Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Sziasztok!
Yamaha CDX880 cd lejátszóm tegnap bekapcsoláskor hangos kerregéssel üdvözölt. Ha nyitom a tálcát, akkor is csinálja. CD-t nem olvas egyáltalán.
Hosszú hétvége miatt leghamarabb kedden tudok szervízben rákérdezni a problémára, javíthatóságra.
youtube video:
Szerintetek mi a baja? Lehet javítani? Nagyságrendileg mennyibe kerülhet?
Köszönöm a segítséget.
Én a 630-ra szavazok (1541A dac), bár épp ma került fel egy hasonló masina Marantz verzióban (1541 dac):
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ntz-cd-56/
Tda1541 egyáltalán nem garancia a jó hangra!
Valamelyik lengőkaros lézerrel szereltet talán érdemes megvenni az legalább várhatóan még bírja egy darabig.
- SoundMania
- V.I.P.
- Értékelés: 1262
Cd játszók
Én a 630-ra szavazok (1541A dac), bár épp ma került fel egy hasonló masina Marantz verzióban (1541 dac):
Tda1541 egyáltalán nem garancia a jó hangra!
Valamelyik lengőkaros lézerrel szereltet talán érdemes megvenni az legalább várhatóan még bírja egy darabig.
Cd játszók
Helló mi a véleményetek a következő philips cd játékos-ról? cd604
Cd630
Cd750
Yamaha cdx 870?
Cd játszók
Helló mi a véleményetek a következő philips cd játékos-ról? cd604
Cd630
Cd750
Yamaha cdx 870?
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Cd játszók
vagy esetleg egy szakit keress meg, hátha beállításokkal orvosolható az ugrás, stb.
Valaha vettem a kicsi fiamnak zenehallgatásra pár hónapos időszakra egy ősrégi Sony cd-játszót a vaterán 1.800,-Ft-ért(!). Pont ennyit szántam rá akkor, és az is ugrált, megakadt elég rendszeresen. Szétszedtem, és valamilyen mozgó alkatrészre egy kis fehér zsírt kentem rá, onnantól tökéletes lett. Ez volt a legolcsóbb, legegyszerűbb hifi-cuccos szerelésem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Cd játszók
Bocs, ha rossz helyen kérdezek, nem indíthatok új témát!
Van egy onkyo dx-7355-öm, használtan vettem, eredete számomra ismeretlen. Bár "kitűnő" állapotú volt az eladó szerint, most a javítási lehetőségeket kutatom. Minden cd (írott, gyári) ugrik, megáll, 3 másodpercenként. Az amazonon, ebay-en kb. 30 dollárért hirdetnek, kompletten futóművet lézerfejjel (gyári onkyo-t). Nyugodtan rendeljem meg, ez biztosan megoldás, ki szereli be, esetleg ismertek valakit, aki Pesten vagy Heves megyében tud segíteni nekem. kb 10-12 rugót ráköltenék szívesen, ha lenne egy működő cd-m, többet nem szívesen.
Kösz a válaszokat!
Szia. Sima könnyű zenére jó az az Onkyo. Valószínűleg lézer fej hibás. Ha jól látom Sony KSS-213C fej van benne. Az ebay-ről tudsz hozzá rendelni fejet /1500-2500Ft/. Ha van barkácsoló hajlamod te is ki tudod cserélni. Amire ügyelni kell, hogy a fogaslécek rugója meg legyen feszítve és beszerelés után a forrasztási pontot válaszd el egymástól. Ez kb egy óra és nagy valószínűséggel örülünk.
Cd játszók
Van egy onkyo dx-7355-öm, használtan vettem, eredete számomra ismeretlen. Bár "kitűnő" állapotú volt az eladó szerint, most a javítási lehetőségeket kutatom. Minden cd (írott, gyári) ugrik, megáll, 3 másodpercenként. Az amazonon, ebay-en kb. 30 dollárért hirdetnek, kompletten futóművet lézerfejjel (gyári onkyo-t). Nyugodtan rendeljem meg, ez biztosan megoldás, ki szereli be, esetleg ismertek valakit, aki Pesten vagy Heves megyében tud segíteni nekem. kb 10-12 rugót ráköltenék szívesen, ha lenne egy működő cd-m, többet nem szívesen.
Kösz a válaszokat!
Nekem volt Onkyo erősítőm és cd-m is...
Amíg megvoltak, semmi gondom nem volt velük, ami a működést illeti, tették a dolgukat.
Valami mégis hiányzott belőlük. Nem tudom, hogy mi, de komolyan mondom, nem emlékszem a karakterükre! Se ilyen nem volt, se olyan.
Semmivel nem tudott órákig lekötni, holott mégis hallgattam őket (B&W 602S2-vel).
Szerintem ha tudod, akkor az eladóval rendezd egy részét a buktának vagy esetleg egy szakit keress meg, hátha beállításokkal orvosolható az ugrás, stb. Ha nem megy, akkor alkatrésznek add el...
Ezután meg vegyél egy normálisabb, szebb hangú masinát! Ebben itt sokan szívesen adnak ötletet, ha kéred!
Üdv az audió világában és sok sikert!
Cd játszók
Onkyohoz ragaszkodni olyan, mint egy csúnya, buta, nőietlen, sárkányos nőhöz ragaszkodni. Bocs, ha.
Cd játszók
Arra van ötletetek, hogy ez mitől ilyen drága?
Futóművet keresek, ami jobb mint a TEAC VRDS 10SE-, de az 110 ezerbe került.
Nem bírom elhinni, hogy ennek annyival jobb lenne a hangja.
http://www.ebay.de/itm/TEAC-ESOTERIC-P- ... 1874538471
TEAC ESOTERIC P-0 P0 CD Transport Player (Preis VHB) ca. 52Kg
Eur 9000?
Mitől kerül 10x többe, mint ez?
http://www.ebay.de/itm/ESOTERIC-P-2-Leg ... 1477453587
Ca. EUR 895,30
A PCM-56 az egyik kedvencem. Nagyon jó hangot lehet csiholni belőle. De nem ebben a Technics-ben.
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
Cd játszók
Kösz a válaszokat!
12-ből már vehetsz egy jó cd játszót is...
Cd játszók
Kösz a válaszokat!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Szep joszag :-)
...es a taviranyitoja jo a Hegel-hez hangero allotashoz meg nemitashoz!
Ha mát lesznek vele tapasztalatok akkor oszd meg velünk... ha van kedved!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Szep joszag :-)
...es a taviranyitoja jo a Hegel-hez hangero allotashoz meg nemitashoz!
Teufel Connector 2 - Dynaudio Music 7
Cd játszók
haaaaat, 150e HUF (GBP 350) max a keret.
fontos hogy extra halk legyen a futomuve.
koszi, udv
Ebayen most fent van egy MF M1 Transport 100k HUF -ert, ex-display model, 12 ho garival..mhh...jo ar!
errol valami velemeny?
Cd játszók
haaaaat, 150e HUF (GBP 350) max a keret.
fontos hogy extra halk legyen a futomuve.
koszi, udv
- mezzo
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 103
Cd játszók
Ha csak transport a CA CXC talán a többi felett áll. Azért kedvelik, mert egy elég tudatosan átgondolt termék.
sziasztok!
transport-ot ekresek az erositomhoz (Hegel H160) digi coax-al összekötve.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
sziasztok!
transport-ot ekresek az erositomhoz (Hegel H160) digi coax-al osszekotve.
egy yamaha bluray lejatszom volt elotte de nem tetszett a hangja ahogy tekerte a cd-ket.
eleg sok jokat olvasok kulfoldi forumokon a Cabridge Audio CXC uj transzportjarol.
masik kiszemeltem meg marantz cd 6005 vagy nad 516 cbee
erositot nem fogom cserelni mostansag.
koszi, udv
Ricsi
Mennyi lenne az annyi?
A Pioneer DV 717, 8xx, 9xx lejátszóit favorizálják futóműnek is.
De a Philips alapú cd játékosok is jók szoktak lenni!
A hazai cégek futóműveit is érdemes lehetne megkóstolni!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
sziasztok!
transport-ot ekresek az erositomhoz (Hegel H160) digi coax-al osszekotve.
egy yamaha bluray lejatszom volt elotte de nem tetszett a hangja ahogy tekerte a cd-ket.
eleg sok jokat olvasok kulfoldi forumokon a Cabridge Audio CXC uj transzportjarol.
masik kiszemeltem meg marantz cd 6005 vagy nad 516 cbee
erositot nem fogom cserelni mostansag.
koszi, udv
Ricsi
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Cd játszók
Ma padlástakarítás volt, és egy szatyor mélyén találtam egy Technics SL-P350-es cd játszót.
Aztán beugrott, hogy az enyém volt 20 éve. Mondom kipróbálom. Megmondom a frankót meglepett a nyugodt kellemes hangja. Utánanéztem, és nem MASH, hanem 2x PCM56P-J van benne. Ez milyen dac-nak számít?
Az 56-os hasonlóan jó és ikonikus dac, mint a 1541 volt. Szerintem a karakterük is hasonlít...
- Indy
- V.I.P.
- Értékelés: 1633
Cd játszók
Ma padlástakarítás volt, és egy szatyor mélyén találtam egy Technics SL-P350-es cd játszót.
Aztán beugrott, hogy az enyém volt 20 éve. Mondom kipróbálom. Megmondom a frankót meglepett a nyugodt kellemes hangja. Utánanéztem, és nem MASH, hanem 2x PCM56P-J van benne. Ez milyen dac-nak számít?
A PCM-56 az egyik kedvencem. Nagyon jó hangot lehet csiholni belőle. De nem ebben a Technics-ben.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...
- Kovács Emil
- V.I.P.
- Értékelés: 30
Cd játszók
Az használt...
Ennyit akko' nem ér...