Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Bodor Audio erősítők

Moderátor: Bodoraudio

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

Szép napot mindenkinek napsütés

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Sziasztok,előfok után érdeklődnék, phono bemenettel. van ilyenetek? Ára?

Szia! Csak vonalszintű van,szerintem jobb a külső phono /130.000/

Kösz a választ. Igazából egy passzív szelektor is megtenné, (meg egy külső phono..) nem gyárt ilyet vki? A végfokom érzékenysége elegendő, hangerőszabályozó is van, de csak egy bemenet. Nekem sajnos nincs időm összerakni egyet, meg hát a kinézetével is lenne némi baj

Nekünk sajnos nincs,csak aktív

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Kösz a választ. Igazából egy passzív szelektor is megtenné, (meg egy külső phono..) nem gyárt ilyet vki? A végfokom érzékenysége elegendő, hangerőszabályozó is van, de csak egy bemenet. Nekem sajnos nincs időm összerakni egyet, meg hát a kinézetével is lenne némi baj

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Sziasztok,
előfok után érdeklődnék, phono bemenettel. van ilyenetek? Ára?

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Az erősítő bemutatásához az én engedélyem is szükséges lesz, mert enyém lesz az első darab amit lefoglaloztam!! number:00001
A mienk meg az ötödik,de nem baj, átadás elött meg kell egy kicsit járatni

Vendég

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az erősítő bemutatásához az én engedélyem is szükséges lesz, mert enyém lesz az első darab amit lefoglaloztam!! number:00001

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Higher! 
Szerintem menj vissza a hificity-re és ott lökd a dilettáns mondókádat! Én nem foglak oda követni, mert szerintem az az alsó küszöb a ma fellelhető összes ilyen témájú internetes fórum közt.

Mindenki más!

Az biztos, hogy a nagy márkák mögött valódi tartalom van.
Az egy demagóg álláspont, hogy ez pusztán pénz kérdése és korrupt a piac.
Mindez nem jelenti azt, hogy minden esetben a piac által elfogadott márkák lennének a minőség kizárólagos letéteményesei.
Ízlésekről természetesen nem lehet vitatkozni.
Én Orosházán hallottam a nagy evo Krell-t és az Egglestonokat is.
A hangfal előtt leborulok, de az erősítőt valószínűleg eladnám ha valami isteni csoda folyományaként megkaparinthatnám, és inkább hallgatnám a sajátomat.
Név ide vagy oda.
Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a Bodor jobb erősítőt csinált.

A piac azért sokszínű, mert sokfajta hangi karakternek van létjogosultsága, pontosan az ízlésbeli eltérések miatt.
A Krell ennek egy szegmense, de szerintem inkább periférikus szegmense.
A szélsőséges álláspontok mindig hamisak!
Azé is, aki csak a saját gulyás levesét szereti, és azé is, akinek csak az Aston Martin autó!

Hamarosan, egy nyílt hétvége keretein belül bemutatjuk az érdeklődőknek az új 2008-as referencia elő+végfok párosunkat.

Vendég

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Higher!

Szerintem menj vissza a hificity-re és ott lökd a dilettáns mondókádat! Én nem foglak oda követni, mert szerintem az az alsó küszöb a ma fellelhető összes ilyen témájú internetes fórum közt.

Mindenki más!

Az biztos, hogy a nagy márkák mögött valódi tartalom van.
Az egy demagóg álláspont, hogy ez pusztán pénz kérdése és korrupt a piac.
Mindez nem jelenti azt, hogy minden esetben a piac által elfogadott márkák lennének a minőség kizárólagos letéteményesei.
Ízlésekről természetesen nem lehet vitatkozni.
Én Orosházán hallottam a nagy evo Krell-t és az Egglestonokat is.
A hangfal előtt leborulok, de az erősítőt valószínűleg eladnám ha valami isteni csoda folyományaként megkaparinthatnám, és inkább hallgatnám a sajátomat.
Név ide vagy oda.
Egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy a Bodor jobb erősítőt csinált.

