Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AutóHiFi
AutóHiFi
Az jó...már úgyis rég találkoztunk...
Csövi...nekem is van oda-vissza vagy 120km.Rábeszéltem az asszonyt...így összekötjük egy kis családi kirándulással...
Nekem 500km lenne :-( sajnos az összes Bp. vonzáskörzetébe volt. Nem a versengés inkább a kíváncsiság miatt mentem volna.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
AutóHiFi
Szentendre, lehet jön JPeti is.
Az jó...már úgyis rég találkoztunk...
Csövi...nekem is van oda-vissza vagy 120km.Rábeszéltem az asszonyt...így összekötjük egy kis családi kirándulással...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
AutóHiFi
Jó nektek oly közel minden...nekem 20ezerbe lenne csak az út. És szegénység van... beiskoláztatás, stb.
Közben én se álok le ...faragok állítgatok.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
AutóHiFi
Ja...igyekeztem...
Akkor Szentendre....?
Szentendre, lehet jön JPeti is.
AutóHiFi
Jó lett
Ja...igyekeztem...
Akkor Szentendre....?
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
AutóHiFi
AutóHiFi
Nem olyan baleset volt
Az egyik ablak tört be, miközben Szakáll szerelt, de nem tehet róla valószínűleg vmi feszültség volt benne vagy ki tudja
A lényeg amíg nincs új ablak addig nem lehet összerakni és elhozni se tudom (nincs is értelme)
Huuhhh....akkor jó...azt hittem nagyobb baj történt.
AutóHiFi
Sajnálom....remélem nem törted össze magad...és a kocsit se nagyon...
Nem olyan baleset volt
Az egyik ablak tört be, miközben Szakáll szerelt, de nem tehet róla valószínűleg vmi feszültség volt benne vagy ki tudja
A lényeg amíg nincs új ablak addig nem lehet összerakni és elhozni se tudom (nincs is értelme)
AutóHiFi
De hogy pozitív is legyen
Az ajtó az elképesztően brutális lett.
A gömb pedig elnyerte végleges formáját, ami szintén nagyon jól sikerült darab (Szakáll szerint eddig ez a legjobban sikerült példány)
Na,legalább van valami jó is....
AutóHiFi
De hogy pozitív is legyen
Az ajtó az elképesztően brutális lett.
A gömb pedig elnyerte végleges formáját, ami szintén nagyon jól sikerült darab (Szakáll szerint eddig ez a legjobban sikerült példány)
AutóHiFi
Fényképek elnapolva, kocsit se tudom használni és a hifi sincs kész.
Nem szakáll tehet róla...
Sajnálom....remélem nem törted össze magad...és a kocsit se nagyon...
AutóHiFi
Ajajj... ...nem hangzik jól...
Fényképek elnapolva, kocsit se tudom használni és a hifi sincs kész.
Nem szakáll tehet róla...
AutóHiFi
Történt az éjszaka egy kis baleset !36_7_11.gif így csúszik picit, de este rakok fel képet(nemsokára indulok szakállhoz).
Ajajj... ...nem hangzik jól...
AutóHiFi
Képet!Képet!Képet!....ja én már láttam... ...
Igaz a végkifejletet még nem...
Történt az éjszaka egy kis baleset !36_7_11.gif így csúszik picit, de este rakok fel képet(nemsokára indulok szakállhoz).
AutóHiFi
Nemsokára én is teszek fel képeket
Képet!Képet!Képet!....ja én már láttam... ...
Igaz a végkifejletet még nem...
AutóHiFi
Nemsokára én is teszek fel képeket
AutóHiFi
Akkor ez azt jelenti,hogy szobában nem volt olyan jó.....?
Jó volt, de nem lehet összehasonlítani az én otthoni soner hifimmel ...de 3-4 napig hallgattam és nem zavart a szobában...
Alpine 7944es vagy a Kenwood már nem volt az a szint amit szobában 3 napig szívesen zenélgetnék avval tudattal, hogy ott a szobai cdjátszóm..
AutóHiFi
olyan fémes érintésű...:-) ,de mindegy is a hangja autóba tetszik.
Akkor ez azt jelenti,hogy szobában nem volt olyan jó.....?
AutóHiFi
Jááájjj....dehogy vas az tesókám.Tiszta műjanyag....meg rííz..... :bebebebebebe:
olyan fémes érintésű...:-) ,de mindegy is a hangja autóba tetszik.
AutóHiFi
A vas
Jááájjj....dehogy vas az tesókám.Tiszta műjanyag....meg rííz..... :bebebebebebe:
AutóHiFi
Bőrben.
AutóHiFi
A vas
AutóHiFi
Volt....szobában. ...Már többször is úgy volt,hogy Atis kocsiában fülügyre vesszük...de nála is gondot okoz a bekötés.Négycsatornás,full aktív rendszere van...a Hiraga ugyebár csak két csatorna...ráadásul a kesztyűtartó helyén vannak az erősítői...
Az én rendszerem meg hát.... ...évek óta készül...
Off...a héten szabin voltam,gondoltam végre elkészítem a Hiraga véglezáróit ha már a Szakáll nem ér rá...
De olyan konyhafelújításba fogtunk,hogy minden nap este 11-ig gletteltem,csiszoltam,tapétáztam...takarítottam....
Nálam pont jó lenne, csak a beépítés trükkös, ezért inkább Szakállra hagynám a bekötést (bár azóta gondolkoztam, nem lenne azért olyan hatalmas feladat)
A múltkor, inkább elbeszélgettük az időt, Szakállhoz meg jöttek, meg haza volt rendelve
AutóHiFi
És jó az a Mundorf? Ha a töltő elég fürge, akkor esetleg elég lehetett.
7944esnél sokat hozott a fejkondi, de a Clarion ügye külön stabilizált tápos. Ott is hallom...de nem értem miért?