Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kezdő hifi - tanács kéne

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 785

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: lacy »

Kérdezném az "öregektől" hogy a cd-k hallgatása esetén jól összeállított láncon is a lemezeket külön-külön minden esetben be kell állítani? Azt tapasztaltam, hogy pld. van olyan régi Duke Ellington, és hasonló régi felvételeket tartalmazó cd-m, ami például csak loudness használatával szól szépen. Főleg a magyar CD-k esetén jelentősen el kell állítani a mély és magas hangokat a középállásokhoz képest.

Az újabb nyugati lemezek esetében is előfordul, bár ott kisebb mértékben.

Ha FLAC-ot hallgatok, ezek a jelenségek nem állnak fönn. vagy csak kis mértékben.

Kérdezem hogy ez valamilyen hibát jelez, vagy mások is ezt csinálják?

Érdekelne továbbá, hogy van-e valakinek tapasztalata az ONKYO c-7070 lejátszóval kapcsolatban?

Hát ez azért furfangos felvetés, mert pl itt sokan olyan erősítőt használunk, aminek egyáltalán nincs semmi állíthatója a hangerőn kívül
Pl az enyémen még balansz állítás sem lehetséges, na meg nem is nagyon kell.
Tehát ha a lineáris állást vesszük az esetedben, akkor ami jól szól így is az igen egy jó felvétel illetve jó hangú CD
Ha ehhez képest másik mosottabban tompábban vagy mélyhiányosabban szól, akkor az egy vacak alapanyag rossz hangminőségű lemez, de ezen semmilyen hangszínszabályzó nem fog segíteni mert ahohy azt én szoktam is mondani, azokat a hangokat, amik nincsenek a lemezen, azt semmilyen hangszínszabályzóval nem lehet rávarázsolni ez van

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Mivel nekem nincs mit állítani (nem is szeretném, hogy legyen és nem is kell), így a válaszom nem.

józsibazsi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 143

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: józsibazsi »

Kérdezném az "öregektől" hogy a cd-k hallgatása esetén jól összeállított láncon is a lemezeket külön-külön minden esetben be kell állítani? Azt tapasztaltam, hogy pld. van olyan régi Duke Ellington, és hasonló régi felvételeket tartalmazó cd-m, ami például csak loudness használatával szól szépen. Főleg a magyar CD-k esetén jelentősen el kell állítani a mély és magas hangokat a középállásokhoz képest.

Az újabb nyugati lemezek esetében is előfordul, bár ott kisebb mértékben.

Ha FLAC-ot hallgatok, ezek a jelenségek nem állnak fönn. vagy csak kis mértékben.

Kérdezem hogy ez valamilyen hibát jelez, vagy mások is ezt csinálják?

Érdekelne továbbá, hogy van-e valakinek tapasztalata az ONKYO c-7070 lejátszóval kapcsolatban?

rozoga62
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 95

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: rozoga62 »

Igen-igen, ez így lesz, csupán azért akartam pár jó tanácsot, hogy milyen márkákat kerüljek el, vagy az én lehetőségeimhez (anyagi és környezeti) képest mikben gondolkozzam. De nyilván a belépőszinten nincs azért túl sok variálás Egyelőre a NAD és a Cambridge Audio a szimpi a lehetőségeimhez mérten...
Az volna jó, ha minél többféle rendszert meg tudnál hallgatni, akkor könnyebben el tudnád dönteni, hogy melyik márka hangzásvilága áll hozzád legközelebb. Ne kapkodd el a dolgot!

fejes-i
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 24

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: fejes-i »

Ha tőlem kérdezted, akkor egyelőre igen. Megmondom őszintén nagyon szkeptikus és gyáva vagyok a használt készülékekkel kapcsolatban... Viszont meggyőzhető is
Az új és a használt készülékeket viszonylag kevés jellemzős különbözteti meg:
Új: számla, jótállás, eredeti állapot
használt: nincs számla nincs (vagy jó esetben csökkent időtartamú jótállás/, kérdés az állapot. viszont cserébe jóval olcsóbbak. A kockázatot kell mérlegelni, ennyi az egész.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Doky »