A piac azért sokszínű, mert sokfajta hangi karakternek van létjogosultsága, pontosan az ízlésbeli eltérések miatt.
A Krell ennek egy szegmense, de szerintem inkább periférikus szegmense.
A szélsőséges álláspontok mindig hamisak!
Azé is, aki csak a saját gulyás levesét szereti, és azé is, akinek csak az Aston Martin autó!

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: H G »

Én a nem gyakori cserélgetést inkább 5-10 években mérném. Ha már jó lett volna a 383-mas, akkor nem kellett volna cserélni.

Mert a 432/326S páros jobb volt, mint a 383-as integrált és ki is tudtam az árát fizetni.
Különben a mai napig a legjobb integráltak egyikének tartom a 383-ast.
De egy elő/végfok páros ugyanabból az iskolából, ami ráadásul házon belül is legalább háromszorosába kerül, jobb. Ilyen egyszerű a dolog. Ha nem tudtam volna továbblépni, ma is azt hallgatnám boldogan.

A másik, hogy már most tudod, hogy meg fogod venni az 532-est(mert ez az elérhető legnagyobb számodra), amikor még nem is hallottad, lehet hogy tök szar lesz. Szerintem ez sznobizmus.

Ennek elég kicsi az esélye.
Tudod, én elég bensőséges viszonyban vagyok az ML termékekkel(is), vannak olyan információim, amik mások számára nem hozzáférhetők.
Ezek alapján az információk alapján, meg az alapján, ahogy végigkísértem az elmúlt 15 éves időtartam alatti produktumaikat, azok fejlődését, nyugodtan be merem vállalni meghallgatás nélkül.
Pont azért, mert a cég célkitűzése egyezik az elvárásommal és ők ezt következetesen meg is valósítják.
Miért lenne ez most másként?
Gyakorlatilag a kockázatom nulla, hogy nem fog tetszeni.
Ugyanazt fogom kapni, mint eddig, csak magasabb szinten.

Szerintem ebben semmi sznobizmus nincs, csupán arról van szó, hogy tudom, hogy mit keresek és azt is, hogy azt hol találom meg.
Bárcsak mindenki ennyire biztos lenne a dolgában.
Kevesebb bukás lenne a folytonos készülék csereberéléseken.

Hg

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Nemsokára elkészűl a BodorAudio 2008-as referencia erősítője. Érdemes lesz eljönni megfülelni./ez váltja le a krell-t a Viktor-nál/.
Feri!

Gratulálok, de őszintén.
Tényleg jól néz ki.
Gondolom jó is.
Eddig amit hallottam nálatok, azzal sem volt gondom egy szál sem.
Mind a kivitele, mind a hangja nagyon korrekt volt, de azt hiszem eddig ennek az ellenkezőjét sehol nem állítottam.

Hg

Köszönjük! Gábor, te még egy előd modellt hallgattál nálunk,azóta fejlődött az erősítő nem keveset. Mi rá vagyunk kényszerítve a folyamatos fejlesztésre,ezért mindig forró a páka nálunk

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

Nemsokára elkészűl a BodorAudio 2008-as referencia erősítője. Érdemes lesz eljönni megfülelni./ez váltja le a krell-t a Viktor-nál/.
Feri!

Gratulálok, de őszintén.
Tényleg jól néz ki.
Gondolom jó is.
Eddig amit hallottam nálatok, azzal sem volt gondom egy szál sem.
Mind a kivitele, mind a hangja nagyon korrekt volt, de azt hiszem eddig ennek az ellenkezőjét sehol nem állítottam.

Hg

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

A fenét, ahoz sok reklám kellene az újságokban Marad a szerény árazás, és a jó hang

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1027

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: csövi »

Ez nagyon szép.
Mennyibe fog kerülni?

mint egy Krell
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ez nagyon szép.
Mennyibe fog kerülni?

