Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

MM és MC pickup-ok

Thomas73
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 13

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: Thomas73 »

Igy van, nekem a meregdraga Sondekem ment a levesbe a Technics 1210 meg jott!

Angol ebayen vagy Japan oldalakon amihez ugye kell egy step down transformátor de az filléres tétel. Az enyem 325GBP volt ennyiért ingyen volt, inkabb 900GBP korul szokott lenni az ára. Sony PS-6750est már 400ér is van. Kenwood KD 550 vagy 750 350GBP-tol kezdodik. Pioneer PL-50 450korul megy. Ezek mind felso kozépkategóriás készulékek. Ezekbe átultették nagyobb illetve csúcsmodellek innovációit. Kevésbé kifinomultak mint a csúcsmodellek, de mindenképp minoségi darabok. Még sok-sok készuleket feltudnek sorolni amit inkább megvennék mint egy Regát vagy Projectet, de nem szeretnék senkit sem meggyozni, mindenki járjon maga utána. Ahogy én is tettem!

Thomas73
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MM és MC pickup-ok

Én nem azt írtam, hogy nem foglalkoztak a hangzással. Azt írtam, hogy nem az volt a fő cél, hogy a lehető legzeneibb hangot csalogassák elő a gépből. Ne érts félre semmi bajom a PS-X9 -el sőt, kitűnő gépnek tartom (egyik nagy DD kedvencem), de akkor is csak egy merev felfüggesztésű masina, tele mindenféle elektronikában. Azt sem állítom, hogy nem szólhat nagyon jól, de azért ne várjuk csodát a stúdió gépektől. Ami a hangszedőt illeti, szintén nem írtam olyat, hogy kifinomult lenne az XL-45A. És ha már DD, akkor inkább egy Micro Seiki DDX-1000.
Mindenkepp, mert a Seiki olcsobb, a Sony meg ritka es tul draga, de hangban ez a Seiki azert szerenyebb. Az miert baj, hogy merev es, hogy tele van elemtronikaval? Van benne egy kivallo phono vonalszintu kinenettel, de van hagyomanyos kimenet is rajta.
Nekem volt fuggesztett vazas gepem, nekem nem jott be. De leirtam, hogy en mit szeretek, abbol kiderul, szerintem az iranyultsag...

Jomagam egy 1210 Mk5-ot meg egy M3D-t hallgatok, elobbiben SPU, a masikban Shure M44-7 van. En az SP 10 es a 1210 kozott az utobbit valasztottam. Az SP 10 sima, highendes hang. A masikban benne van a ropogas, elet, jelenleterzet es igazi mindenevo gep.

alfaati

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: alfaati »

Angol ebayen vagy Japan oldalakon amihez ugye kell egy step down transformátor de az filléres tétel. Az enyem 325GBP volt ennyiért ingyen volt, inkabb 900GBP korul szokott lenni az ára. Sony PS-6750est már 400ér is van. Kenwood KD 550 vagy 750 350GBP-tol kezdodik. Pioneer PL-50 450korul megy. Ezek mind felso kozépkategóriás készulékek. Ezekbe átultették nagyobb illetve csúcsmodellek innovációit. Kevésbé kifinomultak mint a csúcsmodellek, de mindenképp minoségi darabok. Még sok-sok készuleket feltudnek sorolni amit inkább megvennék mint egy Regát vagy Projectet, de nem szeretnék senkit sem meggyozni, mindenki járjon maga utána. Ahogy én is tettem!

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2112

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Kedves M.Pat!

Akkor visszakérdeznék. Az általad felsorolt tulajdonságok, (direkt drive, üzembiztosság, megbízhatóság, strapabíróság) mellett ugyan miért nem foglalkoztak volna a hangzással? Szerintem mondjuk gy PS-X9 nem kifinomult technika?
Ési miért gondolod, hogy az ehhez a lemezjátszóhoz kifejlesztett hangszedő, kifinomult, ha a lemezjátszóról nem ez a véleményed? Ez egy magas szintű kifinomult és szinergikus koncepció, ahol a készülék minden része egymáshoz lett tervezve. Az XL-55 pontosan ehhez a géphez készült.