Ha tőlem kérdezted, akkor egyelőre igen. Megmondom őszintén nagyon szkeptikus és gyáva vagyok a használt készülékekkel kapcsolatban... Viszont meggyőzhető is Nem akarlak se le, se rábeszélni semmire!Csak arra hogy mérlegelj és gondold át a dolgokat!
Mivel nem pár évre tervezel...
Adott esetben akár pár hónapos, éves készülékeket meg tudsz vásárolni 50-60-70%-os áron (gyári állapotban), akár garival is!

Sejtem hogy kicsit elvesztél az erdő szélén, de ez nem baj!
Így legalább minél előbb el kezdesz saját tapasztalatokat szerezni (boltokba, ismerősökhöz elmenni hallgatózni)!

Denon 500AE-t ismerem, az erősítőben van kakaó, di kicsit lágy, a cd elég középszerű.
A 700AE-t hallottam, jobb hang de a magasabb árat nem indokolja telkesen.

CA. Topaz-t nem ismerem, Azur-t hallottam sokszor, azok jók, de a Denon-al ellentétben... kissé kemény.

A Pioneer-t ne írd le!!!
Szerintem a Denon és a CA között az arany középút!

Ha nincs messze akkor azért ezeken elgondolkoznèk:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -rendszer/
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... dio-topaz/
A hírdetőkhöz semmi közöm!

Ha cd mellett flac, wav anyagot is hallgatnál akkor még egy hálózati zenelejátszó (Logitech SB) és megvagy, már csak a dobozokat, kábeleket kell megszerezni!

A legjobb egyébként (szerintem is) valóban komplett rendszert kellene venned!
Azt hallod hogy tetszik vagy nem!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Olvashatsz rengeteg tesztet, mindegyikben azt fogod olvasni, hogy jól szól, jó hangja van.
Annyit tudsz belőlük kiszedni, hogy drága, vagy olcsó - a tesztelő szerint.

A hifi nagyon szubjektív.

A márkának akkor van jelentősége, ha az újra eladhatóság fontos szempont.

A használt cuccok remek ár-érték arányúak, szerintem csekély kockázattal.

Olyan cd játszót érdemes venni, amihez később külső dac-ot is tudsz csatlakoztatni, mert az sokat javít a hangon.

Például ez kijön 108 ezerből, ha később el akarod adni, valszeg kisebb lesz rajta a bukta:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... dio-topaz/

........ 
Mind a Denonról, mind a NAD-ról elolvastam teszteket és igazából nem lettem okosabb...

.....
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

davdav
Isten Hozott! :)
Értékelés: 1

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: davdav »

Szia,

Ha jót akarsz, akkor:

- meghallgatás alapján vásárolj,
- a cd-t, erősítőt, hangfalat együtt vedd meg.

Sokkal kevesebbet kell így keresgélni, ha együtt szólnak és tetszik.

Igen-igen, ez így lesz, csupán azért akartam pár jó tanácsot, hogy milyen márkákat kerüljek el, vagy az én lehetőségeimhez (anyagi és környezeti) képest mikben gondolkozzam. De nyilván a belépőszinten nincs azért túl sok variálás Egyelőre a NAD és a Cambridge Audio a szimpi a lehetőségeimhez mérten...

ANDS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 691

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: ANDS »

Szia,

Ha jót akarsz, akkor:

- meghallgatás alapján vásárolj,
- a cd-t, erősítőt, hangfalat együtt vedd meg.

Sokkal kevesebbet kell így keresgélni, ha együtt szólnak és tetszik.

