Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bodor Audio erősítők
Moderátor: Bodoraudio
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Itt úgy néz ki hogy rendben van a Krell
Hogyne,nagyon jó készülékeket gyártanak. Csak van ahol illik a rendszerbe,van ahol nem. Nem szabad azt gondolni,hogy ezek mindenhol ugyanolyan jól tudnak teljesíteni.
A Krellek nagyon szigorúan fogják a hangfalat. Az Egglestonok szerintem igénylik a mozgásteret. Egy csöves, nagyteljesítményű masinával lenne optimális szerintem.
Abszolút favorit, gratula és sárga irígység !
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Hogyne,nagyon jó készülékeket gyártanak. Csak van ahol illik a rendszerbe,van ahol nem. Nem szabad azt gondolni,hogy ezek mindenhol ugyanolyan jól tudnak teljesíteni.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2772
Bodor Audio erősítők
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Bodor Audio erősítők
Kábeleitekre, és ezek árára lennék kíváncsi!
Köszi:
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Bodor Audio erősítők
HG! A legelső végfokunkat is a Viktor vette meg,még jó két éve. Azóta rengeteget fejlesztettünk,nagyobb lett a teljesítmény,a meghajtóképesség,úgy hogy megmaradt a zeneisége az erősítőnek. Nagyon jó volt ismét meghallgatni az "első" gyermeket, mert ugyanolyan szépnek hallottuk a hangját mint mikor átadtuk a gazdájának. A vonal nem változott,a cél is ugyanaz,csak az eszköz lett jobb,és remélem lesz még jobb is. Mi nem nagy szériás gyártásra rendezkedtünk be,hanem egyedi igényeket elégítünk ki adott esetben. Ezt egy nagy cég nem tudja vállalni. Végül is a hangminőség magáért beszél. Az, hogy az eladott kb: 30db erősítő és számos más eszközünkből még semmi nem romlott el az sem rossz arány.
Gratulálok az új végfokhoz, ez azért nem semmi teljesítmény,
szériában gyártani meg pláne, le a kalappal!
A honlap mikortól fog működi,mert meg szeretném nézni az árlistátokat?
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Az Egglestonok kitűnő hanfalak, de amikor hallottam az Andrát(bár ez Savoy) Krell-el, az volt a benyomásom, hoy a Krellel nem futja ki magát.Szerintem nem nehéz hozzájuk jobb erősítőt találni, annak ellenére, hogy én is figyelem a Bodor erősítőket és példátlan színvonalat feltételezek róluk, pedig még nem is hallottam őket.
Különben lehet teljesen egyforma hangzású erősítőt csinálni, ha rendesen van dokumentálva(alapos tervezéssel, nem csak ahogy sikerül alapon) és ha az alkatrészbeszerzés hosszú távon megoldható.
Szerintünk,simán lehet egyforma erősítőt készíteni.Ugyanazokat a nívós alkatrészeket használjuk,amit pl: krell,levinson,pass,stb.. Mindig kapható igaz megvan az áruk,de mi nem olcsó hanem jó készülékeket gyártunk
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Nekem is tetszenek ezek!Kár,hogy a honlapon nincs semmi info!
készül a weblap
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Az Egglestonok kitűnő hanfalak, de amikor hallottam az Andrát(bár ez Savoy) Krell-el, az volt a benyomásom, hoy a Krellel nem futja ki magát.
Szerintem nem nehéz hozzájuk jobb erősítőt találni, annak ellenére, hogy én is figyelem a Bodor erősítőket és példátlan színvonalat feltételezek róluk, pedig még nem is hallottam őket.
Különben lehet teljesen egyforma hangzású erősítőt csinálni, ha rendesen van dokumentálva(alapos tervezéssel, nem csak ahogy sikerül alapon) és ha az alkatrészbeszerzés hosszú távon megoldható.
Bodor Audio erősítők
Nekem is tetszenek ezek!Kár,hogy a honlapon nincs semmi info!
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
HG! A legelső végfokunkat is a Viktor vette meg,még jó két éve. Azóta rengeteget fejlesztettünk,nagyobb lett a teljesítmény,a meghajtóképesség,úgy hogy megmaradt a zeneisége az erősítőnek. Nagyon jó volt ismét meghallgatni az "első" gyermeket, mert ugyanolyan szépnek hallottuk a hangját mint mikor átadtuk a gazdájának. A vonal nem változott,a cél is ugyanaz,csak az eszköz lett jobb,és remélem lesz még jobb is. Mi nem nagy szériás gyártásra rendezkedtünk be,hanem egyedi igényeket elégítünk ki adott esetben. Ezt egy nagy cég nem tudja vállalni. Végül is a hangminőség magáért beszél. Az, hogy az eladott kb: 30db erősítő és számos más eszközünkből még semmi nem romlott el az sem rossz arány.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Bodor Audio erősítők
igy legyen
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Ha már van min,majd lesz mit
Feri: ..
Minden emberben van egy egészséges birtoklási vágy.Neki futja is rá.
ez is OK,van-van,örülök neki,legyen még több,kiváncsi vagyok hány hónapig lessz majd ez az űj rendszer (megint) meg ..voltak érdekes fogadalmak
Mindig feljebb lépett a létrán. Itt biztosan el fog időzni egy darabig. Nálunk lehetőség van a folyamatos upgrade-re.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Bodor Audio erősítők
ez is OK,van-van,örülök neki,legyen még több,kiváncsi vagyok hány hónapig lessz majd ez az űj rendszer (megint) meg ..voltak érdekes fogadalmak
Bodor Audio erősítők
Még valami! Nem érdemes meglepődni azon hogy kis hazánkban tudnak nagy dolgokat készíteni,hiszen te is készítettél nagyon jó phonó-t ha jól tudom
Feri!
Nekem kétségem sincs afelől, hogy az erősítőid kitűnő darabok.
Hallottam többször is őket Nálatok is, a Fonóban is.
Mindig is tetszettek.
Komoly megépítettség, jó hang, esztétikus kivitel.
Én drukkolok Nektek!
Visszatérve a phonora.
Igen, készítettem. Sőt, még ma is használom néha.
Viszont csakis a saját szórakoztatásomra. De az nem termék, hanem egy egyedi darab, ami a saját örömömre készült.
Tudod, én sosem hittem a hazai gyártás sikerében.
25 éve sem és ma sem.
Más dolog egy kapcsolást kitalálni és megépíteni 1 példányban, vagy 2-ben és más dolog abból terméket készíteni, ami piacképes és nyereséges is.
(Különben mi értelme az egésznek?)
Na, én az utóbbiban nem hittem sosem, hogy az itthon lehetséges.
Remélem, Ti rácáfoltok erre.
Én őszintén drukkolok, hogy végre legyen egy kitűnő magyar TERMÉK és ne csak konyhaasztalon összeütött egyedi darabok, amik egyike sem olyan, mint a másik.
Az ötödik is legyen ugyanolyan, mint a hetvenötödik, vagy négy év múlva a háromszázadik. És ha valaki venni óhajt egy ilyent akár újonnan, akár használtan, biztosan tudja, hogy mit kap a pénzéért.
Én úgy látom, jó úton haladtok afelé, hogy valóban jó TERMÉKEITEK és ne csak egy-egy jól sikerült erősítőtök legyen.
Hajrá!
hg
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
- dixie-chicken
- V.I.P.