Én nem azt írtam, hogy nem foglalkoztak a hangzással. Azt írtam, hogy nem az volt a fő cél, hogy a lehető legzeneibb hangot csalogassák elő a gépből. Ne érts félre semmi bajom a PS-X9 -el sőt, kitűnő gépnek tartom (egyik nagy DD kedvencem), de akkor is csak egy merev felfüggesztésű masina, tele mindenféle elektronikában. Azt sem állítom, hogy nem szólhat nagyon jól, de azért ne várjuk csodát a stúdió gépektől. Ami a hangszedőt illeti, szintén nem írtam olyat, hogy kifinomult lenne az XL-45A. És ha már DD, akkor inkább egy Micro Seiki DDX-1000.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

Thomas73
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MM és MC pickup-ok

Sehol, tudniillik ezek nagyon jo gepek. A 1210 specibb darabjai is dragabbak

Azért kiváncsi lennék hogy az elején felsorolt csúcs DD-k bármelyikét, vagy a legutoljára citált Technics SP 10-est hol lehet megvenni 600€-ért....
Itt egy példa a Denonról:http://www.ebay.com/itm/Rare-Denon-DP-1 ... SwnDZT~5yT
vagy:http://www.ebay.com/itm/Rare-Denon-DP-1 ... SwnDZT~5yT

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 707

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: tollact »

Eléggé off ez a téma itt kedves fórumtársak, de ha már szóba kerult, akkor vessezzuk ki a temát.

Maradjunk annyiban, hogy a csúcs DD játszók mint a DENON DP-100M  vagy akár DP6000, LO-D TU-1000, Kenwood KD-07, L-07D, Pioneer Exclusive sorozat vagy a kisebb PL70 illetve PL-70MK II, SONY PS-8750 illetve attól felfele bármelyik típus, ONKYO PX-100M, MICRO DQX és DDX 1000 illetve attól felfele akármelyik típus, VICTOR QL-7 és attol felfelé mind mind olyan készulék ahol a maximális információ visszanyerése volt a cél a tervezésnél. Nagyon spéci anyagokat és exotikus megoldásokat alkalmaztak ezekben a modellekben. A rájuk integrált karok ultra precízek voltak és mai napig keresettek.

Ezeknek a DD játszóknak a motor a lelke azon múlik szinte minden. A legjobb példa talán az LO-D TU 1000-es ami a valaha készult legkomolyabb DD játszó ha nem is mind a mai napig de Japánban mindeképp ez a non plus ultra. Az LO-D a HITACHI cég high-tech diviziója. Az talán nem ujdonság, hogy a HITACHI a világ egyik élvonalába tartozik ha elektro motorról van szó. Emiatt hatalmas elonnyel indultak a DD lemezjátszó tervezés és gyártás terén osszehasonlítva a tobbi céggel. Bár nem a hi-fi a fo profiljuk de a 70-es evekben mindenki szeretett volna egy szeletet a tortaból, hiszen ez volt a legnagyobb biznisz azokban az idokben. Olyan volt mint ma a mobil telefon vagy tablet gyártás. Olyan elektro motort fejlesztettek ki ami fény evekkel megelozte a tobbi gyártó DD motorját. A TU-1000-es vázát is úgy tervezték meg ami abban az idoben elég szokatlannak számított. Nagaoka Tetsuono kedvenc DD futomuve volt. Mindent kidobáltak a motorból ami nem kellett. Se szén kefe, se mag, se semmi! A tányér és a tengely szó szerint szabadon lebegett. Súrlódás zéró. Legalább is a Japán oldalakról ez jot le. Akkora siker volt Japánban, hogy a HITACHI cég nem gyozte a megrendelést. Nem exportalták, nem volt ra szukség(sajnos).
Sokan vakvágányon vannak a direct drive meghajtású lemezjátszokkal kapcsolatban. Én is így voltam vele. Mostmár sokkal tisztább a kép. A legtobb felsokategóriás DD játszóra olyan hangkar van integrálva ami sokkal job mint amiket ma 2-300euróért vesztegetnek.