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni hifi vásárlásban. Tanácstalan vagyok, mert csak az online tesztek alapján tájékozódtam eddig. Mivel kicsit még odébb van a vásárlás ezért még nem nagyon gondoltam rá, hogy elmenjek meghallgatni hogy szólnak a rendszerek, inkább érdeklődöm itt, azért többen vagytok, meghallgatás alapján vásároltöbb a tapasztalat, több fül többet hall Annyit elöljáróban, hogy zenék közül 80% filmzene. Ezen kívül a legdurvább cd-im, Queen vagy Lenny Kravitz, tehát nagyon zúzós cuccot tényleg nem hallgatok, a filmzene a prioritás (persze van jazz, klasszikus meg minden más is, de nem sok). Most egy 63nm-es lakásban lakom, van egy kb 15-20nm-es nappalija, oda tervezem. Viszont egy 4-5-6 éven belül szeretnék azért a családdal egy nagyobb lakást, nagyobb nappalival, és jó lenne, ha akkor nem kéne egy másik hifit vennem. Tehát körülményes vagyok CD lejátszó és erősítő 100e/darab árig mehet. A hangfalakkal egyelőre nem foglalkozom, azt majd pár haverral együtt tesztelgetjük meg minden, az még képlékeny.

..........

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.

davdav

Kezdő hifi - tanács kéne

Erre sajnos nem tudok korrekt választ adni, mert én losslessezek. Remélhetőleg valamelyik fórumtárs tud ebben is megfelelőt ajánlani.

Rendben, köszönöm a segítséget!

charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: charlee74 »

Emellé elég lenne egy  Topas 10-es lejátszó, hogy bennemaradjak a 200e-be?
Erre sajnos nem tudok korrekt választ adni, mert én losslessezek. Remélhetőleg valamelyik fórumtárs tud ebben is megfelelőt ajánlani.

davdav

Kezdő hifi - tanács kéne

Hosszú távú terveidet figyelembe véve javaslom, hogy ne érd be 50W-al, vagy még kevesebbel. Most még elég lehet, de egy nagyobb nappaliban - pláne ha esetleg érzéketlenebb hangsugárzó lesz a befutó - kevés lehet. Saját tapasztalataim alapján többeknek ajánlottam már a figyelmébe ezt: http://www.av-online.hu/hifi/cambridge- ... teszt_1334

Emellé elég lenne egy  Topas 10-es lejátszó, hogy bennemaradjak a 200e-be?

Vendég

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni hifi vásárlásban. Tanácstalan vagyok, mert csak az online tesztek alapján tájékozódtam eddig. Mivel kicsit még odébb van a vásárlás ezért még nem nagyon gondoltam rá, hogy elmenjek meghallgatni hogy szólnak a rendszerek, inkább érdeklődöm itt, azért többen vagytok, több a tapasztalat, több fül többet hall Annyit elöljáróban, hogy zenék közül 80% filmzene. Ezen kívül a legdurvább cd-im, Queen vagy Lenny Kravitz, tehát nagyon zúzós cuccot tényleg nem hallgatok, a filmzene a prioritás (persze van jazz, klasszikus meg minden más is, de nem sok). Most egy 63nm-es lakásban lakom, van egy kb 15-20nm-es nappalija, oda tervezem. Viszont egy 4-5-6 éven belül szeretnék azért a családdal egy nagyobb lakást, nagyobb nappalival, és jó lenne, ha akkor nem kéne egy másik hifit vennem. Tehát körülményes vagyok CD lejátszó és erősítő 100e/darab árig mehet. A hangfalakkal egyelőre nem foglalkozom, azt majd pár haverral együtt tesztelgetjük meg minden, az még képlékeny.

Amiket kinéztem:

Első körben volt a Pioneer A-sorozat a hozzá illő PD-sorozat lejátszóval. A házimozi erősítőm ilyen, gondoltam legyek márkahű, de valahogy lebeszéltek róla.