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Mathias »

3,5 évig hallgattam agy ML 383-as integráltat, majd 2 évig egy ML 432-es végfokot ML 326S előfokkal.Jelenleg egy sincs, most egy Advance Acoustic MAP 800-at hallgatok

Hát ez azért elég gyakori szerintem. Én a nem gyakori cserélgetést inkább 5-10 években mérném. Ha már jó lett volna a 383-mas, akkor nem kellett volna cserélni. A másik, hogy már most tudod, hogy meg fogod venni az 532-est(mert ez az elérhető legnagyobb számodra), amikor még nem is hallottad, lehet hogy tök szar lesz. Szerintem ez sznobizmus. De nincs ezzel semmi baj. Én is sznob vagyok(talán jobban mint az átlag), meg majdnem mindenki és nincs is ezzel baj. Csak nem kell megideologizálni, hogy azért veszed, mert az a jó. Elég lenne annyit mondani, hogy azért veszed, mert a legtöbb, legválogatottabb alkatrészeket tartalmazza. Félreértés ne essék nem azt mondom, hogy az ML szar, hanem azt hogy nem támasztja alá azt hogy jó, hogy tele van válogatott alkatrészhegyekkel.

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

lamalas
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 373

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: lamalas »

Hidd el, nem vagyunk egyformák.
Nekem mondod? Miota forumozok allandoan ezt mondom ... nem vagyunk egyformak. De mintha az elozo hozzaszolasom vege fele is vmi hasonlot irtam volna: "De nem baj, masok vagyunk ..."

Szerinted mindenkit el kell ítélni, aki Aston Martinnal jár, vagy Vacheron Constantin órája van?
Nem. Miert? En eliteltelek? Nem hiszem. Nekem csak visszataszito ez a fajta gondolkodas, eletvitel stb. En nem igy nevelkedtem, nekem mas dolgok fontosak, ertekesek. De ettol fuggetlenul elfogadom, hogy vannak mas emberek is akik egeszen maskent elnek es gondolkodnak mint en.

Aki személyesen ismer, tudja, hogy nem így van.3,5 évig hallgattam agy ML 383-as integráltat, majd 2 évig egy ML 432-es végfokot ML 326S előfokkal.
Jelenleg egy sincs, most egy Advance Acoustic MAP 800-at hallgatok addig, amíg megjön az 532-es, 512-es, majd az 52-es.
A CD játszóm kb. 4 éve ugyanaz, de megvan még és működik a 23 éves Marantz-om is, amit leváltott.
25 évig hallgattam egy Lenco 830DD lemezjátszót, amit lecseréltem egy SME 20/2A-ra.
Szerintem ez is kihúzza addig.

Erre most mit mondjak? Negyedik erositodet fogyasztod, es 3 uj erkezik ... Csak mosolygok rajtad. Es akkor meg nem is beszeltunk a hangsugarzokrol, kabelekrol es egyeb hulyesegekrol. Ettol termeszetesen vannak sokkal durvabb hifistak is ... hat rajtuk mar fennhangon rohogok

Es most csövinek is valaszolok: az otthoni DIY cumo az en igenyeimet kielegiti. Valoszinu (sot biztos), hogy a komoly, nagy nevu cegek draga termekei lazan leszoljak az en cuccaimat, de kit erdekel, ha en boldog vagyok a DIY dolgaimmal? Leirtam elobb, hogy nem vagyok hajlando milliokat kidobni az ablakon csak azert, hogy otthon valamivel jobb legyen a hangzas. Inkabb elmegyek elo koncertre, es mas dolgokkal foglalkozok, mert nem vagyok csőlátású, befásult hifis ember aki allandoan a jobb hangzast hajhassza Szamomra a zene a fontos ebbol az egeszbol es en boldog vagyok azzal a hangzassal amit el tudok erni az otthoni DIY cumokkal. Aki pedig a millioit erositokre kolti, az is biztos boldog mert neki az a fontos. Mindig ugyanoda lyukadunk ki amit allandoan hangoztatok: masok vagyunk masok az igenyeink ....

- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)

- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése

- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása

- akusztikai mérések

- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Bodor Audio erősítők

..megtenné, ha megfizetné valaki.

Tudod ATC, nem ilyen egyszerű a dolog.
Nem minden a pénz.

Én pl. sosem tudnám átugrani a kétméter magasra helyezett lécet, még akkor sem, ha kétmilliót adnának érte (akár Euróban is).

