Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
A komplett rendszerek között hirdeti minimalist Moth-Audio Note láncát, ettől kötve hiszem, hogy jobbat össze tudsz állítani.
Hogy bizonyos szintekhez/kategóriákhoz el kell jutni, van benne igazság, viszont aki megteheti anyagilag és körültekintő, az megspórolhat néhány felesleges kört nagy-nagy anyagi veszteségekkel, ha nem kapkodja el a dolgot, valamint nem csak a prestige márkák közül válogat.
Szerintem nem pénzkérdés a Roobois által említett szintek meglépése, ehhez leginkább idő kell és minél több (többféle) zene hallgatása. A kezdő hifistának, vagy pl a házimozis világból átnyergelő zenehallgatónak teljesen más szempontok fontosak a reprodukált hangban. Ez idővel többnyire változik, előkerülnek fontosabb szempontok is, mint a mélyek, magasak aránya és dinamika...
Sztereó erősitők
Hogy bizonyos szintekhez/kategóriákhoz el kell jutni, van benne igazság, viszont aki megteheti anyagilag és körültekintő, az megspórolhat néhány felesleges kört nagy-nagy anyagi veszteségekkel, ha nem kapkodja el a dolgot, valamint nem csak a prestige márkák közül válogat.
Szerintem nem pénzkérdés a Roobois által említett szintek meglépése, ehhez leginkább idő kell és minél több (többféle) zene hallgatása. A kezdő hifistának, vagy pl a házimozis világból átnyergelő zenehallgatónak teljesen más szempontok fontosak a reprodukált hangban. Ez idővel többnyire változik, előkerülnek fontosabb szempontok is, mint a mélyek, magasak aránya és dinamika...
Sztereó erősitők
Az Ethosz speciel ronda mint a bűn (legalábbis az alapváltozata, amit ismerek), az aligha fog szóbajönni egy ilyen nagy Marantz vagy akár NAD-hoz képest, a Vibavoice meg a hifin belül extrém kategória, első rendszernek elég kockázatos ilyet ajánlani. A Vibákhoz el kell jutni, meg kell érni... nem valók mindenkinek. Mint amikor a csajomat el akartam kápráztatni egy 8000 forintos Kopárral, és amikor várakozóan ránéztem, csak annyit tudott mondani, hogy "savanykás" ;-)
Hogy kinek mi tetszik, azt döntse el mindenki maga. A kis túlzással "mindent a szemnek, semmit a fülnek" kategóriához nincs ajánlatom...
(Valakinek a "Kopár" elsőre is lenyűgöző! )
Catepilar@: Tessék el menni többféle gyártóhoz, forgalmazóhoz, barátokhoz zenét hallgatni! Amit lehet hallgass meg otthon is. (A Vibánál pl. van egy hetes visszavásárlási gari.)
Csak utána érdemes döntést hozni!
.
- donignatio
- Nincs visszaút

- Értékelés: 99
Sztereó erősitők
hat igen eddig a hibriden kivul egyiket sem szeretnem nezegetni:)
Elsôsorban hallgatni kéne! Persze megértelek, a külsô is számít.
Még egy szavazat a Jani által javasolt DK-ra! Nagyon jó erôsítô, hosszú idôre tervezhetnél vele. Az ára is nagyon baráti.
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- Caterpilar
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Sztereó erősitők
Ízlés kérdése, szerintem nem olyan ronda.Embere válogatja, van akinek a design is számít van akinek a hang mindenekfelett a mottója, és van akinek mindkettő.Ide a leírtak alapján biztos nem ajánlanék egy 47 Lab Flatfish-t.
Íme egy-két jó hangú (szerintem) szofisztikáltabb kinézetű alternatíva.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... k-iii-dac/
Vagy ez is:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lad%C3%B3/
Ezek már úgy gondolom felérnének az ajánlott erősítés szintjéhez.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6543
Sztereó erősitők
Ízlés kérdése, szerintem nem olyan ronda.Embere válogatja, van akinek a design is számít van akinek a hang mindenekfelett a mottója, és van akinek mindkettő.Ide a leírtak alapján biztos nem ajánlanék egy 47 Lab Flatfish-t.
Íme egy-két jó hangú (szerintem) szofisztikáltabb kinézetű alternatíva.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... k-iii-dac/
Vagy ez is:http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... lad%C3%B3/
Ezek már úgy gondolom felérnének az ajánlott erősítés szintjéhez.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sztereó erősitők
Ennél kevesebből megúsznád az alábbi alternatívával - nem reklám céllal:
Azt elfelejtettem mondani hogy az sacd igen fontos lenne mert a lemezeim 50% a sacd
VBV Soundsystem 3
GEMINI TUBE-CLONE D/A Converter (akkumulátoros) 170 000 Ft
GEMINI TRANSFORMER PREAMP 270 000 Ft
GEMINI TUBE-CLONE POWERAMP (160/200W; párban) 270 000 Ft
GEMINI-500/Mk2 MAINS REGULATOR 270 000 Ft
+ Ethosz CD Transport HP PRO 2 348 000 Ft
A maradék zsetont pedig hangsugira félre teheted!
Persze a lehetőségek sora bőséges 2 milláig!
A használt piacon is érdemes körülnézni!
Az Ethosz speciel ronda mint a bűn (legalábbis az alapváltozata, amit ismerek), az aligha fog szóbajönni egy ilyen nagy Marantz vagy akár NAD-hoz képest, a Vibavoice meg a hifin belül extrém kategória, első rendszernek elég kockázatos ilyet ajánlani. A Vibákhoz el kell jutni, meg kell érni... nem valók mindenkinek. Mint amikor a csajomat el akartam kápráztatni egy 8000 forintos Kopárral, és amikor várakozóan ránéztem, csak annyit tudott mondani, hogy "savanykás" ;-)
- Caterpilar