Nemrég beszéltem egy Angol úriemberrel aki Jelco karokhoz gyárt karbakot illetve kiegészítoket. Neki is ugyanolyan lemezjátszója van mint nekem. Lecserélte a lemezjátszóján a kart Jelco 750-esre. Kérdeztem: miért? Jobb a Jelco? Aztmondta nem! Ez a régi vintage kenwood hangkar jobb de mivel a biznisz megkoveteli, hogy demonstrálja a a Jelcohoz gyártott speciális foglalatot így lekellett cserelnie azt Jelcora.

Ami nekem eddigí megtapasztalásaim soran kiderult a DD-kel kapcsolatban az az, hogy a csúcs modelleket igen is megszabad venni. Nagyon komoly tervezo munka van bennuk. Némelyiket 5-600euróért már meglehet venni. Nem kell hozzájuk kulso tápegység! Szikla szilárd az 50Hz! Nincs rugó vagy szíj ami eloregszik. Sajnos kell a jó elcsatolás a foldtol de egy fali konzol megoldja a problémát.

És sajnos ezek sem az orokké valóságnak lettek tervezve azért. Sajnos szolenoid hiba elég gyakori. A kar lift csillapító folyadék eltunik az évek alatt, stb. Ezek sem sebezhetetlenek. Viszont ha jol mukodik akkor eléggé nagy meglepetést tud okozni egy ilyen "csúcs" DD.

Mindenki tapasztalja meg saját maga. Ne csak elképzeljuk, hogy így vagy úgy szól. Menjunk el és hallgassuk meg. Egy Technics SP 10MKII egy EPA karral eleggé libabor erzés tud lenni ha minden klappol. Ha az embernek nincs 2-3 ezer eurója egy jo szíjhajtásúra akkor vegyen egy komolyabb DD-t néhány száz euróért és megvan oldva egy jo idore a vinyl playback.

Ezt a sok offot majd átrakjátok valahová máshová? Elnézést.

Azért kiváncsi lennék hogy az elején felsorolt csúcs DD-k bármelyikét, vagy a legutoljára citált Technics SP 10-est hol lehet megvenni 600€-ért....
Itt egy példa a Denonról:http://www.ebay.com/itm/Rare-Denon-DP-1 ... SwnDZT~5yT
vagy:http://www.ebay.com/itm/Rare-Denon-DP-1 ... SwnDZT~5yT
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

alfaati

MM és MC pickup-ok

Eléggé off ez a téma itt kedves fórumtársak, de ha már szóba kerult, akkor vessezzuk ki a temát.

Maradjunk annyiban, hogy a csúcs DD játszók mint a DENON DP-100M  vagy akár DP6000, LO-D TU-1000, Kenwood KD-07, L-07D, Pioneer Exclusive sorozat vagy a kisebb PL70 illetve PL-70MK II, SONY PS-8750 illetve attól felfele bármelyik típus, ONKYO PX-100M, MICRO DQX és DDX 1000 illetve attól felfele akármelyik típus, VICTOR QL-7 és attol felfelé mind mind olyan készulék ahol a maximális információ visszanyerése volt a cél a tervezésnél. Nagyon spéci anyagokat és exotikus megoldásokat alkalmaztak ezekben a modellekben. A rájuk integrált karok ultra precízek voltak és mai napig keresettek.

