Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Most a régebbről megmaradt Wharfedale Diamond 9.5, de meghallgatnék egy Klipsch-et. Szerinted jó irányba mozdulok?

A kettő eléggé más világ, ízlés kérdése is. Személy szerint inkább viselném el a Warfi mosottabb hangját, mint hogy szétvágja az agyam a Klipsch magasa.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Most a régebbről megmaradt Wharfedale Diamond 9.5, de meghallgatnék egy Klipsch-et. Szerinted jó irányba mozdulok?
Nekem személy szerint a Warfikkal kevés a jó emlékem, tapasztalatom, de ez NEM jelent semmit!
Klipsch dobozokat párszor hallottam (régebbieket), nem volt rossz!

A Denon mellé valami fickósabb dobozt keress ill egy pörgős forrással jól lehet kompenzálni a puhaságát!
Viszont jó mert van benne bika, így kevésbé érzékeny dobozokkal is tud tekerni!
Én egy Infinity-t, Jbl-t, régebbi Canton dobozt fülelnék meg vele.

Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Ismerősöm szeretne egy sztereo erősítőt vásárolni, viszont elég szűkös, maximum 40 ezer Ft.-ot tud rá szánni. A honlapon nézegettem az eladó erősítőket, viszont nem tudom melyiket volna érdemes választani. A hangfal egy Dali Zensor 1 vagy B&W 601 S3 lesz valószínüleg.

Köszönöm szépen a segítségeteket.

Régebbi Rotelekben gondolkozhatnál (8xx, 9xx).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

fater80
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 7

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: fater80 »

Sziasztok technics suv 85a vagy su vx800 a jobb? Véleményekre vagyok kiváncsi hátha valaki ismeri ezekett.
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011  CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set  SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210

Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.

Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>

Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.

laikuss
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: laikuss »

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Indy »

Sziasztok!

Ismerősöm szeretne egy sztereo erősítőt vásárolni, viszont elég szűkös, maximum 40 ezer Ft.-ot tud rá szánni. A honlapon nézegettem az eladó erősítőket, viszont nem tudom melyiket volna érdemes választani. A hangfal egy Dali Zensor 1 vagy B&W 601 S3 lesz valószínüleg.

Ha picit hozzá tudna tenni, ez remek lenne: http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... eer-a-400/
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

anubiscvz
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: anubiscvz »

Sziasztok!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Denont választottam, a hangfalra gyúrok még.
Most mi van?

laikuss

Sztereó erősitők

Denont választottam, a hangfalra gyúrok még.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6324

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Elküldve: Ma, 17:06

Ötlet valakitől?

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... t%C3%A1sa/
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

JamesBroyles
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: JamesBroyles »

Ez van benne, ha igaz. http://electronicservice.shopmania.biz/ ... yo-7749369
Nem tudom megér-e 14 000 Ft-ot.

Ezért a hangzásért talán megéri:) Köszönöm!
Márcsak a szaki kell hozzá

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Ez van benne, ha igaz. http://electronicservice.shopmania.biz/ ... yo-7749369
Nem tudom megér-e 14 000 Ft-ot.

JamesBroyles

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: JamesBroyles »

Elküldve: Ma, 17:06

Sziasztok!

Technics SUX520D elkezdett leoldogatni.
Leszedtem a burkolatot, hogy teljes laikusként kitakarítom picit, mire észrevettem hogy nincs bekötve a ventillátora.
Na, mondom, itt az előző tulaj is dolgozott. 

SZERVIZ: 

1évig volt szervizben, 1X VISSZAKAPTAM, úgy hogy ugyanezek a tünetek 1. bekapcsoláskor fennáltak.
Újabb fél év ismételten ugyanabban a szervizeben, majd azt mondtam: ELÉG.

Elhoztam, most abszolut nem szól, csak bekapcsol, de nem "kattan" ahogy szokott előtte.

A következők a szervizes Úr megállapításai, melyeket Emailben kaptam: 

"Az erősítő végfok védelme azonnal leoldott.
A hibrid végfok zárlat védelme lett javítva. A készülék működés képes volt

A második körben kiderült a hibrid áramkör saját védelme is rossz. Ennek a kikötését már nem tettük meg. Az IC cseréje pedig gazdaságtalan.

