Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Tsancy
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Tsancy »

Üdv,

Első posztom gyanánt szeretnék egyből egy találós kérdést feltenni, miszerint fogalmam sincs milyen gyártójú/típusú végfokom van, ehhez szeretnék segítséget, hátha valamelyikőtöknek ismerős lehet talán:
http://kep.psharing.com/843404
Kétoldalról erősen bordázott, szerver rack feeling-je van, elég minimalista, szemből csak egy egyszerű kis piros műanyag bekapcsológomb van rajta, fölötte meg egy kis zöld dióda, ami jelzi, hogy be van kapcsolva, szerencsémre jó nehéz is  Mint látható mono-stereo állítható, sorba köthető, etethető RCA-nagyjack-XLR bemenetekről, banándugó kifelé, a jobb alsó sarkában lenne gondolom a gyártó/típus száma, de ez le van kaparva. Egy kedves jóbarátomtól szereztem nem kevés pénzért, aki már vagy 200 éve foglalkozik egyedi építésű high-end HiFi hangfalak építésével (ScanSpeak fulle-range front-jaim és aktív ScanSpeak center-em is tőle van), állítása szerint ez a történet is átesett némi tuning-on, enyhe "stúdiós" belövést kapott, kb. 2 x 150-et képes leadni. Kácsás betáppal, RCA átjátszókábellel és hangfalkábelekkel, még a gagyi Xonar D2 DAC-ommal is kellően szép hangot képes leadni.

Ismerős valakinek?

Hojszi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Hojszi »

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék Kérni:

Focal Chorus 826W -hez keresek egy jó sztereó erősítőt!
Ez az egyik amit néztem: Arcam FMJ A32 
a másik peddig: Musical Fidelity m3i 
Esetleg tudnátok véleményt, tapasztalatot mondani?
Előre is köszönöm!

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Petyus87 »

Köszi a segítséget.
Közben vettem a fáradságot és visszaolvastam egy kicsit, már értem miért nem záporoztak a válaszok.   Nagyjából egy másik fórumtársnak is hasonló kérdése volt, még az árkategória is megegyezik, úgyhogy Doky ajánlatait is megnézve, nagyjából tudom, hogy mit kell keresgéljek.

A HK 620, 630, 650, 680, 690-es sorozata távirányítható. 690 van is eladó az apróban, csak eléggé hátrakerült. 

Petyus87
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: -2

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Petyus87 »

Üdv Mindenkinek!
Milyen távirányítós erősítőre cseréljek egy H/K PM635-öt? (egy Heco vitas 700-ast hajtok)
Kicsit tanácstalan vagyok, mert amire én használom (laptopról zenehallgatás, LCD tv-re dugás) talán még egy AVR is megfelelne, nem?
Persze, tudom, hogy egy sztereónak nincs párja és rendszerbővítésen se gondolkodok(simán elmozizunk a heco-kon is, nekünk megfelel), de nem zárnám ki.
Nagyon meg vagyok a H/K-val elégedve, de a távirányító hiánya miatt szeretnék váltani.
Maximum 30-40-et szánnék rá. (akár konkrét típusokat is szívesen fogadok)
Köszöntem előre is az útbaigazítást!

tiha
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 19

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tiha »

Sziasztok! Jelenleg van egy NAD 319-es nagyvasam, de gondolkodok h lecserelem egy Marantz pm8000-re. Szerintetek mennyire jo valasztas? Lattam a Marantz-on h van kapcsolhato class A. Ez mennyivel jobb vagy mennyire erzodik a kulonbseg? A dobozaim JBL LX66.
Elore is koszi
Udv Tiha

stx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: stx »

És úgy néz ki szépen le is maradtam róla
De legalább egy másikat meghallgatok...

No, ezt igazán sajnálhatod..

goodman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 504

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: goodman »

Nem is lesz kint sokáig.

Bizony nem.
Magam is meglepődtem mekkora érdeklődés volt rövid idő alatt a készülékre. Elkelt.

Peger
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 133

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Peger »

Azért ez a TEAC nagyon alap gép, leginkább háttérzenének konyhába, hálóba stb.. Inkább egy HK620 vagy valami Rotel 30-35e HUF-ért szokott lenni.
HK 620 volt, ezért az árért verhetetlen. Szinte mindig van eladó egy két db
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee

Yoli666
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Yoli666 »

Nem is lesz kint sokáig.

