Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

AutóHiFi

skiraly
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 22

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: skiraly »

Megújult a Morel autóhifis termékpalettája, néhány kép a zászlós hajóról az új Supremo szettről.
Csak Ausztrál dollár árakat találtam a neten, a Supremo 4850 Dollár!
Úgy néz ki hogy a Fat Lady hangszóró technológiáját vette át:

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1196

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: violin »

AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

cfm76
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: cfm76 »

Ezzel a subládával hangnyomásversenyen indultak
elhozták vele a negyedik ehlyet úgy ,hogy rosszul kötötték össze.
A rossz kötés látható épp .

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Az attól függ,hogy mennyire vagy felkészült barkácsból....
Én az alább linkelt Polo-t 75-ért csináltam...
Volt benne egy vadiúj,garis 4 csatornás erősítő(nem SAL vagy MNC)...20-as tápkábel,biztosíték stb......egy HiVi 16-os komponens szett...és a két első ajtó átalakítása,csillapítása (kb 1,5m2 bitulap)
Jó...az is igaz,hogy ebben nem volt fej viszont benne van az "én személyes varázsom" is...
Bizonyos dolgokat nagyker áron kapok...

Még mielőtt valaki félreérti...nem ez a hivatásom,csak hobby szinten művelem,többnyire ismerősöknek....
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

cfm76
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

AutóHiFi

Itt van felöltöztetve

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 419

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Sziasztok!

Köszönöm a reagálásokat.
Egy Suzuki Swiftről van szó, a legelsőről
Már csak ezért sem szánnék nagyobb összeget, max. százezer HUF-ból meg akarom úszni.
A gyári hangszórókat hagyom, az első free air, semmire nem jó, a hátsó ugyanígy. Ezért az első ajtó aljába kiemelőkerettel 16 cm-es komponens, magassugárzó a tükör háromszögbe a terv.
Csak nem tudom, hogy melyik márkát válasszam, autóhifiben járatlan vagyok.
Érdemes csináltatni, vagy megoldható házilag is?

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Szia!

Egy-két dolgot jó lenne tudni...
Mekkora összeget szánsz a dologra...? Mekkora ill. milyen az autó....?Csak a gyári helyre mehet a hangszóró...?

Vendég

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni ebben a témában. Szeretnék zenét hallgatni vezetés közben is, a gyári cucc felejtős. Olyan 1 DIN-es fejegységre lenne szükségem, amin van USB (Pen drive lenne az elsőleges forrás), és "brutúsz" telefonhoz, CD nem szükséges. Külön erősítőt nem akarok anyagi megfontolásokból. Egy 16 cm-es komponens szettet szeretnék az ajtóba.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e javasolni készülékeket és hangsugárzókat. Főként jazzt, bluest, vokált és egyéb instrumentális zenét hallgatok.
Kérdéseim a következőek lennének:
-milyen készülékeket tudtok ajánlani?
-érdemes beszereltetni egy hozzáértő céggel, vagy megoldható házilag is?

Köszönöm

Nézd én is ebben a cipőben jártam.
Ezért megosztom a tapasztalatomat. Én két márka között vacilláltam (JVC - LG ) egyik sem az a nagy márka, de nem szól rosszul egyik sem a maga nemében. Ha valaki ezeknél jobbat akar, akkor ott az Alpine bár nem sokkal add többet.
Tökéletesen kihajtja az első sugárzókat, és kezelhetőek. Most kb 19.000- 25.000Ft között lehet megvenni őket. Persze ha ereszd el a hajamat kategória nem itt kezdődik. Hidd el egy átlagos zenehallgatást kocsiban úgy sem ez fogja meghatározni, hanem az, hogy rezegni fog egy két dolog a kocsiban, még alacsony hangerőn. Amennyiben nem csak előre akarsz hangszórókat, hanem hátra is akkor mindenképpen egy gyártótól, és egy szériából valóval gondolkozzál.

Beépítést Te is elvégezheted, nem olyan bonyolult, ha nem idősebb kocsid van. Nekem szak kontár rakta be mint utóbb kiderült, és tönkre is ment tőle a kocsi generátorában valami. Ezek után a kocsi szerelőm újra berakta és lám csodát minden perfekt.

Ezek saját tapasztalatok.

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 419

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni ebben a témában. Szeretnék zenét hallgatni vezetés közben is, a gyári cucc felejtős. Olyan 1 DIN-es fejegységre lenne szükségem, amin van USB (Pen drive lenne az elsőleges forrás), és "brutúsz" telefonhoz, CD nem szükséges. Külön erősítőt nem akarok anyagi megfontolásokból. Egy 16 cm-es komponens szettet szeretnék az ajtóba.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e javasolni készülékeket és hangsugárzókat. Főként jazzt, bluest, vokált és egyéb instrumentális zenét hallgatok.
Kérdéseim a következőek lennének:
-milyen készülékeket tudtok ajánlani?
-érdemes beszereltetni egy hozzáértő céggel, vagy megoldható házilag is?

Köszönöm

cfm76
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

AutóHiFi

a kép nem ment el.

cfm76
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

AutóHiFi

Sziasztok elkövettem egy hf-at.
Ez egy "Triton" csigaház

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Na bekerült a cuccos...