Egyszer talán te is belátod majd.
De úgy látom, ez még odébb van.

Hg

Egyébként most az egyszer igazat adok.
Mivel valamit én is konyítok a szakmához már 30 éve(még ha nem is látszik és nem is hangoztatom sűrűn) valóban ehhez is komoly szak gárda kell.
Én szivem szerint azért adnék egy esélyt pl ferinek is,ha azt mondaná valaki,hogy ugyan annyit fizet neki egy cuccért,mint egy nagy nevű termék kerül,akkor meg tudná-e úgyan olyan jóra csinálni.
A kivitele biztosan nem lenne olyan szép,de a hangja az nem biztos,hogy rosszabb lenne.
Pagrus kis Seas exeles hangfala szerintem nagyon belegázolt egy két nagy márka tulajdonos szivébe,mikor azt meghallgatták.

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

..megtenné, ha megfizetné valaki.

Tudod ATC, nem ilyen egyszerű a dolog.
Nem minden a pénz.

Én pl. sosem tudnám átugrani a kétméter magasra helyezett lécet, még akkor sem, ha kétmilliót adnának érte (akár Euróban is).

Egyszer talán te is belátod majd.
De úgy látom, ez még odébb van.

Hg

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Bodor Audio erősítők

Azt amikor hozzám került egy kiáltott darab bizony nagyon jól teljesítettek. és az otthoni hudekomoly DIY cumo elvérzet csúnyán.
A nagy márkák megengedhetik maguknak,hogy tényleg a legjobb alaktrészeket építsék bele,így persz jól is szálnak általában,de a vevő keményen megfizetoi ezt a név miatt.
Gondolom Feri is megtenné,ha megfizetné valaki.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Bodor Audio erősítők

Aki személyesen ismer, tudja, hogy nem így van.
3,5 évig hallgattam agy ML 383-as integráltat, majd 2 évig egy ML 432-es végfokot ML 326S előfokkal.
Jelenleg egy sincs, most egy Advance Acoustic MAP 800-at hallgatok addig, amíg megjön az 532-es, 512-es, majd az 52-es.

Jó nagy ugrást tettél lefelé,mondhatnák ezt a kínai termék gyúlölők.
Te hogy vagyan vélekedsz a kínai termékekről.
Az AA az tudom nem az.A franciák sok éves tervezői munka után hozták ki.
Nem is erről beszélek,hanem csak úgy általában.
Neked is elég sok nagy márka megfordult már a kezeid között,meg nekem is.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1027

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: csövi »

Ajajajaj....!!!

Szerinted én mikor kezdtem a szakmát?
Szerintem akkor, amikor te még esetleg nem is éltél, bár nem tudom, hány éves vagy.
Jó ideig én is terveztem és építettem erősítőket, nem is rosszakat.
Sőőőt!
Számos igen kiváló és nagyra értéklet (és jó drága) erősítőnél is jobbakat.
De van egy szint, amikor az ember felteszi a kezét.
Kész, eddig terjed a tudományom.
Mikor egy erősítő nem kicsit, hanem sokkal jobb, mint amit valaha is épített, tervezett és fogalma sincs róla, hogy miért, mert csak egy halom alkatrészt lát benne, ami esetleg az ő rendelkezésére is állna, fel kell adni.
Aztán évekkel később, mikor a dokumentációkat nézegeti és nagyon komoly elméleti háttérrel sem érti a kapcsolások 80%-át, hogy mi és miért van ott, tudod akkor elgondolkodik.
Valóban, tized ennyi anyagból is meg lehetne valósítani ugyanezeket a ki és bemeneti paramétereket. Csak az az erősítő mégsem szól úgy, mint a látszatra alkatrésztemető.
És akkor döntöttem úgy, hogy bizony nekem megéri azt az árat, amibe egy ilyen erősítő kerül.
Pedig akkor még közel 300 Ft volt egy dollár.
Nem bántam meg.
Azóta nem kevés Mark Levinsonom volt, még többet láttam és hallottam, de számomra az az ERŐSÍTŐ. Így ha csak tehetem, igyekszem megvenni a számomra elérhető legkomolyabbat belőlük.
Így várok most az 532-es végfokra és az 512-es CD/SACD játszóra, majd az 52-es előfokra jövőre.
Végre az 512-es CD/SACD játszó megkapta a legújabb Esoteric futóművet, ami köré épített elektronikát a Levinson. Ára pont a duplája a már nem gyártott 390S-nek!!!!