Aztán jött az igazi szerelem, a Denon. Már házimozi erősítőből is azt akartam venni, de akkor még csóró gyerek voltam A Denon két alap szettjét néztem, az 520 és 720 szériákat. Kapásból kérdés, hogy azért van az áruk között egy jó 60-70e forint, kérdés, hogy megéri-e a drágább? Aranyozott hátsó, meg válogatott prémium alkatrész, ezzel altatnak a 720-asnál, de igazából nem tudom, hogy ez mennyire valós és mennyire számít... Nem gondolnám, hogy az 520-as sorozat 2 év múlva feladja, azért egy 130e forintos cuccról beszélünk... (még egyszer hangsúlyozom én koca zenehallgató vagyok ) Nagyon-nagyon sokáig ez volt a befutó, ugyanis gyönyörű, még elérhető árban van és hát Denon, amiből mindig is akartam valamit a nappaliba.

Viszont a harmadik játékos mindent felborított. Ott kezdődött a baj, hogy én azt hittem, hogy hifiből csak ilyen Denon/Pioneer méret van és akkor szembejött a NAD C316 és a C516 páros. Gyönyörű letisztult minimalista design (abszolút nem vágyom csilicsáré dolgokra) és kisebb méret. A méret nekem azért fontos, mert attól félek, hogy a jelenlegi relatíve kis nappaliban hülyén nézne ki egy Denon méretű batár... Viszont később meg a nagyobb nappali akár el is nyelheti...

Mind a Denonról, mind a NAD-ról elolvastam teszteket és igazából nem lettem okosabb...

A lényeg, hogy a Denon mellett szól a márka, hogy van itthon kifejezett szaküzlet, márkaképviselet és hogy mindig akartam valami Denont otthonra. A NAD mellett egyelőre nem tudom mi szól, de felkavarta az állóvizet...

Tudom, hogy nem túl audiophil a külsőségeket nézni egy hifinél, de attól tartok, hogy én az én fülemmel nem hallanék különbséget a két cucc között... Tehát egyéb személyes szempontok, tapasztalatok alapján valami tanács?

Köszi,
Krisztián

Szobához/zenéhez hangfalat, hangfalhoz erősítőt, s tovább. Én a (film)zenei ízlésedet figyelembe véve egy régebbi JBL dobozzal kezdenék (a megfelelő témában kérdezz tovább), aztán onnan mennék tovább a megfelelő forrás irányába, majd keresnék olcsóbban használt forrást.

charlee74
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 81

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: charlee74 »

Hosszú távú terveidet figyelembe véve javaslom, hogy ne érd be 50W-al, vagy még kevesebbel. Most még elég lehet, de egy nagyobb nappaliban - pláne ha esetleg érzéketlenebb hangsugárzó lesz a befutó - kevés lehet. Saját tapasztalataim alapján többeknek ajánlottam már a figyelmébe ezt: http://www.av-online.hu/hifi/cambridge- ... teszt_1334

Sziasztok,

Segítséget szeretnék kérni hifi vásárlásban. Tanácstalan vagyok, mert csak az online tesztek alapján tájékozódtam eddig. Mivel kicsit még odébb van a vásárlás ezért még nem nagyon gondoltam rá, hogy elmenjek meghallgatni hogy szólnak a rendszerek, inkább érdeklődöm itt, azért többen vagytok, több a tapasztalat, több fül többet hall Annyit elöljáróban, hogy zenék közül 80% filmzene. Ezen kívül a legdurvább cd-im, Queen vagy Lenny Kravitz, tehát nagyon zúzós cuccot tényleg nem hallgatok, a filmzene a prioritás (persze van jazz, klasszikus meg minden más is, de nem sok). Most egy 63nm-es lakásban lakom, van egy kb 15-20nm-es nappalija, oda tervezem. Viszont egy 4-5-6 éven belül szeretnék azért a családdal egy nagyobb lakást, nagyobb nappalival, és jó lenne, ha akkor nem kéne egy másik hifit vennem. Tehát körülményes vagyok CD lejátszó és erősítő 100e/darab árig mehet. A hangfalakkal egyelőre nem foglalkozom, azt majd pár haverral együtt tesztelgetjük meg minden, az még képlékeny.

Amiket kinéztem:

Első körben volt a Pioneer A-sorozat a hozzá illő PD-sorozat lejátszóval. A házimozi erősítőm ilyen, gondoltam legyek márkahű, de valahogy lebeszéltek róla.

