Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Lemezjátszó

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2737

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

Volt már emlitve,nézzük a macit meg közelebbről is

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Indy »

Szerintem az Eroica kiegyenlítetteb.
Nálam - mint régebben priviben is - írtam a 15MkII Super fényesen szólt.

A Creek phonojával nekem nagyon kellemesen szól, a túlzó fényességnek nyoma sincs.

Köszönöm mindkettőtök válaszát!
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1440

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Jellemezné valaki nekem, aki már hallotta, látta: Goldring Eroica LX? Különösképpen egy Ortofon MC15 Super II-vel összevetve, hiszen nekem ilyenem van. Előre is köszönöm!

Szerintem az Eroica kiegyenlítetteb.
Nálam - mint régebben priviben is - írtam a 15MkII Super fényesen szólt.
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Indy
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Jellemezné valaki nekem, aki már hallotta, látta: Goldring Eroica LX? Különösképpen egy Ortofon MC15 Super II-vel összevetve, hiszen nekem ilyenem van. Előre is köszönöm!

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Utánaérdeklődtem, s úgy tűnt, hogy a legjobb a Clearaudio titán headshelle.

Nem hittem, hogy sokat számíthat egy headsell...

Miben/ mikben legjobb a Stability?

Miért gondoltad úgy, hogy nem (sokat) számít?
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 771

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Szia Marci!
A Kisekiről néhány képet kérnék.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 58

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Marci bácsi »

Újabb híreim vannak a hangszedőpróbálgatásokkal kapcsolatban. (Most csak a fenti idézetet raktam be a korábbi írásaim közül, akit a többi infó is érdekel, az nézze vissza a régebbi hozzászólásaimat a témában.)

Nos, visszakaptam a Koetsu LB hangszedőmet, immár a Van den Hul I. (korábban tévesen írtam a II.-t) tűre cserélve a FG-S-et (bár nem látszik, hogy milyen tű van benne, de csatolok egy fotót erről is). A korábban tapasztalt belső-barázdás problémák gyakorlatilag megszűntek ezen a kis tűnyomáson. A hangkarakter is némileg símább, s barátságosabb lett, de továbbra sem tudtam megbékélni a hangjával. Főleg a felsőközép tartományban volt valami idegesítő felrakódás, s az egész hang nyugtalannak tűnt. Felraktam egy-két lemezt, jó-jó, gondoltam magamban, de semmi késztetésem nem volt további lemezeket próbálgatni.

De a szerencse végül a Koetsum és mellém állt! Folyt köv...

Akkor folytatnám. Egy kis kitérő. Még a tavasz folyamán, amikor megvettem az MA-505-ös kart, be akartam szerezni további headshelleket (a karhoz egy darab gyári volt), hogy tudjak hangszedőket könnyen cserélgetni, annál is inkább, mert hosszútávon több hangszedőm lesz/van. Utánaérdeklődtem, s úgy tűnt, hogy a legjobb a Clearaudio titán headshelle. Az ára is sajna ennek megfelelő. Beszéltem erről a forgalmazóval, aki mondta, hogy megrendeli, s majd szól. Eltelt több hónap, s csak nyár végén jelentkezett, hogy megvan. Már azt hittem elfelejtette. Sajna addig két további gyárit beszereztem, s bár mondta, hogy nem muszáj átvennem, de mivel régimódi és korszerűtlen vagyok, így a szavamat betartom , jeleztem, hogy kell. Még kaptam egy jelentős árengedményt is (bruttó 250 euró helyett 200). Úgy véltem nincs rá szükségem, nem hittem, hogy sokat számíthat egy headsell...

Egy hete úgy döntöttem, hogy ideje kipróbálni a Kiseki hangszedőmet. Elvittem Szalai Lászlóhoz azért egy kontrollra. Szerencsére minden eredeti rajta, a tű is kitűnő állapotban van, de egy alapos tisztítás ráfér, s a csillapítását – húsz év után - meg kell erősíteni. Ha már így alakul, gondoltam, legalább kipróbálom a „csodaheadshellemet” a Koetsuval, hallok-e egyáltalán valami különbséget.

Mindezeket csak azért írom, hogy érzékeltessem, hogy milyen véletlenek sorozata vezetett el odáig, hogy egyáltalán kipróbáltam ezt.