Sajnos az 53-as 50.000.- USD-s ára számomra lőtávon kívül van.

Hg

Nezd ez mar most latszik, hogy felesleges vita mint ahogy az audioban a vitak 90% felesleges, mert az egesz ugyis az egyeni izlesekrol es lehetosegekrol szol ... arrol pedig kar vitazni, hogy nekem a gulyasleves egy kicsit csiposen izlik masnak pedig nem csiposen. En is hallottam Mark L.-t es nem dobtam tole hatast. Foleg az ar/ertek arány nem tetszett es a mai napig ugy vagyok ezzel, hogy en magamnak megepitem az erositot mert nem vagyok hajlando penzt adni gyari erositokert ha magam is meg tudom csinalni. Hogy jobb elektronika a Mark L.? Nem vitatom, de kit erdekel, ha az altalam otthon elkeszitett erosito szamomra teljes megelegedest nyujt. Mondjam a gulyasleves hasonlatot? Mondom: miert menjek el egy puccos etterembe, hogy sok ezert FT-ert egyek egy valoszinuleg nagyon finom gulyaslevest, ha otthon magamnak is meg tudom ugy csinalni, hogy szamomra finom legyen? Abbol a penzbol amit megsporolok egy Mark L. erositon inkabb elo koncertek latogatasara, uj CD-k es LP-k vasarlasara koltom, illetve az audion kivul van mas hobbim, erdeklodesi korom is ... nem szeretnek csőlatasu hifis emberre valni es a hifis mokuskerekbe beszallni mert akkor olyanna valok mint pl. Te aki allandoan cserelgeti a cuccait (sokadik Mark L.), hogy meg jobb legyen a hangzas vagy csak kiprobalja az ujat, stb. ... ez szamomra taszito. De nem baj, masok vagyunk es en tiszteletben tartom hogy neked mas a velemenyed. Igy kerek a vilag

Ezt én is ismerem, amikor egy-két kiállításon hallgattuk a produkciót, hogy milyen rossz meg hogy otthon jobb hang van. Azt amikor hozzám került egy kiáltott darab bizony nagyon jól teljesítettek. és az otthoni hudekomoly DIY cumo elvérzet csúnyán.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

H G
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

Mondom: miert menjek el egy puccos etterembe, hogy sok ezert FT-ert egyek egy valoszinuleg nagyon finom gulyaslevest, ha otthon magamnak is meg tudom ugy csinalni, hogy szamomra finom legyen?

Hidd el, nem vagyunk egyformák.
És azok a "puccos" éttermek nagyon jól megélnek.
Mert igény van rájuk!

Ugyanúgy igény van márkás erősítőkre, 16. századi festményekre, perzsaszőnyegekre, antik bútorokra, svájci órákra, sportkocsikra, úszómedencére, mexikói körutazásra..... (nekem ezek nem adattak meg, csak az erősítők, de attól még nem ítélem el azokat, akiknek igen)

Szerinted mindenkit el kell ítélni, aki Aston Martinnal jár, vagy Vacheron Constantin órája van?

Te aki allandoan cserelgeti a cuccait (sokadik Mark L.), hogy meg jobb legyen a hangzas vagy csak kiprobalja az ujat, stb. ... ez szamomra taszito.

Aki személyesen ismer, tudja, hogy nem így van.
3,5 évig hallgattam agy ML 383-as integráltat, majd 2 évig egy ML 432-es végfokot ML 326S előfokkal.
A CD játszóm kb. 4 éve ugyanaz, de megvan még és működik a 23 éves Marantz-om is, amit leváltott.
25 évig hallgattam egy Lenco 830DD lemezjátszót, amit lecseréltem egy SME 20/2A-ra.
Szerintem ez is kihúzza addig.