Aztán jött az igazi szerelem, a Denon. Már házimozi erősítőből is azt akartam venni, de akkor még csóró gyerek voltam A Denon két alap szettjét néztem, az 520 és 720 szériákat. Kapásból kérdés, hogy azért van az áruk között egy jó 60-70e forint, kérdés, hogy megéri-e a drágább? Aranyozott hátsó, meg válogatott prémium alkatrész, ezzel altatnak a 720-asnál, de igazából nem tudom, hogy ez mennyire valós és mennyire számít... Nem gondolnám, hogy az 520-as sorozat 2 év múlva feladja, azért egy 130e forintos cuccról beszélünk... (még egyszer hangsúlyozom én koca zenehallgató vagyok ) Nagyon-nagyon sokáig ez volt a befutó, ugyanis gyönyörű, még elérhető árban van és hát Denon, amiből mindig is akartam valamit a nappaliba.

Viszont a harmadik játékos mindent felborított. Ott kezdődött a baj, hogy én azt hittem, hogy hifiből csak ilyen Denon/Pioneer méret van és akkor szembejött a NAD C316 és a C516 páros. Gyönyörű letisztult minimalista design (abszolút nem vágyom csilicsáré dolgokra) és kisebb méret. A méret nekem azért fontos, mert attól félek, hogy a jelenlegi relatíve kis nappaliban hülyén nézne ki egy Denon méretű batár... Viszont később meg a nagyobb nappali akár el is nyelheti...

A lényeg, hogy a Denon mellett szól a márka, hogy van itthon kifejezett szaküzlet, márkaképviselet és hogy mindig akartam valami Denont otthonra. A NAD mellett egyelőre nem tudom mi szól, de felkavarta az állóvizet...

Tudom, hogy nem túl audiophil a külsőségeket nézni egy hifinél, de attól tartok, hogy én az én fülemmel nem hallanék különbséget a két cucc között... Tehát egyéb személyes szempontok, tapasztalatok alapján valami tanács?

Köszi,
Krisztián

davdav

Kezdő hifi - tanács kéne

Úgy érzem zsákutcába futottam a fórummal

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: venomer »

Nézd meg itt a hirdetéseket, még a legapróbb karc is jelezve van, igényes portékák igényes használóktól. Nagyban más világ mint, egy vatera.
Ha tőlem kérdezted, akkor egyelőre igen. Megmondom őszintén nagyon szkeptikus és gyáva vagyok a használt készülékekkel kapcsolatban... Viszont meggyőzhető is

davdav

Kezdő hifi - tanács kéne

Ezek szerint új készülékekben gondolkodsz?

rozoga62
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 95

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: rozoga62 »

Ezek szerint új készülékekben gondolkodsz?

davdav

Kezdő hifi - tanács kéne

Sziasztok,

Amiket kinéztem:

Köszi,
Krisztián

józsibazsi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kezdő hifi - tanács kéne

marmint mit ?  erdekelne az altalad megtapasztalt hatasa is, es az ajanlo altal gondolt hatasai.  köszönöm.

Azt tapasztaltam amit muv.imi megjósolt. Sokkal természetesebb zengőbb, az akusztikus hangszerek rezgéseit átadó túlzásoktól, kő-és fémhangoktól, dübörgéstől, sivítástól mentes, természetes, a korábbinál részletezőbb, a sávszéleket kitoló, kontrolláltabb hangzást.  Összefoglalva az előadás sokkal élőbb, gyönyörködtetőbb lett. A légpárnát is ki fogom próbálni már csak idő kérdése.

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Megcsináltam amit a DIY oldalon javasoltál. Nagyon fájt, mert az új és a végén drága cuccom kuka, megy a hülyeség gyűjteményembe, az új pedig elég randa.

A lényeg: valami fantasztikusan szól! Az állványok darabja nincs fél kiló, csak meg kellett fúrni a dobozaim hátulját. Szerintem csúcson van a cuccom.