És úgy néz ki szépen le is maradtam róla
De legalább egy másikat meghallgatok...

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Szerintem internet szerte a világon nem találni még egy ilyen véleményt, erről a jó kis erősítőről. Persze tiszteletben tartom a véleményedet, csak legyél szíves szerényebben közölni, hogy ezt csak, Te gondolod így. Nagyon is kellemes hangú erősítő, a saját szintjén értékelve természetesen.

Ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység.
De ettől függetlenül ha valaki valami ír a fórumban, az ki más véleménye lenne, mint a sajátja? Egyébként pedig nem. Jó páran ugyanezen a véleményen vannak, az ismeretségi körömből is. A saját szintjén értékelve pedig példaként említettem több erőlködőt is, ami ugyanennyiért vagy kevesebbért jobb hangú.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Indy »

Ez a NAD tényleg kiváló ajánlat. Én a kisebb testvérét ismerem a 304-est, de ezt a pénzt még az is simán megéri.
Nem is lesz kint sokáig.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 705

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: tollact »

Ezt érdemes lenne meghallgatni.Ez a NAD tényleg kiváló ajánlat. Én a kisebb testvérét ismerem a 304-est, de ezt a pénzt még az is simán megéri.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: venomer »

gigantikus hangzásbeli különbségek sem
Azért, azért... Honnan nézve? Bőven akadnak filozófiabéli eltérések, más oldaláról fogja meg, máshogy rágja meg, majd löki tovább magából a zenét egyik, a másik, harmadik, máshogy szinergál adott rendszerben. Lehet, hogy egyik sem váltja meg a világot milliós rendszerekhez képest, ahhoz viszont pont elegek ezek a koncepcionális különbségek, hogy bejöjjön - ne jöjjön valakinek az adott vonal, s nem csak jelzésértékű nüanszok ezek, amely irányt mutat, bár arra is jó, ha valakinek ez csak a startvonal. Kicsit úgy érzem, mikor elhangzott itt a fórumon egyszer egy kijelentés, úgy alle cuzamme, hogy az mp3-ak visszaadására mindegy milyen rendszer áll rendelkezésre, azoknak mindegy. Nem kell elszállni, egybemosni komplett szériákat, árszegmensek szereplőit, eltérő univerzumokat. Ettől függetlenül természetesen van igazságod, de ne sikkadjanak már el az ilyen részletek.

nebulo5
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 56

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: nebulo5 »

Szerintem internet szerte a világon nem találni még egy ilyen véleményt, erről a jó kis erősítőről. Persze tiszteletben tartom a véleményedet, csak legyél szíves szerényebben közölni, hogy ezt csak, Te gondolod így. Nagyon is kellemes hangú erősítő, a saját szintjén értékelve természetesen.
Talán, csak azért "ütközünk" meg a kijelentésén, mert lakonikus egyszerűséggel fogalmazta meg, amit azért, sokan mások is megírnak, szép körettel. Nagy szerepe van ugyan, a saját zenei hangízlésnek is, egy - egy erősítő véleményezésekor, és ha szem előtt tartjuk a " saját szintjén értékelve "  jelzőt is, akkor sem írhatnék (mint saját vélemény) jelentősen kedvezőbb konklúziót! 
 Számos, mostanság még fellelhető régebbi típusú audio terméket, csak azért magasztalnak, mert tömegcikként bekerült végre kis hazánkban annó, nem is volt mihez hasonlítani, megszerettük (vele élve), most pedig jó lenne tőle megválni. 
Üdv: nebulo

stx
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 464
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: stx »

Ezt érdemes lenne meghallgatni.

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: audioline »

Végre egyetértünk valamiben.
Ez egy ilyen hobbi...
.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2104

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Voyager »

NAD C315BEE nem egy zenei hangú erősítő....

„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Ezzel egyet kell, hogy értsek!   Ez nem alap gép, ez egy full kommersz kacat, hiába van ráírva, hogy Teac( szerintem ezen kívül nem is sok köze lehet hozzá!)