A rengeteg készülékkel meg napi elfoglaltságom kapcsán találkozom, meg a különböző rendszerek tulajdonosainál.

Hg

lamalas
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 373

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: lamalas »

Ajajajaj....!!!

Szerinted én mikor kezdtem a szakmát?
Szerintem akkor, amikor te még esetleg nem is éltél, bár nem tudom, hány éves vagy.
Jó ideig én is terveztem és építettem erősítőket, nem is rosszakat.
Sőőőt!
Számos igen kiváló és nagyra értéklet (és jó drága) erősítőnél is jobbakat.
De van egy szint, amikor az ember felteszi a kezét.
Kész, eddig terjed a tudományom.
Mikor egy erősítő nem kicsit, hanem sokkal jobb, mint amit valaha is épített, tervezett és fogalma sincs róla, hogy miért, mert csak egy halom alkatrészt lát benne, ami esetleg az ő rendelkezésére is állna, fel kell adni.
Aztán évekkel később, mikor a dokumentációkat nézegeti és nagyon komoly elméleti háttérrel sem érti a kapcsolások 80%-át, hogy mi és miért van ott, tudod akkor elgondolkodik.
Valóban, tized ennyi anyagból is meg lehetne valósítani ugyanezeket a ki és bemeneti paramétereket. Csak az az erősítő mégsem szól úgy, mint a látszatra alkatrésztemető.
És akkor döntöttem úgy, hogy bizony nekem megéri azt az árat, amibe egy ilyen erősítő kerül.
Pedig akkor még közel 300 Ft volt egy dollár.
Nem bántam meg.
Azóta nem kevés Mark Levinsonom volt, még többet láttam és hallottam, de számomra az az ERŐSÍTŐ. Így ha csak tehetem, igyekszem megvenni a számomra elérhető legkomolyabbat belőlük.
Így várok most az 532-es végfokra és az 512-es CD/SACD játszóra, majd az 52-es előfokra jövőre.
Végre az 512-es CD/SACD játszó megkapta a legújabb Esoteric futóművet, ami köré épített elektronikát a Levinson. Ára pont a duplája a már nem gyártott 390S-nek!!!!

Sajnos az 53-as 50.000.- USD-s ára számomra lőtávon kívül van.

Hg

Nezd ez mar most latszik, hogy felesleges vita mint ahogy az audioban a vitak 90% felesleges, mert az egesz ugyis az egyeni izlesekrol es lehetosegekrol szol ... arrol pedig kar vitazni, hogy nekem a gulyasleves egy kicsit csiposen izlik masnak pedig nem csiposen. En is hallottam Mark L.-t es nem dobtam tole hatast. Foleg az ar/ertek arány nem tetszett es a mai napig ugy vagyok ezzel, hogy en magamnak megepitem az erositot mert nem vagyok hajlando penzt adni gyari erositokert ha magam is meg tudom csinalni. Hogy jobb elektronika a Mark L.? Nem vitatom, de kit erdekel, ha az altalam otthon elkeszitett erosito szamomra teljes megelegedest nyujt. Mondjam a gulyasleves hasonlatot? Mondom: miert menjek el egy puccos etterembe, hogy sok ezert FT-ert egyek egy valoszinuleg nagyon finom gulyaslevest, ha otthon magamnak is meg tudom ugy csinalni, hogy szamomra finom legyen? Abbol a penzbol amit megsporolok egy Mark L. erositon inkabb elo koncertek latogatasara, uj CD-k es LP-k vasarlasara koltom, illetve az audion kivul van mas hobbim, erdeklodesi korom is ... nem szeretnek csőlatasu hifis emberre valni es a hifis mokuskerekbe beszallni mert akkor olyanna valok mint pl. Te aki allandoan cserelgeti a cuccait (sokadik Mark L.), hogy meg jobb legyen a hangzas vagy csak kiprobalja az ujat, stb. ... ez szamomra taszito. De nem baj, masok vagyunk es en tiszteletben tartom hogy neked mas a velemenyed. Igy kerek a vilag

- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)

- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése

- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása

- akusztikai mérések

- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése

Lezárt

Vissza: “Bodor Audio”