Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Kazán66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 19

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Kazán66 »

Sziasztok!

Kezdő hifistaként egy Cambridge CXA80-al hajtok Monitor Audio Silver8 hangfalakat. Az erősítő 1,5 hónapos, a hangfal 3 hetes. A forrás egy régi Technics (SL-PG490) cd lejátszó Kácsa optikai kábellel csatlakoztatva. Ma reggel minimál hangerőn (alszik a család) hallgatva egy pukkanás szerű hangot követően elszállt az erősítő.   Bekapcsolást követően csak a három középső LED (Direct / A+B / Pure) villog folyamatosan. Nyilván nem távdiagnosztikát kérek, csak laikusként (zeneszerető műszaki analfabéta ) megkérdezném, hogy a páros alacsony hangerőn/kis teljesítménnyel történő hallgatása okozhat ilyesféle problémát?  
Ha hülye a kérdés, vagy nem jó helyen tettem fel, bocs!  

Üdv és köszi: Kazán

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Van az a Victor, amivel már én is kibékülnék  

alfaati

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Köszi a segítséget! Hát igen, sajnos nehéz kifogni jót, főleg úgy, hogy laikus vagyok a témában. 
Akkor maradj a Japán "nagy vasaknál". Megkapod toluk a nagyobb felbontást amit keresel és a komolyabb dinamikát akár nagyon alacsony hangeron is.

Pár konkrét típus:

Pioneer A 656 és A 676 Reference, A 757 és 777 Reference, 858 Reference
Onkyo Integra A 8850, 8190, 8290, 8250  vagy 9711
VICTOR (JVC) AX-Z 711, AX-Z 911 (ezekkozul valamelyiket láttam nem rég Vaterán), az 1010TN lehetne a hab a tortán. AX-S 5 vagy AX-S 9.
YAMAHA AX 1050 vagy AX 1070
DENON-ból a PMA 480-as típusnál nagyobbak (560, 680 és így tovább). A 480R-t keruld el messzire!
A Marantzokat meghagyom másoknak.
Technicset szándékosan nem írok. Csak az SU MA-10-et tudnám ajánlani. Nemhinném, hogy belehet Magyarban szerzni.
LUXMAN-ból nekem csak az L-210es volt ami elég jó szerintem ezért a nagyobb típusok csak jobbak lehetnek (például: L-410)
H/K modellekbol a 6-os számmal kezdodoekbol a nagyobbak amiknél a második "digit" 5-os vagy nagyobb mint pl.: 6550, 6600, 665vxi és így tovább.

cremona
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: cremona »

Köszi a segítséget! Hát igen, sajnos nehéz kifogni jót, főleg úgy, hogy laikus vagyok a témában. 

hosszu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1278

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: hosszu »

A vintage erosítok egy jó része még akkor készult mikor a vinyl fontos hanghordozónak számított ezért a cégek elég jó minoségu MM ill MC phonot raktak a gépekbe hiszen ez elvárás volt, illetve a verseny megkovetelte. Ma a vinyl nem játszik fontos szerepet a piacon, így a cégek tojnak rá.
Azért vintage erősítőkben is találni akár az adott erősítőhöz sem méltó MM/MC-fokozatot, de a tendencia jól látható (hallható ).

A kedvencem, amikor "mindent bele" HM-erősítöket reklámoznak phono-fokozattal - garantáltan elmegy mindenkinek a kedve az LP-k hallgatásától.
longkft.hu/audioblog/

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Egyszerre válaszolok mindkettőtöknek.

Hm hogy min szeretnék változtatni: egyrészt jó lenne banános csatlakozó az erősítőre, szeretnék egy kicsit több dinamikát, részletezést. Lehet, hogy ábránd az egész, de ezért kérdezek rá Szeretem a modern designt (pl az újabb Rotel, NAD és még sorolhatnám), bár a régebbit se vetem meg persze,vannak nagyon szépek. 

Hát igen, a régi vasaknál az is rizikós, hogy valami gebasz van. Pl. most gondolkodom, hogy veszek tesztelés gyanánt egy phono preampot, mert torzít magas frekiknél a hang. Persze ez más tészta. Ebből a PM6600-ból még nem nagyon láttam eladót. Az újabb sztereó harmanok esetleg említésre méltóak? Pl HK970.

Gebasz a pár éves készülékeknél is lehet!De persze nagyobb a rizikó.