Egy LG fejegység és egy Hollywood HXA 45-ös társaságában,némi 20-as tápkábellel és Audison Flash 100-as hangszórókábellel megspékelve.
Az első benyomások nagyon jók.A Polo ajtajában (a gyári helyen,enyhe tuninggal,bitulap)meglepően jó mélye van.A minden nagyjából a helyén van,a hangok nem ragaszkodnak a hangszóróhoz.A mgasa sima,egyáltalán nem bántó vagy forszírozott,mint ahogy a belépő kategóriás szettek többségnél. Audiofil magasságokba ugyan nem emlkedtünk,mert a tulaj főként elektronikus zenét hallgat.
Az eredeti áráért (29e ft) valószinűleg találnék finomabb cuccot,de az akciós árat simán megéri.Bátran ajánlom,nem lehet vele mellényúlni...ezért az árért egyéb márkából a legalját kapjuk,fólia magassal és a kábelre zsugorcsövezett hangváltóval...

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1021

AutóHiFi

Hozzászólás Szerző: csövi »

Közben már olvastam a styling-on.... ...nekem Optima Red Top van...
Eddig még nem volt gond vele...igaz vigyáztam rá. Egyszer a párom teljesen kifogyasztotta a naftát...kb 3 napon keresztül,napi 10-15 indítózással próbáltuk beröffenteni...simán bírta.

Eddig nekem se volt semmi gond...télen mindig kapott egy kis karbantartrást. Remélem megmenekül.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Kiment egy bizti és lemerült azakku…4éves Majd holnap megvizsgálom mi lehet a gond.

Közben már olvastam a styling-on.... ...nekem Optima Red Top van...
Eddig még nem volt gond vele...igaz vigyáztam rá. Egyszer a párom teljesen kifogyasztotta a naftát...kb 3 napon keresztül,napi 10-15 indítózással próbáltuk beröffenteni...simán bírta.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Mennyi idős volt...mármint az akku...? Az enyém most kb 5éves...
A GTV-ből kirepült mikor felborultam...azóta a 45-ösben van.

Kiment egy bizti és lemerült azakku…4éves Majd holnap megvizsgálom mi lehet a gond.

Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Mennyi idős volt...mármint az akku...? Az enyém most kb 5éves...
A GTV-ből kirepült mikor felborultam...azóta a 45-ösben van.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Mondom vasárnap....

De egyébként már holnap bekerül...este kinyilatkoztaik...

Látok csak nem nézek Most épp kinyúlt a EXIDE Premi...akkum...Közben elszállt a műszerfal vill. Kell nekem az autóhifi

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Mondom vasárnap....

De egyébként már holnap bekerül...este kinyilatkoztaik...

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Hétfőn reggel rendeltem...és ma délben már hívott is a futár...

Ugyan nem nekem lesz,de én fogom beépíteni egy ismerős kocsijába...a kiváncsiság nem hagyott nyugodni...

A tartozékok bőségesek,még egy MDF kiemelő-merevítő gyűrűt is kapunk...ami kárpitra szerelésnél jól jöhet.

A magassugárzóhoz is rengeteg tartó ill. rögzítő bigyó tartozik...

Vasárnap kerül beépítésre...akkkor majd a hangjáról is nyilatkozom.

No milyen?

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Hétfőn reggel rendeltem...és ma délben már hívott is a futár...

Ugyan nem nekem lesz,de én fogom beépíteni egy ismerős kocsijába...a kiváncsiság nem hagyott nyugodni...

A tartozékok bőségesek,még egy MDF kiemelő-merevítő gyűrűt is kapunk...ami kárpitra szerelésnél jól jöhet.

A magassugárzóhoz is rengeteg tartó ill. rögzítő bigyó tartozik...

Vasárnap kerül beépítésre...akkkor majd a hangjáról is nyilatkozom.

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Kép nincs valahol?

A Szakál oldalán,a referenciák között Peugeot 206CC néven megtalálod....
Igaz,ez még az első verzió...Azóta szinte minden kicserélődött.
A Stylingon sajna nincs kép...ott atis204 néven van.

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

PRS fej...modifikált uDimension erősítők...Pro XT magas...Fountek közép...Digital Designs 20cm szubok az ajtóban...Szakál-féle beépítés...
Nála tényleg a motorháztető legelejéről szólt a zene...még elektronikus zenével is.Nagyon megfogott,definiált...de kicsit sem bántóan,fárasztóan.Neki egy picit a legaljából hiányzik...

Kép nincs valahol?

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Atis CC-je milyen? Nem ismerem.

PRS fej...modifikált uDimension erősítők...Pro XT magas...Fountek közép...Digital Designs 20cm szubok az ajtóban...Szakál-féle beépítés...
Nála tényleg a motorháztető legelejéről szólt a zene...még elektronikus zenével is.Nagyon megfogott,definiált...de kicsit sem bántóan,fárasztóan.Neki egy picit a legaljából hiányzik...

csövi
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Még ő sem teljesen elégedett.....

Atis CC-je milyen? Nem ismerem.

violin
V.I.P.
V.I.P.

AutóHiFi

Még ő sem teljesen elégedett.....

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”