Ezeknek a DD játszóknak a motor a lelke azon múlik szinte minden. A legjobb példa talán az LO-D TU 1000-es ami a valaha készult legkomolyabb DD játszó ha nem is mind a mai napig de Japánban mindeképp ez a non plus ultra. Az LO-D a HITACHI cég high-tech diviziója. Az talán nem ujdonság, hogy a HITACHI a világ egyik élvonalába tartozik ha elektro motorról van szó. Emiatt hatalmas elonnyel indultak a DD lemezjátszó tervezés és gyártás terén osszehasonlítva a tobbi céggel. Bár nem a hi-fi a fo profiljuk de a 70-es evekben mindenki szeretett volna egy szeletet a tortaból, hiszen ez volt a legnagyobb biznisz azokban az idokben. Olyan volt mint ma a mobil telefon vagy tablet gyártás. Olyan elektro motort fejlesztettek ki ami fény evekkel megelozte a tobbi gyártó DD motorját. A TU-1000-es vázát is úgy tervezték meg ami abban az idoben elég szokatlannak számított. Nagaoka Tetsuono kedvenc DD futomuve volt. Mindent kidobáltak a motorból ami nem kellett. Se szén kefe, se mag, se semmi! A tányér és a tengely szó szerint szabadon lebegett. Súrlódás zéró. Legalább is a Japán oldalakról ez jot le. Akkora siker volt Japánban, hogy a HITACHI cég nem gyozte a megrendelést. Nem exportalták, nem volt ra szukség(sajnos).
Sokan vakvágányon vannak a direct drive meghajtású lemezjátszokkal kapcsolatban. Én is így voltam vele. Mostmár sokkal tisztább a kép. A legtobb felsokategóriás DD játszóra olyan hangkar van integrálva ami sokkal job mint amiket ma 2-300euróért vesztegetnek.

Nemrég beszéltem egy Angol úriemberrel aki Jelco karokhoz gyárt karbakot illetve kiegészítoket. Neki is ugyanolyan lemezjátszója van mint nekem. Lecserélte a lemezjátszóján a kart Jelco 750-esre. Kérdeztem: miért? Jobb a Jelco? Aztmondta nem! Ez a régi vintage kenwood hangkar jobb de mivel a biznisz megkoveteli, hogy demonstrálja a a Jelcohoz gyártott speciális foglalatot így lekellett cserelnie azt Jelcora.

Ami nekem eddigí megtapasztalásaim soran kiderult a DD-kel kapcsolatban az az, hogy a csúcs modelleket igen is megszabad venni. Nagyon komoly tervezo munka van bennuk. Némelyiket 5-600euróért már meglehet venni. Nem kell hozzájuk kulso tápegység! Szikla szilárd az 50Hz! Nincs rugó vagy szíj ami eloregszik. Sajnos kell a jó elcsatolás a foldtol de egy fali konzol megoldja a problémát.

És sajnos ezek sem az orokké valóságnak lettek tervezve azért. Sajnos szolenoid hiba elég gyakori. A kar lift csillapító folyadék eltunik az évek alatt, stb. Ezek sem sebezhetetlenek. Viszont ha jol mukodik akkor eléggé nagy meglepetést tud okozni egy ilyen "csúcs" DD.

Mindenki tapasztalja meg saját maga. Ne csak elképzeljuk, hogy így vagy úgy szól. Menjunk el és hallgassuk meg. Egy Technics SP 10MKII egy EPA karral eleggé libabor erzés tud lenni ha minden klappol. Ha az embernek nincs 2-3 ezer eurója egy jo szíjhajtásúra akkor vegyen egy komolyabb DD-t néhány száz euróért és megvan oldva egy jo idore a vinyl playback.

Ezt a sok offot majd átrakjátok valahová máshová? Elnézést.

Thomas73
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MM és MC pickup-ok

Ne haragudj, de ezt nem értem... Mindamellett az általad emlegetett Sony lemezjátszó egy professzionális, közvetlen hajtású készülék, ami leginkább az üzembiztosság, megbízhatóság, strapabíróság koncepció mentén született és kevésbé a kifinomult hangzás elérése volt a cél.

Kedves M.Pat!

Akkor visszakérdeznék. Az általad felsorolt tulajdonságok, (direkt drive, üzembiztosság, megbízhatóság, strapabíróság) mellett ugyan miért nem foglalkoztak volna a hangzással? Szerintem mondjuk gy PS-X9 nem kifinomult technika?
Ési miért gondolod, hogy az ehhez a lemezjátszóhoz kifejlesztett hangszedő, kifinomult, ha a lemezjátszóról nem ez a véleményed? Ez egy magas szintű kifinomult és szinergikus koncepció, ahol a készülék minden része egymáshoz lett tervezve. Az XL-55 pontosan ehhez a géphez készült.