Sztereó erősitők
Nem ismerem az ízlésedet, de ennyi pénzért már igen sok lehetőség van használtan és újonnan egyaránt. Pl. Densen, Bladelius, Pass Labs, Naim stb. Keresd meg a forgalmazókat, biztos segítenek.
Van egy ajánlatom is, amely kiváló minőségben meghajtaná a kis Focus 160-ast és a későbbi hangsugárzócserénél sem kellene új erősítő után nézelődnöd. Árban is bőven jó.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1486826
na igen ez mar biztos valami!!! Jonak tunik!!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6543
Sztereó erősitők
Na ezek a vasak biztos megkergetnék a Dynot kellőképpen.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
De akkor mi?
Nem ismerem az ízlésedet, de ennyi pénzért már igen sok lehetőség van használtan és újonnan egyaránt. Pl. Densen, Bladelius, Pass Labs, Naim stb. Keresd meg a forgalmazókat, biztos segítenek.
Van egy ajánlatom is, amely kiváló minőségben meghajtaná a kis Focus 160-ast és a későbbi hangsugárzócserénél sem kellene új erősítő után nézelődnöd. Árban is bőven jó.
Sztereó erősitők
De akkor mi?
- Caterpilar

Sztereó erősitők
Azt elfelejtettem mondani hogy az sacd igen fontos lenne mert a lemezeim 50% a sacd
VBV Soundsystem 3
Sztereó erősitők
VBV Soundsystem 3
.
- Caterpilar

Sztereó erősitők
2 milláért ilyen kacatot akarsz venni? Jézusom. De akkor mi?
Sztereó erősitők
Kb 2 milla az erolkodo cd kombo De jo lenne beleszaladni valami jo hasznalt cuccba
Ha ennyi pénzt szánsz hifire, sokkal-sokkal jobb (és szebb) készülékek közül válogathatsz!
Szerintem ne kapkodj, november 9-10-én menj el a high-end show-ra, és nézz körül. Ha belefér az idődbe, elmehetsz a kiállításon kívül is a rendes high-end kereskedőkhöz, mindenhol szívesen vendégül látják az érdeklődőket, mutatnak többféle hangzást (nem csak készüléket!), és mutatnak egymáshoz illesztett rendszereket.
Még egy megjegyzés: az semmire nem garancia, ha az erősítőt és a CD-t ugyanaz a gyár csinálja, max a kinézetre. X gyár CD-je jó eséllyel jobban fog szólni Y gyár erősítőjével, mint a sajátjával.
Kb 2 milla az erolkodo cd kombo De jo lenne beleszaladni valami jo hasznalt cuccba
2 milláért ilyen kacatot akarsz venni? Jézusom.
Sztereó erősitők
2 milláért ilyen kacatot akarsz venni? Jézusom.
- Caterpilar

Sztereó erősitők
Amúgy milyen árkategóriáról beszélünk most? Kb 2 milla az erolkodo cd kombo De jo lenne beleszaladni valami jo hasznalt cuccba
Amúgy milyen árkategóriáról beszélünk most?
Ezt én is kérdezni akartam.
Sztereó erősitők
Ezt én is kérdezni akartam.
Sztereó erősitők
Igen igazad van de ebben az arkategoriaban nem nagyon van mas ami azert a szemet is gyonyorkodteti nem csak a fulet. Azert valljuk be nem utolso szempont a kulcsin sem.
a nad kicsit visszafogottabb de nagyon halgatható
Pont ez a baj vele...
Sztereó erősitők
a nad kicsit visszafogottabb de nagyon halgatható
Pont ez a baj vele...
- Caterpilar

Sztereó erősitők
Csupán arra, hogy amikor a választandó készülékek egyikébôl pont az hiányzik, ami a másikban megvan , akkor kell elfelejteni mindkettôt, és egy másik gyártó felé fordulni. Ha nem így teszel, és az elsô kettô közül választasz ( most gyártótól függetlenül ), mindig benned marad a kétség....Mi lett volna, ha a "másikat" választom mégis?
Igen igazad van de ebben az arkategoriaban nem nagyon van mas ami azert a szemet is gyonyorkodteti nem csak a fulet. Azert valljuk be nem utolso szempont a kulcsin sem.
- Caterpilar

Sztereó erősitők
Csupán arra, hogy amikor a választandó készülékek egyikébôl pont az hiányzik, ami a másikban megvan , akkor kell elfelejteni mindkettôt, és egy másik gyártó felé fordulni. Ha nem így teszel, és az elsô kettô közül választasz ( most gyártótól függetlenül ), mindig benned marad a kétség....Mi lett volna, ha a "másikat" választom mégis?
- donignatio
- Nincs visszaút

Sztereó erősitők
Manley Labs muse electronics Von Schweikert Audio Kimber Kable Astell&Kern Meze Cl
- Caterpilar

Sztereó erősitők
Na, ilyenkor kell másik gyártók termékeit is számításba venni ! Mire gondolsz???
- donignatio
- Nincs visszaút

Sztereó erősitők
talán mintha a marantz részletesebb lett volna és mintha dinamikusabb,melegebb hangú a nad kicsit visszafogottabb de nagyon halgatható
Na, ilyenkor kell másik gyártók termékeit is számításba venni !
Sztereó erősitők
Távgyógyítás !
Segítséget kérnék a következő szituban. Technics receiver egyik oldala "elszállt" (nagyon-nagyon halkan szól) természetesen hangfal kábel felcseréléssel próbálkoztam, a hiba az erősítőben van. Mire lehet készülni.
A készüléket nagyon szeretem, anno én vásároltam újonnan.