Már az installálás is érdekes volt. Ez a headshell viszonylag nehéz, ezért az eddig használt kisebbik pótsúlyt a nagyobbikra kellett cserélnem a kiegyensúlyozáshoz (a 4. képen látható, hogy két súly van a karon, a hátsó a pót). Nyilvánvaló, hogy a kar effektív tömege jelentősen megnőtt. Kicsit féltem ettől, hiszen ez a hangszedő nem annyira merev (nagyobb az engedékenysége), mint sok mostani MC, s félő volt, hogy túl alacsony lesz a kar-hangszedő rezonanciafrekije. Megmértem: vízszintesen 6 Hz, függőleges 7-8 Hz. Ez az éppenhogy elfogadhatónak az alsó határa.

Már múltkor is jó volt a követési képessége (már nem emlékszem pontosan miket mértem), de most mintha mégjobb lenne. Már 12 mN-nál nyomóerőnél simán tudta a 70 micrométert! Az általam használt 17 mN-nál (egyelőre itt tűnik a legjobbnak a hang, max 18 mN-al terhelhető) talán már 100 micrométert is tudhat.

Folyt köv...

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1440

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Newport lemezbolt, Jeton lemezbolt.

http://www.avx.hu/forum/index.php?/forum/80-newport/
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

bibababa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: bibababa »

Esetleg még Mellorn Audio.
Érdeklődés nála : http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... gabocza54/

Köszi. Rákérdezek.

dominique29
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 235

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dominique29 »

Tudna valaki egy megbízható helyet ahol bakelit lemezek tisztítását végzik ?

Esetleg még Mellorn Audio.
Érdeklődés nála : http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... gabocza54/
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Máshol húzták meg a kompromisszumot a szöghiba és a karcsőből származó strukturális rezonanciák mértéke között. Hosszabb, egyébként ugyanolyan karcsőnél nyilván erősebbek. Meg aztán, nem utolsó hifigyáros szempont, hogy a 9 collos kisebb sasszira is ráfér:) A Voyd Valdinál például már a 10 coll is meredek (Egyszer kiméricskéltem, hogy a 10 collos Helius Aurora felszerelése, kisebb szubsasszi reszelés árán, de éppen megoldható. Nagyon kedvező áron ment el egy gyakorlatilag új, dobozos darab, csakhát, pont akkor nem volt pénzem.)

Ugyanannak a modellnek különféle hosszúságú verzióinál milyen különbségeket lehet hallani? (Ebben 0 a saját tapasztalatom.)

Nem egyszerű kérdés, pláne a válasz. Már ha nem akar az ember hót’ hülyeségeket írni.

A hangkarok alkalmassága a mérnöki tervezés, az építési minőség/ megépítettség, és az implementáció/ alkalmazás bonyolult összefüggése. Mondhatni a mérnöki skills egyensúlyozása a kompromisszumok határmezsgyéjén; lényegében a konstrukció paramétereinek kiegyensúlyozása, és kiegyensúlyozottsága.

Ezért én is osztom tbk. Bob Graham, Frank Schröder, Yuri Matsudaira vagy Jonathan Carr véleményét a jól megtervezett, kivitelezett és alkalmazott 9-9.25 inches hangkarok design-jának 'kiegyensúlyozottabbságáról'. A korlátokhoz mérten terveznek ők akármilyen hosszúságú hangkart ha a piac azt kívánja, de otthon, maguknak, és el-el kapott szűkszavú ajánlataikban a 9 inches hangkarokat favorizálják. Én is. És mondom ezt úgy, hogy volt/van mindenféle konstrukciójú és kivitelezésű hangkarom az Eminent technology lineáris követésűtől az S-típusú Audiocraft 9 inchesen át az egyenes szárú SAEC WE-8000ST 13” inches ’királyságáig’!

Abban az esetben, ha a gyártó úgy akarja és/vagy meg tudja csinálni, hogy a 9 és 12 inches hangkarjaik közel azonos effektív tömegűek, akkor könnyebben vizsgálható, hogy az extra hossz hogyan hat néhány olyan paraméterre, amely befolyásolja a hangkar előadás minőségét. /Természetesen hasonló design-t feltételezve úgy anyagfelhasználásban, mint anyag megmunkálási technikákban. A követő geometria pedig ideális hangolású mindegyik karhosszhoz./

Ha belép a képbe a megnövekedett effektív tömeg és tehetetlenségi nyomaték, akkor bonyolultabbá válik a megközelítés. Még bonyolultabbá, ha az említett anyagfelhasználásban és anyag megmunkálásban más megoldásokat választ a tervező. Kompletten összezavar mindent, ha az implementáció, alkalmazás terén is belépnek eltérések. És a teljes káosz akkor áll be a vizsgálatban, ha a fentiek mellett valaki más gyártó termékeit is bevonja a rövid és hosszú hangkarok előadás minőségének hasonlítgatásába.

SME (312, V-12) kapcsán kérdezed?? Ha igen, akkor roppant szerencsés a helyzet, mert az előző csoporthoz tartoznak (közel azonos effektív tömeggel), és egyszerűbb válaszolni.
>
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

bibababa
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Köszi.

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 162

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: O_S »

bibababa
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Vendég

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tudtommal már nem regaznak, de majd rákérdezek.

De igen,csak lassan reagálnak az E-mail-ekre.

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

A Rega MO-i képviselete.Zsolt Audio.
Megjegyzés:használat nélkül is "öregszik" a gumiszíj.

Tudtommal már nem regaznak, de majd rákérdezek.

Vendég

Lemezjátszó

rega-hoz lehet valahol szíjat újítani itthon?

Régi fóbiám, hogy jó lenne ha lenne néhány tartalékban..

A Rega MO-i képviselete.Zsolt Audio.
Megjegyzés:használat nélkül is "öregszik" a gumiszíj.

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Lemezjátszó

Folytatnám a beszámolómat. (Aki a régi részletekre kíváncs, olvassa vissza mit írtam két napja.)

Kicsit visszatérék a két koetsura, melyek egyaránt a Fritz Geiger Signature FG-S ( 5 x 120 micron) metszésű tűtvel vannak szerelve.

Múltkor ezt írtam róluk:

A két Koetsu azonos tűvel volt szerelve. Bizonyos hangbéli jellemzőket, melyek közösek voltak, talán a tűprofilnak tulajdoníthatok. Összességében ez a tű nekem nem jött be. Ez egy rendkívűl "nagy terpesztésű" profil (a nagyobbik görbületi sugara nagy), vagyis jó alaposan bele akar feküdni a a barázdába. Szerintem túlságosan is. Pl. nagyon érzékeny az azimuthra (jobbra-balra dőlés). A sercegést is túlságosan összeszedi, és kívánja a nagyobb tűnyomást (minimum 20 mN). Éppen ez utóbbi volt a gond, ugyanis a long body tűnyomásának az engedélyezett maximuma 18 mN volt, s ez a hangszedő piszkosul torzított a belső barázdákon. Az újabb rosewoodnál nem volt ilyen gond, mert az lazán terhelhető volt 22 mN-al is.

Szalai Lászónak is elmondtam ezeket a problémáimat, s ingyen felajánlotta, hogy kicseréli a tűt a long bodyban. Én kértem, hogy tegyen be egy Van den Hul II.-est (hogy miért pont ezt, erre majd még később visszatérek). Ez a modifikáció is elkészült, napokban fogom elhozni. Érdekes tapasztalat lesz ugyanazt a hangszedőt két különböző tűvel meghallgatni...

A long bodyt (ezentúl: LB) 15-16 mN tűnyomásra kalibrálták (hosszabb a tűszára, mint az újabb típusoknak, tehát azonos csillapitáshoz kisebb nyomás dukál), itt már jó volt a követési képessége, simán hozta a 70 micrométert. Az újabb, de felujított roseswood (ezentúl: SB) kb. 20 mN középértékkel terhelhető (tehát a 22-vel is simán), mely érdekes módon már 17 mN körül nagyon jól követett a mérőlemez szerint. Azért gondolom, hogy a FG-S szereti a nagyobb tűnyomást, mert a két hangszedő azonos tűnyomás mellett hasonló hangot produkált. A LB 15-16 mN-nál iszonyatos belső barázda torzításokat csinált, s a hang is nagyon "izgága" volt, az énekhangok nem voltak szép símák, de ahogy emeltem nyomást (max. 18 mN-ig), úgy ezek a hibák csökkeni kezdtek. A SB-nál nem voltak ennyire nagyok ezek a problémák, de ahogy csökkenteni kezdtem a nyomást, nőni kezdtek, s pl. 18 mN-nál kb. ugyanakkorák lettek, mint a LB-nál.

Érdekes módon a Dynavector Te Kaitora Rua-nál az említett hangbéli zavarok soha nem jelentkeztek, pedig minden tűnyomásnál rosszabb volt a követési képessége, mint a két koetsu-é. Vagyis ez az egész probléma nem a követési képességgel függhet össze, hanem magával a tűprofil alakjával!

Folyt köv...

Újabb híreim vannak a hangszedőpróbálgatásokkal kapcsolatban. (Most csak a fenti idézetet raktam be a korábbi írásaim közül, akit a többi infó is érdekel, az nézze vissza a régebbi hozzászólásaimat a témában.)

Nos, visszakaptam a Koetsu LB hangszedőmet, immár a Van den Hul I. (korábban tévesen írtam a II.-t) tűre cserélve a FG-S-et (bár nem látszik, hogy milyen tű van benne, de csatolok egy fotót erről is). A korábban tapasztalt belső-barázdás problémák gyakorlatilag megszűntek ezen a kis tűnyomáson. A hangkarakter is némileg símább, s barátságosabb lett, de továbbra sem tudtam megbékélni a hangjával. Főleg a felsőközép tartományban volt valami idegesítő felrakódás, s az egész hang nyugtalannak tűnt. Felraktam egy-két lemezt, jó-jó, gondoltam magamban, de semmi késztetésem nem volt további lemezeket próbálgatni.

De a szerencse végül a Koetsum és mellém állt! Folyt köv...

SoXxX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: SoXxX »

rega-hoz lehet valahol szíjat újítani itthon?

Régi fóbiám, hogy jó lenne ha lenne néhány tartalékban..

Marci bácsi
Fórumlakó
Fórumlakó

Lemezjátszó

Biztosra veheted, hogy ezeket a durván szétgyalult lemezeket olcsó, 50-60mN tűerőt igénylő piezo (egykori nagyzolós nevén "kristály") hangszedővel játszották rojtosra. A piezok tűje általában a gyémántnál sokkal kevésbé kopásálló zafírból készült, és bár az útmutatókban ott volt a "200 lemezoldal után a tű cserélendő!" figyelmeztetés, egyszerűen nem vették komolyan az igénytelen lemezjátszók igénytelen tulajdonosai, ahogy az antiskatinget sem (ha egyáltalán volt ilyen lehetőség a bóvli hangkaron!). Antiskating nélkül a zafirtűk aszimmetrikusan kophattak, s az így elkopott tűnél egy idő után hatványozottan mutatkozhat meg a skating kiegyenlítés hiánya. Ha (legalább nagyjából) időben kicserélték volna a tűt, akkor még antiskating nélkül se tették volna tönkre végérvényesen hanglemezeiket. A "kristályhangszedő" egyébként rendszeres tűcsere és jó beállitás mellett is nyomot hagy a barázdában (többszáz lejátszás után sem annyira kopás, mint inkább torzítás formájában).

Teljesen igaz amit írsz, kiegészítésként megjegyzem: nagyobb tűerő ==> nagyobb skating erő. Egy ilyen kristályhangszedős szörnyetegnél a skating erő sokszorosa egy normál hangszedőnél előfordulónál. S mint a vizsgálatok kimutatták, a növekvő nyomással rohamosan nő a vinyl károsodása (a lineárisnál nagyobb ütemben). Az "egy oldalú" szétgyalulásra tényleg csak olyan hangszedővel volt esély, mint amiről írsz.

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 759

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Big »

Biztosra veheted, hogy ezeket a durván szétgyalult lemezeket olcsó, 50-60mN tűerőt igénylő piezo (egykori nagyzolós nevén "kristály") hangszedővel játszották rojtosra. A piezok tűje általában a gyémántnál sokkal kevésbé kopásálló zafírból készült, és bár az útmutatókban ott volt a "200 lemezoldal után a tű cserélendő!" figyelmeztetés, egyszerűen nem vették komolyan az igénytelen lemezjátszók igénytelen tulajdonosai, ahogy az antiskatinget sem (ha egyáltalán volt ilyen lehetőség a bóvli hangkaron!). Antiskating nélkül a zafirtűk aszimmetrikusan kophattak, s az így elkopott tűnél egy idő után hatványozottan mutatkozhat meg a skating kiegyenlítés hiánya. Ha (legalább nagyjából) időben kicserélték volna a tűt, akkor még antiskating nélkül se tették volna tönkre végérvényesen hanglemezeiket. A "kristályhangszedő" egyébként rendszeres tűcsere és jó beállitás mellett is nyomot hagy a barázdában (többszáz lejátszás után sem annyira kopás, mint inkább torzítás formájában).

Természetesen én is erre a kategóriára gondoltam.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Vendég

Lemezjátszó

Sajnos vannak nagyon rossz tapasztalataim a használt lemezvásárlás terén, nem egyszer előfordult, hogy olyan lemezt sikerült vennem ahol a bal csatorna szét volt gyalulva. Sokan nem fordítanak figyelmet az antiskating beállítására (nem is tudják mire való az a gombocska a lemezjátszójukon a kar tövében) és ez a végeredmény, kuka a lemez. " />

Indy
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Kedves fórumtársak! Morfondírozok, hogy elkezdek LP-zni. Mit javasoltok, milyen készüléket kéne keresnem, abszolut belépő szinten?

Nemrég én is ebben a cipőben jártam és végül egy 146-os Thorens mellett döntöttem. Kezdéshez jó és nem is bántam meg. Ebben a fórumban pedig remek emberek vannak, akik segítenek.

radeer85
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 9

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: radeer85 »

Kedves fórumtársak! Morfondírozok, hogy elkezdek LP-zni. Mit javasoltok, milyen készüléket kéne keresnem, abszolut belépő szinten?

Heed Obelisk
Heed Dactilus+
Chario Constellation Delphinus
DIY állvány + gránit; Naim NACA5 hangfalkábel; Valhalla CuIII+ tápkábel; Van den Hul "The Combination" ic;

"Szarok a bíróságra!" - Clint Eastwood

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 759

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Big »

Persze, hogy nem gondoltam antiskating nélküli lejátszásra! Így " ismeretlenül" is kitűnik a hozzászólásaidból, hogy nem kezdő szinten állsz ezzel a lemezjátszó kérdéssel. Abban is igazad van, hogy egy bizonyos dolgot sokféle szemszögből és sokféleképp meglehet közelíteni, de, nem feltétlenül ez a követendő. Személy szerint én elfogadom a neves gyártók tapasztalatait/méréseit ezeket szemelőtt tartva, nem "megrefolmálva" azt, végzem a beállításokat. Mikor még nem volt mérőlemezem, kontroll gyanánt nagy dinamikájú dob-vagy bőgő hallgatása szolgált, próbáltam a legtisztább vagy "zörgésmentesebb" hangot megkeresni. Ezeken a felvételeken rettentően jól hallható x csatornán a követési képesség hiánya. Ma már más a helyzet, de megjegyzem a precíz beállítás szinte soha nem kíván a kontroll után változtatást ( - Gyakorlati viszonylatban a mérőlemezes optimalizálás tökéletessége is csak illúzió- ). A precízkedés nálam eddig tart, persze van aki jobban vagy kevésbé mélyed bele a dolgokba.

Lemezkopás....?

Sajnos vannak nagyon rossz tapasztalataim a használt lemezvásárlás terén, nem egyszer előfordult, hogy olyan lemezt sikerült vennem ahol a bal csatorna szét volt gyalulva. Sokan nem fordítanak figyelmet az antiskating beállítására (nem is tudják mire való az a gombocska a lemezjátszójukon a kar tövében) és ez a végeredmény, kuka a lemez. " />

Smart 845!

Bocs, de eddig nem volt időm válaszolni neked, de ebben benne van. ( Ja és nem Ortofon mérőlemezem van)

DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”