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

MM és MC pickup-ok

mentes a hajend aluroktol

Ne haragudj, de ezt nem értem... Mindamellett az általad emlegetett Sony lemezjátszó egy professzionális, közvetlen hajtású készülék, ami leginkább az üzembiztosság, megbízhatóság, strapabíróság koncepció mentén született és kevésbé a kifinomult hangzás elérése volt a cél.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...

Thomas73
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MM és MC pickup-ok

Mit jelent Nálad az, hogy jó?[/quotaAmi illeszkedik ehhez a hangszedohoz, es mentes a hajend aluroktol, zeneien, dinamikusan szol. A PS-X9 pl ilyen, csak elmebeteg ara van...

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

MM és MC pickup-ok

Hat ha jo a jatszod, jo lesz...

Mit jelent Nálad az, hogy jó?

Thomas73
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MM és MC pickup-ok

Paramétereket írtam! Paraméterekben bizony elmarad, ami teljesen normális. Hogy hangban mi lesz a felállás az nemsokára kiderul.
Hat ha jo a jatszod, jo lesz. A cinboramnak van ket PS-X9-es Sony-ja. Abban eleg jo volt!

alfaati

MM és MC pickup-ok

Szerintem az MM nem elmarad az MC-től, inkább más, vannak olyan erényei, amit az átla MC nem tud. Szép darab.
Paramétereket írtam! Paraméterekben bizony elmarad, ami teljesen normális. Hogy hangban mi lesz a felállás az nemsokára kiderul.

Thomas73
Nincs visszaút
Nincs visszaút

MM és MC pickup-ok

Nemrég sikerult vennem egy SONY XL-55 Pro MC hangszedot de addíg is amíg megérkezik gondoltam berakom a SONY csúcs MM hangszedojét aminek szintén Carbon clad-ból készult a tu szára csak úgy mint az XL-55nek és paraméterekben szinte alig marad el a nagy testvértol. Nagyon precíz hang!

XL-45A

Frekvenica átvitel: 10Hz-45kHz
Shibata tuprofil
Samarium-cobalt mágnes, stb

Szerintem az MM nem elmarad az MC-től, inkább más, vannak olyan erényei, amit az átla MC nem tud. Szép darab.

alfaati

MM és MC pickup-ok

Nemrég sikerult vennem egy SONY XL-55 Pro MC hangszedot de addíg is amíg megérkezik gondoltam berakom a SONY csúcs MM hangszedojét aminek szintén Carbon clad-ból készult a tu szára csak úgy mint az XL-55nek és paraméterekben szinte alig marad el a nagy testvértol. Nagyon precíz hang!

XL-45A

Frekvenica átvitel: 10Hz-45kHz
Shibata tuprofil
Samarium-cobalt mágnes, stb

alfaati

MM és MC pickup-ok

Egy izgalmas hangszedo érkezik napokon belul.

Sajnos X-1est nem sikerult 2 év alatt beszerezni. Alább kellett adnom. Ebben az U-1esben is benne van a "Pulse Train Analytical Method" innovációs megoldás, ebben is beryllium a szár viszont nem kapta meg a Shibata tuhegyet és a "Laboratory" státuszt sem amit a csúcs JVC hangszedok viselnek. Picivel gyengébb a freki átvitele mint az X-1nek. Mindossze 2-3ezer Yen eltérés volt a két hangszedo árában annó, ebbol arra kovetkeztetek, nem marad el túlságosan az X-1estol. Nagyon tetszik a shellbe integrált megoldás.

alfaati

MM és MC pickup-ok

Nekem van egy ilyenem,nagyon szeretem,tudom ajánlani.