Végre egyetértünk valamiben.   Sajnos tényleg igaz, jól néz ki és nem adja drágán az eladó a bolti árhoz képest. Ennyi!

sokekola
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 149

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: sokekola »

Azért ez a TEAC nagyon alap gép, leginkább háttérzenének konyhába, hálóba stb.. Inkább egy HK620 vagy valami Rotel 30-35e HUF-ért szokott lenni.
Ezzel egyet kell, hogy értsek!   Ez nem alap gép, ez egy full kommersz kacat, hiába van ráírva, hogy Teac( szerintem ezen kívül nem is sok köze lehet hozzá!)

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Vedd meg ezt, egészen jó kis erősítő. Veszel hozzá egy univerzális távot háromezerért és kész.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... c-ag-h500/

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Vedd meg ezt, egészen jó kis erősítő. Veszel hozzá egy univerzális távot háromezerért és kész.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... c-ag-h500/

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Doky »

Pont ez az, hogy nem keresek extra hangot! Én ilyet nem mondtam, csak ár-érték arányban jót keresek! És pont ezt mondom, hogy ha meg is hallgatok X darabot nem biztos, hogy különbséget tudok tenni, de próbát fogok tenni!
A C315-öt meg fogom hallgatni mindenesetre Majd leírom a véleményem...
Mint már le lett írva, ebben a kategóriában nincs új a nap alatt.A lenyeg hogy tiszteséges készülekek viszont vannak!

Le lehet engem hurrogni, eleg széles a hátam...

Mindenkinek más a jo hang, mindenkinek valtozik az ízlese, hallása (zenét hallgatni is meg kell "tanúlni"), igenyei!
Tán kevesen vannak akik nem "lent" kezdtük, nekik gratulálok, de mi tudjuk hogy fejlődni törvényszerű!

Füleld meg a kis Nad-ot!
Ha másert nem is, ezt is hallottad!

Ha én most kezdeném, nem kellene a táv de kiegyenlitett hangot szeretnék akkor elgondolkoznék a Denon PMA 360-on.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Na ilyenkor vesztem el teljesen a fonalat, van aki azt mondja érdemes meghallgatnom, Te pedig azt mondod jobbat is kaphatok ennyiért. Én nem hibátlan erősítőt keresek, mert tudom, hogy ennyiért nincs ilyen, sőt lehet nincs is ilyen...
De akkor mi lenne az a jobb amit hallgassak meg ilyen áron? 

Szerintem egy Denon PMA-360-al nem nyúlsz mellé és már 20-25e környékén meg lehet venni! 
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3178
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alto »

Na ilyenkor vesztem el teljesen a fonalat, van aki azt mondja érdemes meghallgatnom, Te pedig azt mondod jobbat is kaphatok ennyiért. Én nem hibátlan erősítőt keresek, mert tudom, hogy ennyiért nincs ilyen, sőt lehet nincs is ilyen...
De akkor mi lenne az a jobb amit hallgassak meg ilyen áron? 

Szerintem túl sok energiát fektetsz ebbe a dologba. Abban az árkategóriában amiben keresgélsz, csodák nincsenek, és gigantikus hangzásbeli különbségek sem. Vedd meg ami szimpatikusnak tűnik, élj vele együtt pár hétig, ha nem jött be, ugyanannyiért, vagy minimális veszteséggel el tudod adni itt a fórumon, a 100eFt alatti, reálisan árazott cuccok pillanatok alatt elkelnek. Ha a hangminőség iránti vágy elkap, ennek az összegnek a többszörösét kell úgyis elköltened...
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Yoli666
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Yoli666 »

az erdemes meghallgatni mögött sokminden lehet; lehet ajanlas - szerintem Te igy ertetted, de lehet ez is: persze, hallgass meg minnel többet, mert ugy jössz ra: Neked mi tetszik, Te mit szeretsz, mit hallasz meg, ...

a meghallgatasnal fontos (lenne), hogy csak az erösitö valtozzon. Ha % szobaban 5 hangfallal hallasz 5 erösitöt, meg nem mondod, mit tud az erösitö.

Itt a probléma, hogy hangfalakat mindig cipelni más-más városba elég problémás, de lehet csak nekem...
Egyébként van valaki itt aki Egerben lakik esetleg? 

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”