Ha van lehetőséged akkor próbálj ki pár fiatalabb készüléket!
Látni ill hallani fogod a különbségeket!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

alfaati

Sztereó erősitők

Hm hogy min szeretnék változtatni: egyrészt jó lenne banános csatlakozó az erősítőre, szeretnék egy kicsit több dinamikát, részletezést. Lehet, hogy ábránd az egész, de ezért kérdezek rá Szeretem a modern designt (pl az újabb Rotel, NAD és még sorolhatnám), bár a régebbit se vetem meg persze,vannak nagyon szépek. 

Hát igen, a régi vasaknál az is rizikós, hogy valami gebasz van. Pl. most gondolkodom, hogy veszek tesztelés gyanánt egy phono preampot, mert torzít magas frekiknél a hang. Persze ez más tészta. Ebből a PM6600-ból még nem nagyon láttam eladót. Az újabb sztereó harmanok esetleg említésre méltóak? Pl HK970. 

Hogy miért írtam PM6600-at azt nem tudom. Tehát HK 6600. Nagyon jó a phono benne (MM/MC). Tud banánt fogadni, stb.

970 igen jó, de a kérdés engedi-e a keret mert az jóval drágább. Hogy mennyire vannak eladók ezekbol a régebbi modellekbol azt nem tudom én nem is figyelem. Nem is Magyarországon lakom. A nagy HK modellek és a tobbi Japán vintage felso kategóriás modellek mind hozzák ugyan azt hangban. Volt nálam pár, sikerult is osszehasonlítanom ezeket. Ugyan azt az iskolát képviselik ezért nem volt érdemleges kulonbség koztuk hangban. Hiába néz ki másképp a belsejuk, ugyan azt a hangzás ideált képviselik. Tehát, ha valamelyik ONKYO Integra jon szembe vagy valamelyik PIONEER A 7-es vagy 6-os szériából, SONY Esprit széria, stb akkor nyugodtan rá lehet mozdulni. Távja sajnos csak kevés itt megemlített példánynak van de azért akad távos vintage erosítok kozott is.

Újabb, modernebb példányok mindegyik fent említett márka palettáján megtalálhatóak de én ezeket nem ismerem egy-kettot kivéve. Az modernebb integráltakba nem szokás phonot rakni vagy ha még is akkor olyan a minosége amit az ember nem tud élvezni. Erre az én integráltam nagyon jó példa.Valamikor 3.200 euro volt újonnan, nagyon tetszik "line" illetve digitális bemeneteken, de az "on board" MM phonoja az nagyon gyenge.

A vintage erosítok egy jó része még akkor készult mikor a vinyl fontos hanghordozónak számított ezért a cégek elég jó minoségu MM ill MC phonot raktak a gépekbe hiszen ez elvárás volt, illetve a verseny megkovetelte. Ma a vinyl nem játszik fontos szerepet a piacon, így a cégek tojnak rá.

cremona
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Ez egy nehéz kérdés de egyben konnyu is. Konnyu ha mondjuk magamnak tenném fel a kérdést. Én vennék egy H/K PM 6600-ast, szándékosan nem írtam PM 6800-ast az horror áron megy hiába vintage korú. Oriási elore lépés lenne (nekem) de árban nem lenne oriási kulonbség (30-35 ezer használtan). Ha valami modern csilli-villi cuccra vágynál elég sok esély van arra hogy egy "százas"  ugorjon ki a zsebedbol a magas elvárások miatt.

Maradj a vintage nagy vasaknál. Néha olcsón kilehet fogni és a csalódás kizárt. Ezeknél sajnos a kontakt hiba sajnos elkerulhetetlen, de orvosolható.

A kérdés hogy min szeretnél változtatni?
Sok esetben a mai készülékek hangban kevesebbek mint a korosabbak!
Tehát, drágábban lehet csak fiatalabbat kapsz, nem biztos hogy jobbat...

alfaati

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Egy Tannoy M4-et hajtok egy HK PM635-össel. Az erősítőt illetően feljebb lépésben gondolkodok. Szerintetek melyik az a (használt) árszint, amit érdemes beinvesztálni? Értem ez alatt azt, hogy most van egy nagyon alap erősítőm, de pl nem látom értelmét annak, hogy egy 10-20.000 forinttal többet érő erősítőre cseréljem le.

Köszönöm válaszotok előre is!

Ez egy nehéz kérdés de egyben konnyu is. Konnyu ha mondjuk magamnak tenném fel a kérdést. Én vennék egy H/K PM 6600-ast, szándékosan nem írtam PM 6800-ast az horror áron megy hiába vintage korú. Oriási elore lépés lenne (nekem) de árban nem lenne oriási kulonbség (30-35 ezer használtan). Ha valami modern csilli-villi cuccra vágynál elég sok esély van arra hogy egy "százas"  ugorjon ki a zsebedbol a magas elvárások miatt.