A tesztek során szólt , teljes hangerő terhelésen oldott csak le."

Ötlet valakitől?

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Köszönöm a válaszokat, de minnél többet olvasok fórumokon annál bizonytalanabb vagyok.
Hallgatózni is kellene!
De a 2 megjelölt készülék közül én a Denont választanám!
PMA 500AE 30 körül szokott lenni az aprókban!

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 707

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tollact »

Na akkor még egy vélemény. Yamahát nem kedveltem soha. Onkyokról sem egyöntetűen jók a vélemények. Néhány Denont már hallottam és még ezek hangja viszonylag szimpatikus. Van ismerősöm aki. AN P1 SE- vel hallgat ilyesmit. Szóval igazodjon el az ember. Véleményként én is mondhatom, hogy kis teljesítményű csöves cuccal is élvezhető lehet az ilyen muzsika. Én ugyan nem kimondott metált, de Fates Warning, Dream Theater vonalat simán hallgatok AN rendszeren (LP-ről is!).
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

Találtál szakembert?Én tudok egyet!
Köszönöm szépen találtam rá szakembert.Őszintén szólva egy olyan emberrel hozott össze a sors aki kifejezetten Retró teac cuccokra specializálódott,így meg is vette tőlem az erősítőt,és nem bántam meg,nagyon szimpatikus emberke volt,és időnként be is jelentkezik hogy hogyan áll az erősítő felujításával.Amennyibe nekem került volna a komplett felújítás,merthogy szükségessé vált,nekem nem érte volna meg,de így még éppen hogy pénzemnél voltam.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1262

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Köszönöm a válaszokat, de minnél többet olvasok fórumokon annál bizonytalanabb vagyok.
Na akkor még egy vélemény. Yamahát nem kedveltem soha. Onkyokról sem egyöntetűen jók a vélemények. Néhány Denont már hallottam és még ezek hangja viszonylag szimpatikus. Van ismerősöm aki. AN P1 SE- vel hallgat ilyesmit. Szóval igazodjon el az ember.

laikuss

Sztereó erősitők

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Sziasztok!
Sztereó erősítőt szeretnék főleg metálhoz, szerintetek melyik  az alkalmasabb hozzá
Denon PMA520 vagy
Onkyo A-9010
Arcam, H/K (6××, 7××, 970), talán Yamaha...De a kérdésből nem derült ki hogy mik a dobozok!

Metál zene talán a legkényesebb bolog...

delac
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: delac »

Sziasztok!
Sztereó erősítőt szeretnék főleg metálhoz, szerintetek melyik  az alkalmasabb hozzá
Denon PMA520 vagy
Onkyo A-9010

szerintem  inkább az onkyo,de talán jobb lenne egy  yamaha ( metálhoz )
ebben az ársávban van választék

laikuss

Sztereó erősitők

Sziasztok!
Denon PMA520 vagy
Onkyo A-9010

Jozef76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 290

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Jozef76 »

Igen ebben a részben már kutakodom,tehát át lessz nézetve egy szaki által,ha találok itt Kecskeméten.Ha nem akkor irány Pest.
Találtál szakembert?Én tudok egyet!

Solyom35
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 62

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Solyom35 »

Üdv érdeklődésképpen,érdekelne ezt a Marantz 4140 erősítőt ki hova sorolná? és mi a reális piaci értéke,nekem van,ez a kép netes,de az enyém is karcmentes és soha nem volt javítva.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Végül egy DENON PMA-320A-ra esett a választásom a Preludiumok mellé, főleg az ára miatt. A szállítást nem számítva 20.000,-Ft alatt lett az ára. Eddig úgy érzem elég szépen szól. Köszi mindenkinek a tippeket!Jól döntöttél!Esetleg még a 360 is jó választás lehetett volna...
De ne agyalj ezen!
Élvezd a zenét!

bekesics

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: bekesics »

Végül egy DENON PMA-320A-ra esett a választásom a Preludiumok mellé, főleg az ára miatt. A szállítást nem számítva 20.000,-Ft alatt lett az ára. Eddig úgy érzem elég szépen szól. Köszi mindenkinek a tippeket!

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”