Bodor Audio erősítők
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Ha már van min,majd lesz mit Szerinted az aki drága autót birtokol az rengeteget használja,mert szerintem nem
- dixie-chicken
- V.I.P.

Bodor Audio erősítők
ez igen ecsém,van ám zenei anyag dögivel... szaporodást látok az LSR32 teszt után..M.Jackson CD..
Mindenki azt hallgat amit szeret,azzal amire futja.
Feri:ez igy még oksa is,de van-e mit?.. engem nem zavar ha boci-boci tarka amit szeret valaki,csak sok boci-boci tarkája legyen ,az is valamit jelent.. hardware vs software milyen arányban van is?
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
ez igen ecsém,van ám zenei anyag dögivel... szaporodást látok az LSR32 teszt után..M.Jackson CD..
Mindenki azt hallgat amit szeret,azzal amire futja.
- dixie-chicken
- V.I.P.

Bodor Audio erősítők
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Még valami! Nem érdemes meglepődni azon hogy kis hazánkban tudnak nagy dolgokat készíteni,hiszen te is készítettél nagyon jó phonó-t ha jól tudom
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Gábor! Mindig van jobban illő elem egy rendszerhez. A mi végfokunk,főleg párban,azaz 4db monoblock,valóban jobban kihajtja azokat a pinduri hangfalakat
Bodor Audio erősítők
Az ott a Te végfokod?
És tényleg jobb a Krelleknél?
Úgy hallottam a hificityről, hogy mennek a levesbe az EVO-k miatta.
Azért ez nem semmi skalp.
Gratula hozzá.
Szerzö: Vikibácsi (---.pool.t-online.hu)Dátum: 08-03-06 15:47
Ma volt egy érdekes teszt nálam, bodor új végfoka kontra krell evo600 monoblokk, hát annyira jól sikerült ez az új bodor stereo végfok, hogy kénytelen leszek eladni a krelleket!! A közel jövőben 2db bodor végfokot fogok halgatni bi-amplifikálva!
Innentől kezve nem érdekel ki mennyire anyázik-apázik, a kételkedők vigyék magukkal az überfasza végfokjukat azt lehet összehasonlitani. Én vettem a fáradtságot és megérte!
Visszatérve az előfokra, azt még kicsit csiszolni kell, azt jó lesz az is!
Bodor Audio erősítők
még 1
Vikibácsi
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat: