Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
minden foobar paraméter maradt a régi.latency 1ms .semmilyen problémát nem tapasztaltam,dsd felvételeknél sem.
Pc alapú audio lejátszás
Szia!
Tudnál erről a megoldásról írni néhány gondolatot?
Mint, hogy az aksi és a kártya között mi az az izé?
Mennyibe kerül? ... És ha valahol van róla leírás / teszt akkor tudnál küldeni linket?
linket tesztet sajnos nem tudok,saját agyszüleményem illetve ráakadtam erre az átalakítóra.Most már valóban ráfoghatjuk a kártyára hogy audiophile.
Pc alapú audio lejátszás
a dolog lényege hogy a kártya nem az alaplapi szennyezett áramot kapja hanem akkuról tápláljuk mind az erősítő,mind az összes áramkörét.az így kapott hang egyszerűen szuper.kell hozzá egy pci e-pci átalakító szett.A gépbe van egy kis pci e kártya,aminek usb csatlakozója van.a másik fele amibe a kártya megy a gépen kívül az tartalmaz egy usb foglalatot,pci foglalatot,valamint a feszültségnek egy szabványos slot ot ,amire kerül a 12volt és az 5 volt.Az usb kábelnek nem kell drágának lennie,legalább is a sima mezei kábellel is mesésen szól.Az átalakító szett 6-7 ezer forint volt.Egy pár forintos konverter csinál a 12 voltból 5 öt.így elég 1 akku is.Következő lépés lesz az erősítő részét is akkuról táplálni.De mivel én csak a koax kimenetét használom,nekem nem fontos.Röviden ennyi.Ajánlom mindenkinek aki ki akar hozni sokkal jobb hangot a kártyából.Tud ez többet is,csak hát a számítógép tápja hazavágja a hangot mind a digit,mind az analóg részén.
Pc alapú audio lejátszás
gyors tuning,és máris klasszisokkal jobb a digit jel.Valószínű akik tesztelték az st-t így nem próbálták.pedig érdemes!!!!
Szia!
Tudnál erről a megoldásról írni néhány gondolatot?
Mint, hogy az aksi és a kártya között mi az az izé?
Mennyibe kerül? ... És ha valahol van róla leírás / teszt akkor tudnál küldeni linket?
Pc alapú audio lejátszás
a pci e-pci átalakító szett nem volt éppen olcsó,de mindenképpen megérte(így utólag)
Pc alapú audio lejátszás
gyors tuning,és máris klasszisokkal jobb a digit jel.Valószínű akik tesztelték az st-t így nem próbálták.pedig érdemes!!!!
Pc alapú audio lejátszás
Két driver van az oldalukon a V.1.82 (2011.júl.14-i pedig ez a régebbi) és a másik V2.1(2011.júl.05. tehát későbbi dátumú pedig ez az újabb).
Pc alapú audio lejátszás
De hát ez 1616-hoz való. Nem?
De lehet ugyanaz?!
Igen a 1616-hoz is ez kell.
Sajnos PCI-hez már nem fejlesztenek drivert,XP-nél megálltak. (minimális Vista-Win7 kompatibilitással)
- Big
- V.I.P.
- Értékelés: 755
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
... csak még nem tudom ,hogy szüntessem meg.
Kapcsold ki! Vicc volt, meg ne sértődj!
Szóval én ugyan ezzel a hibával szembesültem, van egy "Audio PC-m" ami ugyan ezt a dolgot művelte és paneltápos. Mindenféle trükköket próbáltam, de továbbra is a phono összeszedte a zajokat végül az áthelyezés megoldott mindent. Kb 1-1,5m távolságra már nem hallatszottt bele. Szerintem próbálkozz ezzel is, hátha...........
És mégegyszer bocs!
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2103
Pc alapú audio lejátszás
Nekem PCI kártyám van és ahhoz ez kell : EmuPMX_PCDrv_L6_2_10_00.exe ez van rajta.
De hát ez 1616-hoz való. Nem?
De lehet ugyanaz?!
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”
Pc alapú audio lejátszás
Mielőtt költenél egy új hardverre próbáld meg, hogy szoftveresen - oprendszer, codec vagy más cserével - megoldható-e.
Nálam segített a csere ezen az ügyön.
Ja...nem akarok venni új tápot csak a másik gépből átteszem, próbából. De mivel folyton megy a gép (ezen dolgozom) ezért kicsit nehézkes...de megcsinálom.
- Voyager
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Nekem PCI kártyám van és ahhoz ez kell : EmuPMX_PCDrv_L6_2_10_00.exe ez van rajta.
Hopp, benéztem.
Akkor viszont kifogytam az ötletekből.
Pc alapú audio lejátszás
Mivel "hajtottad" meg a kártyát?
Na mindegy EZT nézd meg!
File Name : EmuPMX_PCDrv_US_2_30_00.exe
This download contains the original drivers and applications found on the E-MU PCIe Digital Audio System series of audio devices installation CD. For more details, read the rest of this web release note.
This download supports the following audio devices only:
E-MU 1616M PCIe Digital Audio System
E-MU 1212M PCIe Digital Audio System
E-MU 0404 PCIe Digital Audio System
Requirements:
Microsoft® Windows® 7 32-bit or 64-bit, Windows Vista® 32-bit or 64-bit (SP1, SP2), Windows XP 32-bit or 64-bit (SP2, SP3) or Windows XP Media Center Edition (MCE) 2004
E-MU PCIe audio devices listed above
Notes:
This driver is only for the E-MU PCIe Digital Audio System listed above.
DO NOT install this driver for other E-MU PCI audio devices.
Pc alapú audio lejátszás
Mielőtt költenél egy új hardverre próbáld meg, hogy szoftveresen - oprendszer, codec vagy más cserével - megoldható-e.
Nálam segített a csere ezen az ügyön.
Finesse !
- Voyager
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Tápcserét mindenképpen megteszem....
Nézd meg amit az előbb írtam...amúgy nem rossz az a táp és nem kéne így működnie...
Pc alapú audio lejátszás
Azt mondta, hogy tápot cserélt és azóta elviselhetőre csökkent ez a zaj.
Lehet driver (codec) probléma is, próbáld meg letölteni a legfrissebbet és újrainstallálni.
Milyen oprendszered van?
Rendszerkövetelmény:
Microsoft Windows XP (SP 2), vagy 2000 (SP4)
Tápcserét mindenképpen megteszem.( amúgy ,ha tényleg az lesz a gond (és én is erre gondolok elsőkörben) akkor az elég furcsa lesz...mert a Chieftech-et (legalább is ezt a tápját) hájpolják nagyon , míg a NorthQ-t sokan sz*rnak tartják) Most már kíváncsi vagyok én is melyik a jobb. (A NorthQ (500W) eddig jól viselkedett a másik gépben.)
- Voyager
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Már gondoltam erre is...(most Win7 Ultimate 64bit van rajta....
Mivel "hajtottad" meg a kártyát?
Na mindegy EZT nézd meg!
File Name : EmuPMX_PCDrv_US_2_30_00.exe
This download contains the original drivers and applications found on the E-MU PCIe Digital Audio System series of audio devices installation CD. For more details, read the rest of this web release note.
This download supports the following audio devices only:
E-MU 1616M PCIe Digital Audio System
E-MU 1212M PCIe Digital Audio System
E-MU 0404 PCIe Digital Audio System
Requirements:
Microsoft® Windows® 7 32-bit or 64-bit, Windows Vista® 32-bit or 64-bit (SP1, SP2), Windows XP 32-bit or 64-bit (SP2, SP3) or Windows XP Media Center Edition (MCE) 2004
E-MU PCIe audio devices listed above
Notes:
This driver is only for the E-MU PCIe Digital Audio System listed above.
DO NOT install this driver for other E-MU PCI audio devices.
To install the driver, do the following:
Download the file onto your local hard disk.
Double-click the downloaded file.
Follow the instructions on the screen
Restart your computer when prompted.
Pc alapú audio lejátszás
Nálam volt hasonló probléma, és egy más kiépítettségű windows segített az ügyön. (Emlékeim szerint most a legegyszerűbb Win7-et használom, amivel már nem jön elő ez a gond.)
Már gondoltam erre is...(most Win7 Ultimate 64bit van rajta. 64bit a RAM-ok miatt az Ultimate meg azért mert ezt adták.) Nagy dilemma.
Amit észrevettem ,hogy a Vezérlőpult-Energiagazdálkodási lehetőségeknél van három választási lehetőség:"Kiegyensúlyozott","Energiatakarékos" és "Teljesítménycentrikus". A Teljesítménycentrikusnál még erősebb a zavaró hang.(kb. a duplája)
- Voyager
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Köszi
Azt mondta, hogy tápot cserélt és azóta elviselhetőre csökkent ez a zaj.
Lehet driver (codec) probléma is, próbáld meg letölteni a legfrissebbet és újrainstallálni.
Milyen oprendszered van?
Rendszerkövetelmény:
Microsoft Windows XP (SP 2), vagy 2000 (SP4)
Pc alapú audio lejátszás
Nem földhurok, az folyamatos 50Hz körüli frekin búg.
Az egyik barátomnál már volt ilyen probléma, mindjárt felhívom, hogy hogyan oldotta meg.
Köszi
Pc alapú audio lejátszás
Nálam volt hasonló probléma, és egy más kiépítettségű windows segített az ügyön. (Emlékeim szerint most a legegyszerűbb Win7-et használom, amivel már nem jön elő ez a gond.)
Finesse !
- Voyager
- V.I.P.
Pc alapú audio lejátszás
Próbáld meg a korábbi táppal, ha még megvan?!