Maradj a vintage nagy vasaknál. Néha olcsón kilehet fogni és a csalódás kizárt. Ezeknél sajnos a kontakt hiba sajnos elkerulhetetlen, de orvosolható.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Egy Tannoy M4-et hajtok egy HK PM635-össel. Az erősítőt illetően feljebb lépésben gondolkodok. Szerintetek melyik az a (használt) árszint, amit érdemes beinvesztálni? Értem ez alatt azt, hogy most van egy nagyon alap erősítőm, de pl nem látom értelmét annak, hogy egy 10-20.000 forinttal többet érő erősítőre cseréljem le.

A kérdés hogy min szeretnél változtatni?Sok esetben a mai készülékek hangban kevesebbek mint a korosabbak!
Tehát, drágábban lehet csak fiatalabbat kapsz, nem biztos hogy jobbat...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

cremona
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

IA helyiség 6x6m. egy nappali. Annak az egyik fele  ( nagyjából 3x6m ) van kialakítva zenehallgatásra ill. filmnézésre. Nincs térelválasztó vagy hasonló, tehát gyakorlatilag 36m2.
Zene terén nem vagyok válogatós. 80 -90 évek zenéi, lehet disco, rap, r&b, rock,jöhet bármi.
Igen gondolkodtam azon is, hogy egy kis szobában csinálok sztereo rendszert.
Valamiért ( nem tudom honnan jött ez nekem ) a Cambridge audio + B&W hangdobozok tetszenek. Ha lenne rá keretem most ezeket venném. Bár még nem hallottam Őket. De kinézetre befutók nálam.

Üdv.

Viktor
Ebbe a térbe a monitor kicsi lenne! 
Annak hogy egy "kis szobában" csinálsz egy sztereó rendszert amit idő vagy egyèbb dolgok hiányában ritkán használsz... csak pénzkidobás szerintem!

Jók a CA. és a B&W. termékek is de nem minden esetben alkotnak szinergiát!

Ha lenne lehetőséged kölcsön kérni készülékeket az mindenképpen jó lenne!
Nem kellene feleslegessen pénzt költened!

karesz41
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 36

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: karesz41 »

Igen. Kicsit trükkös aktiválni:You Access to the By-pass by pressing together VOL + & VOL – keys of the
front panel during 2 seconds. By-Pass indicator lights on automatically. Use the
same way to get out the By-pass position.
You can get to the By-pass directly from the remote control while pressing around
3 seconds on TAPE key.

Köszönöm a gyors és pontos felvilágosítást!   Gondolkodtam egy vincent ls-1 kipróbálásán. Nem tudom milyenek lehetne együtt.
Erősítő:Nelson Pass Aleph5 diy Hangfal:proac response 2.5 diy Hangfalkábel: qed xt40 Összekötő kábel:klotz xlr dac:Cayin idac6 Fejhallgató: shure srh440 Megjelenítő: Lg 55" led tv

gyurmaember
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 101

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: gyurmaember »

Sziasztok!
Egy atoll in50 tulaja vagyok ami rendelkezik by-pass csatlakozási lehetöseggel. A kèrdèsem az lenne,hogy egy elöfokot rá tudok kötni így az atoll vègfokkènt üzemelne?

Igen. Kicsit trükkös aktiválni:You Access to the By-pass by pressing together VOL + & VOL – keys of the
front panel during 2 seconds. By-Pass indicator lights on automatically. Use the
same way to get out the By-pass position.
You can get to the By-pass directly from the remote control while pressing around
3 seconds on TAPE key.

karesz41
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 36

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: karesz41 »

Sziasztok!
Egy atoll in50 tulaja vagyok ami rendelkezik by-pass csatlakozási lehetöseggel. A kèrdèsem az lenne,hogy egy elöfokot rá tudok kötni így az atoll vègfokkènt üzemelne?
Erősítő:Nelson Pass Aleph5 diy Hangfal:proac response 2.5 diy Hangfalkábel: qed xt40 Összekötő kábel:klotz xlr dac:Cayin idac6 Fejhallgató: shure srh440 Megjelenítő: Lg 55" led tv

BlueWhite
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: BlueWhite »

Ne hagyd figyelmen kívül hogy sztereót hasonlítasz mozihoz!

Az hogy valami 20 - 30 éves technika nem biztos hogy hátrány!
Sőt, sok esetben előny!