Ezt most tényleg köszi!

marmint mit ?  erdekelne az altalad megtapasztalt hatasa is, es az ajanlo altal gondolt hatasai.  köszönöm.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: audioline »

Szóval amikor a dobozaimat megvettem a régi állványaimat alakítottam át, utána építettem egy újat, összesen kb. 70.000 Ft.-ért.
Utána elővettem a garázsban régóta porosodó, már kicsit rozsdás gyári Bang & Olufsen állványaimat 86-ból, és megtörtént a csoda.

Kicsit szégyenlem, és nagyon fáj...

Valószínűleg nem a 'vak véletlen' szülte termék..., a lényeg, hogy előkerült és bevált.
.

józsibazsi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kezdő hifi - tanács kéne

Számomra nincs 'hájjjeeend' meg HiFi különválasztott kategória. Jól szól/élvezet hallgatni és ennek az ellentéte is létezik. Van mindkét "szintből" - nevezhetjük kategóriának is - mindkét felállás!
Ha a kedvenceid most jól szólnak, akkor happy, ne törd magad! A kompromisszumot emlegetted..., no az mindig jelen lesz, csak a mértékét tudjuk 'taszigálni' jobbra balra. Aki "könnyen elérhető helyre helyezi a lécet", az előbb lesz boldog...

u.i.
Ne a két állvány adta produkció legyen a mérce, ha teheted próbálj ki általánosabb, jól bevált recepteket is, vagyis olyan állványokat, melyek 'jó hírűek'. Az aprót érdemes vadászni.
Legjobbakat!

Szóval amikor a dobozaimat megvettem a régi állványaimat alakítottam át, utána építettem egy újat, összesen kb. 70.000 Ft.-ért.
Utána elővettem a garázsban régóta porosodó, már kicsit rozsdás gyári Bang & Olufsen állványaimat 86-ból, és megtörtént a csoda.

Kicsit szégyenlem, és nagyon fáj...

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Kezdő hifi - tanács kéne

Hozzászólás Szerző: audioline »

A láncom fő elemei nem tartoznak a hájend kategóriába. Jobb minőségű hifi, és jó kábelek. Ahogy a kedvenceim most szólnak, Armand Amar, 2 cellos, Susan Wong, vagy Plink Ployd, az nekem maga a csoda. Persze sok apró dolog van még, de a lánc él és gyönyörködtet. Ha bulizni akarok azt meg a házimozimon teszem és ennyi. Köszönöm a fórumnak.   

Számomra nincs 'hájjjeeend' meg HiFi különválasztott kategória. Jól szól/élvezet hallgatni és ennek az ellentéte is létezik. Van mindkét "szintből" - nevezhetjük kategóriának is - mindkét felállás!  
Ha a kedvenceid most jól szólnak, akkor happy, ne törd magad! A kompromisszumot emlegetted..., no az mindig jelen lesz, csak a mértékét tudjuk 'taszigálni' jobbra balra. Aki "könnyen elérhető helyre helyezi a lécet", az előbb lesz boldog...

u.i.
Ne a két állvány adta produkció legyen a mérce, ha teheted próbálj ki általánosabb, jól bevált recepteket is, vagyis olyan állványokat, melyek 'jó hírűek'. Az aprót érdemes vadászni.  
Legjobbakat!

.

józsibazsi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kezdő hifi - tanács kéne

Ezt minden hangsugárzó tudja... Itt inkább az a kérdés, hogy számodra elé-e az a maximum. 
A láncom fő elemei nem tartoznak a hájend kategóriába. Jobb minőségű hifi, és jó kábelek. Ahogy a kedvenceim most szólnak, Armand Amar, 2 cellos, Susan Wong, vagy Plink Ployd, az nekem maga a csoda. Persze sok apró dolog van még, de a lánc él és gyönyörködtet. Ha bulizni akarok azt meg a házimozimon teszem és ennyi. Köszönöm a fórumnak.   

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”