka
vagy van valami protokoll, ami szerint el kell járni.
Köszönöm!
Pc alapú audio lejátszás
Audio PC + MZPX USB + UpTone LPS-2.1, AudioQuest Diamond Ethernet
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel
Chord Qutest DAC, Tellurium Q Black Diamond USB kábel
Primaluna HP, PMC twenty:26, Tellurium Q Silver kábel
Pc alapú audio lejátszás
Az NAA fontos ismérve, hogy nem kell rajta beállítani semmit
Bekapcsolod és megy.
Ha egy ARM processzoros mikro számítógépet használsz, mint a Cubox vagy a Hummingboard, a Hqplayer-féle image filet feltelepítve az SD kártyára, arról elindul a gép, majd az NAA script és miután DHCP-n keresztül kapott IP címet, a Hqplayer magátol felismeri a hálózaton keresztül, ha ugyanabban az IP cím tartományban vannak.
A Hqplayerben a beállításban kiválasztod a források között az NAA - ra csatlakoztatott USB-s eszközt és ennyi.
Írnál pár szót az NAA beállításáról és gyakorlati tapasztalatokról?
Köszönöm.
- adamthebrave
- V.I.P.
- Értékelés: 542
Pc alapú audio lejátszás
Írnál pár szót az NAA beállításáról és gyakorlati tapasztalatokról?
Köszönöm.
Jó pár hete, amikor még tavaly megjött az Xtreamer Winbox, akkor tettem vele egy kisérletet, de nekem az NAA sokkal jobban bejött, így azóta nem próbálkoztam vele újra.
A Cubox (és a Hummingboard) a lineáris táppal és a Hqplayer - NAA kombóval annyira bevált, hogy nem kisérletezek tovább.
A valamikor még 1978 táján kezdődő hifis életem legjobban elköltött pénze a Roon - Hqplayer - Cubox - lineáris tápra rendszerre költött összeg azt hiszem.
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
Pc alapú audio lejátszás
Ment PÜ.
Digit: Core Audio dual PC, Core Audio Karuna Ref., Audio Note Dac 4
LP: Voyd, Paravicini TX-4, Ortofon Cadenza
Erősítők: M7 Tube DIY, Neiro DIY
Hangdoboz: AN E/Lx
LP: Voyd, Paravicini TX-4, Ortofon Cadenza
Erősítők: M7 Tube DIY, Neiro DIY
Hangdoboz: AN E/Lx
Pc alapú audio lejátszás
Ennek inkább itt lenne a helye: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ophile-pc/
Szia
Ez nem uzleti celu felajanlas,ezert raktam ide inkabb egy technologiai demo hogy barki aki kivancsi mit lehet ebbol a forraskeszulekbol kihozni mindenfele vetelkenyszer nelkul megtehesse.
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”
Pc alapú audio lejátszás
Ennek inkább itt lenne a helye: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ophile-pc/
- viri
- V.I.P.
- Értékelés: 1653
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok
Elkeszult a "Vandor Pc 2.0" kozkivanatra sajat USB SPDIF transportot tartalmaz,sajat rendszerben tesztelheto.
Tőlem kap egy nagy ajánlást! Nálam lett először beizzítva, és elsőre frissen, nyersen, egyértelműen nagyon jól szerepelt. Egy szép alu házban (Streacom FC10) komplett minden, kb. a mostani csúcs kiépítés (m2 ssd, 7 analóg tápkör, egy fűtött órajel a PP kártyához, egy az alaplaphoz, vagy az ssd-hez, részleteket inkább tőle ) ami engem érdekelt, az a hangja. Elárasztja a szobát új részletekkel, gazdag hangszínekkel, a végtelenségig eltudnám hallgatni. Ez a természetes analóg hangzás szerintem mindenkit képes lesz meggyőzni, lp fanok is nyugodtan tehetnének egy próbát vele, ha nem is akarnak beruházni, legalább a játék kedvéért ! A többi már "csak" az anyagiak kérdése
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
Pc alapú audio lejátszás
Sziasztok
Elkeszult a "Vandor Pc 2.0" kozkivanatra sajat USB SPDIF transportot tartalmaz,sajat rendszerben tesztelheto.
„A balgatag ember úgy van az élet igazságával, mint a gyerek a káposztafejjel. Száz levelét leszaggatja, s csak mikor a kemény torzsához ér, akkor veszi észre, hogy a káposztát eldobta.”
Pc alapú audio lejátszás
Reméltem, hogy nem ezt írod
Köszönöm!
Pc alapú audio lejátszás
Jó pár hete, amikor még tavaly megjött az Xtreamer Winbox, akkor tettem vele egy kisérletet, de nekem az NAA sokkal jobban bejött, így azóta nem próbálkoztam vele újra.