Ha a külön rendszer a terv akkor egy jó kis sztereó 50-80 körül és egy kellemes kis dac 30-60 körül lenne szerintem ideális neked!
A Zapi mellé én mindenképpen tennék dac-ot (igaz a konkrét készüléket nem ismerem de a média lejátszók nem az audió hangra vannak kihegyezve, főleg mostanában!)!

Mekkora a helység?
Miket hallgatsz?
Lehet hogy a Jamo-t kellene a moziban hagyni és egy jó monitort venni zenére!?

IA helyiség 6x6m. egy nappali. Annak az egyik fele  ( nagyjából 3x6m ) van kialakítva zenehallgatásra ill. filmnézésre. Nincs térelválasztó vagy hasonló, tehát gyakorlatilag 36m2.
Zene terén nem vagyok válogatós. 80 -90 évek zenéi, lehet disco, rap, r&b, rock,jöhet bármi.
Igen gondolkodtam azon is, hogy egy kis szobában csinálok sztereo rendszert.
Valamiért ( nem tudom honnan jött ez nekem ) a Cambridge audio + B&W hangdobozok tetszenek. Ha lenne rá keretem most ezeket venném. Bár még nem hallottam Őket. De kinézetre befutók nálam.

Üdv.

Viktor

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 876

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Mivel nincs sok tapasztalatom, ezért sem tudom melyik irányba menjek el.
Eddig stereo rendszerem volt, csak már 20 éves technika. Gondoltam beújítok, így vettem használtan a 608-ast is. Gondoltam 20 év alatt valamicskét fejlődött a technika. Fícsörben igen sokat, de sajnos hangban nem látom még.

En nemreg vettem egy 35 eves erositot egy 20 eves hangfalhoz es nagyon jol mukodik gyonyoru hangal, igaz a tobbi uj de ezekbol nyugottan lehet idosebbeket venni hiszen mit tud fejlodni egy technika amikor ugyanolyan alkatreszeket raknak bele most is csak mar sporolnak az alapanyaggal,
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Eddig stereo rendszerem volt, csak már 20 éves technika. Gondoltam beújítok, így vettem használtan a 608-ast is. Gondoltam 20 év alatt valamicskét fejlődött a technika. Fícsörben igen sokat, de sajnos hangban nem látom még.
Lehet hogy csak már hozzászoktam a régihez, ezért fura a mostani. Nem akarok audiophil minőséget, de azért élvezzem már a zenét. .
Mint ahogy írtam is házimozira elégnek találom a 608-at. Ennél nekem nem kell több. 5.1-ben használom.
Arra is gondoltam, hogy ez marad így, csak az álló frontokat lecserélem polcsugárzóra. Az állóhoz meg veszek egy stereo erősítőt.

Egy Zappiti 4K player-em van ill. NAS-t használok. Azért lett volna jó hálózatos erősítő mert akkor a Zappi-t ki tudom hagyni a láncból.
Illetve ezért nem akarok elszálni árakkal, mert akkor meg a Jamo418 lesz a gyenge láncszem. : )

Üdv.

Viktor
Ne hagyd figyelmen kívül hogy sztereót hasonlítasz mozihoz!  
Az hogy valami 20 - 30 éves technika nem biztos hogy hátrány!
Sőt, sok esetben előny!

Ha a külön rendszer a terv akkor egy jó kis sztereó 50-80 körül és egy kellemes kis dac 30-60 körül lenne szerintem ideális neked!
A Zapi mellé én mindenképpen tennék dac-ot (igaz a konkrét készüléket nem ismerem de a média lejátszók nem az audió hangra vannak kihegyezve, főleg mostanában!)!

Mekkora a helység?
Miket hallgatsz?
Lehet hogy a Jamo-t kellene a moziban hagyni és egy jó monitort venni zenére!?

BlueWhite
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Az Onkyo menne ill menni fog?
Mert ha lesz sztereó is akkor dugdosni kellene a dobozokat...

Ha én most neked lennék akkor vagy vadásznék egy HK HK3490-est (max 90-ig) vagy vennék egy HK 970-est (vagy 6xx, 7xx-est) és egy kellemes kis DAC-ot a keretedből!
Mit használsz média lejátszásra?

Egy nagy HM kombájn nem tud úgy zenélni mint egy kellemes kis alsó/közèp kategóriás sztereó!

Lehet hogy csak már hozzászoktam a régihez, ezért fura a mostani. Nem akarok audiophil minőséget, de azért élvezzem már a zenét. .
Mint ahogy írtam is házimozira elégnek találom a 608-at. Ennél nekem nem kell több. 5.1-ben használom.
Arra is gondoltam, hogy ez marad így, csak az álló frontokat lecserélem polcsugárzóra. Az állóhoz meg veszek egy stereo erősítőt.