http://www.ebay.de/itm/High-End-Elac-79 ... Sw9N1V1HSo

Koszi. Eléggé elkoteleztem magam a Japán hangszedok mellett de mivel lassan bezárul a kor vagy is nemsokára minden olyan hangszedom meglesz amire vágytam ezért nyilván nem kizárt, hogy "kitágítom" a tematikát. Az a helyzet, hogy a német ebay-t elnézve illetve ennek az általad belinkelt hangszedonek az árát és  annak alakulását tekintve szinte biztos nem mostanában fogok ilyesmit vásárolni. Ez horror áron fog elmenni, hiszen a lejárat elott 20 órával már 83 Eurón áll plusz posta. Japanból ennyiért 2 izgalmas MM hangszedot veszek és ha szerencsém van head shell is lesz hozzájuk. Az Elac márka nagy kedvencem amúgy, nagyon értenek a hi-fihez az már biztos. De nem akarok itt offolni, úgyhogy leállítom magam.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Nem. Gondolom az "S" a spherical-ra akar rámutatni a nevében. Ha igen akkor valószínuleg a HSP-t valasztanám inkább. Az Van den Hul tuvel és boron szárral van szerelve

Nekem van egy ilyenem,nagyon szeretem,tudom ajánlani.

http://www.ebay.de/itm/High-End-Elac-79 ... Sw9N1V1HSo
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

alfaati

MM és MC pickup-ok

Ilyet próbáltál már?

http://www.ebay.de/itm/ELAC-ESG-796-S-T ... SwYHxWGmRQ

Nem. Gondolom az "S" a spherical-ra akar rámutatni a nevében. Ha igen akkor valószínuleg a HSP-t valasztanám inkább. Az Van den Hul tuvel és boron szárral van szerelve

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 749

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

alfaati

MM és MC pickup-ok

Ma vissza raktam a GLANZ MFG 31L hangszedot. Régóta megvan ez a kis Glanz és hiába voltak a hangkarban jóval drágább hangszedok az elmúlt hetekben, nincs hiány érzet. Ez az MM hangszedo elvileg 23kOhm lezáró impedanciával hozza a legjobb performanszot, a vinylengines beszámolók szerint. Sajnos az én phonomon pont ekkora lezáró nincs, de így is nagyon élvezetes. Belépo szintu MM hangszedo line contact tuheggyel. Kevés pénzért, elég zenei. "Low mass" és "Mid mass" hankarokhoz elég jó választás. Kevésbé komplex zenén teljesen eltudja feledtetni, hogy egy olcsó hangszedo van a front-end legelején! Megvannak a mélyek, van dinamika, atmoszféra...

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

MM és MC pickup-ok

elvitték

Ügyes vagy! Csak tudnám, hogy most mit kezdjünk ezzel az információval. Inkább írnál arról, hogy mire cserélted és miért. Sokkal inkább idevaló lenne...

plc
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 28
Kapcsolat:

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: plc »

Ide eleve be se kellett volna tenni. Aki akarja , megtalálja a hirdetések között.

Dynavector DV20X Low MC ÚJ hangszedőm eladó!

Ha érdekel valakit, a részleteket nézze meg a hirdetések között, köszi!

DV20X Low 3.jpg

elvitték
A ZENE BENNED SZÓL!

alfaati

MM és MC pickup-ok

Egy elég ritka és ugyanakkor keresett MM hangszedot árulnak most az ebayen. Postázzák bárhová.

Ez az "olcsó hangszedok Rolls Roysa"

Nagaoka MP11 Boron tuszár és Stilton test tuning.

Mivel használt van rá remény, hogy viszonylag kispénzért megy el. Beraktam ide, gondoltam valakit érdekelhet.

MP-11Boron Stilton

Most ment el egy új Boron stylus ebayen £60ért az is jó ár volt.

http://www.ebay.co.uk/itm/371456891401? ... fresh=true

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 707

MM és MC pickup-ok

Hozzászólás Szerző: tollact »

Dynavector DV20X Low MC ÚJ hangszedőm eladó!

Ha érdekel valakit, a részleteket nézze meg a hirdetések között, köszi!

DV20X Low 3.jpg
Ide eleve be se kellett volna tenni. Aki akarja , megtalálja a hirdetések között.
LP:Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD:Philips CD304 Meridian 203DAC, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő:AN OTO PHONO
Hangfal:AN-E/Hemp+Townshend tweeter, Kondo KSL,AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”