A Cubox (és a Hummingboard) a lineáris táppal és a Hqplayer - NAA kombóval annyira bevált, hogy nem kisérletezek tovább.
A valamikor még 1978 táján kezdődő hifis életem legjobban elköltött pénze a Roon - Hqplayer - Cubox - lineáris tápra rendszerre költött összeg azt hiszem.
Feri bátyám!
Esetleg összevetetted a HQPlayer NAA kimenetét a RoonBridge-dzsel? Nem értem rá mostanában, és a HQPlayerem próbaideje lejárt
A RoonBridge hangilag nem nyújt többet, mint pl a PiCoreplayer, amit persze rossznak nem mondanék, de hátha a NAA még jobb.
Pc alapú audio lejátszás
A Daphile kiválóan fut az Xtreamer Winbox, teljesen passzív mikro PC gépemen, egy USB kulcsról.
Van mellette Cubox és Hummingboard ARM cucc is szintén az íróasztalomon, mindkettő nagyon jól működik Linux alatt, különösen, mint a HQplayer NAA oldali vége a butított NAA optimalizált Linux-szal. A Hqplayer oldaláról le lehet tölteni a buta Linux image-t és működni fog max 768 kHz 32 bitig és 512x DSD-ig. Kb 3 perc az install és az üzembe helyezés az image file letöltésével és megírásával együtt is.
Feri bátyám!
Esetleg összevetetted a HQPlayer NAA kimenetét a RoonBridge-dzsel? Nem értem rá mostanában, és a HQPlayerem próbaideje lejárt
A RoonBridge hangilag nem nyújt többet, mint pl a PiCoreplayer, amit persze rossznak nem mondanék, de hátha a NAA még jobb.
Pc alapú audio lejátszás
Szia!
Köszi az eddigieket is! Sikerült vennem egy Pi-t hiffiberry digi+pro val, a max2play-t használom. Egy barátomnál sikerült összerakni a rendszert, hogy működjön, de felmerültek további kérdések. Most a laptopomról tudom használni mind a 2 féle lejátszót. De sajnos a 192 khz-es zenék nem szólalnak meg vagy rosszul, kattog recseg és a Dac-on is villog a led, hogy nem folyamatos a jel (gondolom). Mit gondolsz mi lehet a hiba? Egy másik kérdésem is lenne, ha rákötöm a monitort,sajnos nem történik semmi, szóval valamiért nem indul el a KODI.
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv
Szia!
Írtam privátban, mivel csak egy nagyon szűk réteget érint, érdekel a téma.
Pc alapú audio lejátszás
A monitor én sem használok, de időnként ha pl elszúrok valamit és nem férek hozzá ssh akkor szoktam a saját apróságomat monitorra csatlakoztatni. Néhai-féle lineáris táp az mi?
http://www.hydrasound.hu/kulsotapegysegek.php
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... i-kábelek/
Pc alapú audio lejátszás
Szia Jani!
Egy azonos hálózaton lévő gép/telefon/tablet böngészőjébe írd be a RPI IP címét. Az IP cím megjelenik bootolás végén a képernyőn, ha sikerült csatlakoznia a hálózathoz. Onnan mindent be tudsz állítani, többek között, hogy mit szeretnél futtatni, és hogy melyik kimeneten szeretnéd kijátszani a hangot. Érdemes átböngészni a lehetőségeket, hogy maximálisan ki tudd használni az eszközöd. A későbbiekben csak ha filmezéshez kell monitor/tv a RPI mögé. Írj, ha elakadsz!
Szia!
Köszi az eddigieket is! Sikerült vennem egy Pi-t hiffiberry digi+pro val, a max2play-t használom. Egy barátomnál sikerült összerakni a rendszert, hogy működjön, de felmerültek további kérdések. Most a laptopomról tudom használni mind a 2 féle lejátszót. De sajnos a 192 khz-es zenék nem szólalnak meg vagy rosszul, kattog recseg és a Dac-on is villog a led, hogy nem folyamatos a jel (gondolom). Mit gondolsz mi lehet a hiba? Egy másik kérdésem is lenne, ha rákötöm a monitort,sajnos nem történik semmi, szóval valamiért nem indul el a KODI.
A segítséget előre is köszönöm!
Üdv
- Mézga Aladár
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 113
Pc alapú audio lejátszás
......ha kell valakinek monitor, én nem használok. USB 2 B micro a tápcsatlakozása, 5V, 3A. A gyári tápja közepesen felejthető fali, nálam a néhai - féle lineáris táppal megy.
A monitor én sem használok, de időnként ha pl elszúrok valamit és nem férek hozzá ssh akkor szoktam a saját apróságomat monitorra csatlakoztatni. Néhai-féle lineáris táp az mi?
Mindig, mindennél van jobb!