Egy Zappiti 4K player-em van ill. NAS-t használok. Azért lett volna jó hálózatos erősítő mert akkor a Zappi-t ki tudom hagyni a láncból.
Illetve ezért nem akarok elszálni árakkal, mert akkor meg a Jamo418 lesz a gyenge láncszem. : )

Üdv.

Viktor

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Sztereó erősitők

Illetve ezen agyaltam: Harman Kardon HK3700. Ennek van lan csatija, ez is jó nekem, mert nas-on vannak a flac file-ok.Az Onkyo menne ill menni fog?Mert ha lesz sztereó is akkor dugdosni kellene a dobozokat...

Ha én most neked lennék akkor vagy vadásznék egy HK HK3490-est (max 90-ig) vagy vennék egy HK 970-est (vagy 6xx, 7xx-est) és egy kellemes kis DAC-ot a keretedből!
Mit használsz média lejátszásra?

Egy nagy HM kombájn nem tud úgy zenélni mint egy kellemes kis alsó/közèp kategóriás sztereó!

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Olyan 120e körül tudok ráfordítani. Akár megbízható használt cucc is szóba jöhet. Sőt!
Vincent SV-233, de siess mert nem sokáig fog itt porosodni 130 000 Ft-os áron. Az erősítő hirdetések között megtalálod.

rozoga62
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 95

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: rozoga62 »

Olyan 120e körül tudok ráfordítani. Akár megbízható használt cucc is szóba jöhet. Sőt!
A Technics után nagy valószínűséggel majdnem mindegyik erősítő mélyhiányosnak tűnhet első hallásra ("rikácsoló közepekkel"). De sokat tapasztalt emberek biztos tudnak ajánlani néhányat ennyiért.

BlueWhite
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Mit mondtál, mennyi is az anyagi keret erre a célra? Amúgy a külön erősítő, és dac szerintem jobb választás, mindkettőben nagy a felhozatal.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni Tőletek.

Általánosságban és idő hiányában is inkább zenét hallgatok és néha mozi.
Technics cuccaim voltak ( SU-V500 erősítő ) amit már eladtam és helyette vettem egy Onkyo TS-SR608-at. Gondoltam néha mozi - néha zene.
Rosszul gondoltam. Mozira teljesen jó az igényeimnek, de stereo-ban a sokak álltal becsmérelt Technics-emnek a nyomába sem ér. Zavaró, rikácsoló közepe van ami nagyon zavar+ kevés mély. ( pure directben hallgatom )
Pedig a Technicsre is azt mondták hogy szarúl szólnak, de nekem hibátlan volt.

Eddig az előéletem. : )

Szóval szeretnék egy stereo erősítőt, ami tud optikai ill. koax bemenetet mert van egy hálózati lejátszóm ami optikai kimenetes.
Mit javasoltok? sima stereo erősítő + dac, vagy egybe építve? Illetve milyen márkát találtok megfelelőnek egy Jamo s418-hoz.
Nem komolyzene lesz rajta hallgatva.

Köszönöm a válaszokat.

Mit mondtál, mennyi is az anyagi keret erre a célra? Amúgy a külön erősítő, és dac szerintem jobb választás, mindkettőben nagy a felhozatal.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

BlueWhite
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Szeretnék tanácsot kérni Tőletek.

Általánosságban és idő hiányában is inkább zenét hallgatok és néha mozi.
Technics cuccaim voltak ( SU-V500 erősítő ) amit már eladtam és helyette vettem egy Onkyo TS-SR608-at. Gondoltam néha mozi - néha zene.
Rosszul gondoltam. Mozira teljesen jó az igényeimnek, de stereo-ban a sokak álltal becsmérelt Technics-emnek a nyomába sem ér. Zavaró, rikácsoló közepe van ami nagyon zavar+ kevés mély. ( pure directben hallgatom )
Pedig a Technicsre is azt mondták hogy szarúl szólnak, de nekem hibátlan volt.

Eddig az előéletem. : )

Szóval szeretnék egy stereo erősítőt, ami tud optikai ill. koax bemenetet mert van egy hálózati lejátszóm ami optikai kimenetes.
Mit javasoltok? sima stereo erősítő + dac, vagy egybe építve? Illetve milyen márkát találtok megfelelőnek egy Jamo s418-hoz.
Nem komolyzene lesz rajta hallgatva.

Köszönöm a válaszokat.

Illetve ezen agyaltam: Harman Kardon HK3700. Ennek van lan csatija, ez is jó nekem, mert nas-on vannak a flac file-ok.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”