Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bodor Audio erősítők
Moderátor: Bodoraudio
Bodor Audio erősítők
Egyébként a beszólásod műszaki tartalmáról (tévedéseidről) hosszasan tudnék vitázni, de ez itt nem az a hely ahol ebbe belemennék :lol!: !
Johet privatban is :lol!:
- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)
- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése
- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása
- akusztikai mérések
- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Nincs értelme a találgatásnak, főleg nem egy kép alapján.Én mindig azt szoktam mondani a számok egy dolog, meg kell építeni és meghallgatni.A számokkal mérésekkel lehet vitatkozni, de sokszor a meghallgatás és a végeredmény mérvadóbb mint a számok önmagukban. :lol!: :lol!:
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
otlm,
Sztem nem kellene ennyit erolkodni, hogy kielemezd az erositot, mereseket, stb. Mar irtam egyszer (kicsit maskepp fogalmazva) de akkor elmondom meg 1x, hogy amig nem tudunk semmit a muszaki hatterrol, meres korulmenyeirol addig teljesen felesleges talalgatni mert kb. olyan szintu lesz amiket irtal ... :kiraly:
Az pl. meg sem fordult a fejedben, hogy a szkopnak a masik csatornajara kotottek azt a bizonyos negyszogjelet(?), igy tok mindegy milyen allasban van az a bemeneti (oszto) kapcsolo ami a kepen is lathato. Vagy az sem jutott eszedbe, hogy a -7-et mutato multi esetleg mV allasban lehet??? Azt pedig vegkepp nem tudom, hogy honnet veszed, hogy nincs benne egy arva konder sem mert a keprol egyertelmuen kiderul, hogy (a puffereken kivul) is van a NYAK-on kondi, nem is 1. Nem beszelve arrol a tenyrol, hogy ha a jelutban van kondi akkor is lehet ilyen szep negyszogjelet produkalni illetve ha a jelutban nincs kondi akkor is lehet ettol sokkal rondabb negyszoget kapni egy erosito kimeneten. :lol!:
Azért találgatok, mert akkor van mit megerősíteni vagy cáfolni, de látom ez téged, titeket zavar, vagy csak a szokásos belekötök az élő fába is mentalitás domborodik ki újból ahogy szokott!?
:lol!:
Egyébként a beszólásod műszaki tartalmáról (tévedéseidről) hosszasan tudnék vitázni, de ez itt nem az a hely ahol ebbe belemennék :lol!: !
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Igy van, én nem akartam beírni de megtetted helyettem :lol!: :lol!: :lol!:
Bodor Audio erősítők
otlm,
Sztem nem kellene ennyit erolkodni, hogy kielemezd az erositot, mereseket, stb. Mar irtam egyszer (kicsit maskepp fogalmazva) de akkor elmondom meg 1x, hogy amig nem tudunk semmit a muszaki hatterrol, meres korulmenyeirol addig teljesen felesleges talalgatni mert kb. olyan szintu lesz amiket irtal ... :lol!:
Az pl. meg sem fordult a fejedben, hogy a szkopnak a masik csatornajara kotottek azt a bizonyos negyszogjelet(?), igy tok mindegy milyen allasban van az a bemeneti (oszto) kapcsolo ami a kepen is lathato. Vagy az sem jutott eszedbe, hogy a -7-et mutato multi esetleg mV allasban lehet??? Azt pedig vegkepp nem tudom, hogy honnet veszed, hogy nincs benne egy arva konder sem mert a keprol egyertelmuen kiderul, hogy (a puffereken kivul) is van a NYAK-on kondi, nem is 1. Nem beszelve arrol a tenyrol, hogy ha a jelutban van kondi akkor is lehet ilyen szep negyszogjelet produkalni illetve ha a jelutban nincs kondi akkor is lehet ettol sokkal rondabb negyszoget kapni egy erosito kimeneten. :lol!:
- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)
- akusztikai mérések
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Az alsó képen látszik hogy nincs műteher, mert kevés a vezeték. A -7V kicsit sok a kimeneten :lol!: , de lehet hogy a nagyfrekire reagál így az a szerencsétlen multiméter, kicsit megkukul tőle.
Az viszont nagyon tetszik, hogy a +- táp külön trafóval zötyög, a sín egyben hűtés is stb. látszik hogy kijárta az iskolát ez a cucc.
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
A bemeneten semmi értelme nincsen mérni mert akkor a jelgenerátort méred, és az is biztos hogy sima rezisztív a terhelés, különben nem lenne ilyen. Az amplitudó az már nem egyértelmű, de általában 10W-on szoktak mérni.
Ha jól látom akkor 1-es állásban van a div kapcsoló, ami 40V-ot jelent.
Akkor viszont terhelés nélkül vagyunk, vagy max. teljesítményen merülőforral valami fazékba merített ellenállatot(én legalábbis úgy szoktam növelni a tűrőképességét a műtehernek). Ez utóbbi eset már túl szép lenne ahhoz hogy igaz legyen.
Bodor Audio erősítők
a 100kilós négyszöget honnan vezetted ki? a erősítő bemenetről? ha pedig a kimenetéről, akkor milyen terhelésen látható, és mekkora az amplitudója? mert ez így nem mond semmit, ez csak 100k négyszög, és nem tudni van-e köze az erősítőhöz. nem okoskodásként, csak így nem elég műszaki.
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
100khz négyszög :lol!:
Nem semmi, 100kHz-en...
Nincs benne egy árva kondér se?
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
ismét egy nagyvégfok élesztése, nyúzása,mérése :lol!:
Tegnap volt szerencsém hozzá, félelmetes jószág... :lol!: Lehetne a neve Toldi, vagy Kinizsi (már ha volna neve a Bodor erősítőknek), mert ember legyen a talpán, aki ezt a helyére teszi.
Jaja, talán nem véletlen, hogy a high-end hemzseg a nagytestű emberkéktől. Egy ilyen mozgatása nem kis mutatvány.
Mikor legutóbb elvittem a cuccom egy ismerőshöz, kocsiba be-ki stb.,a végén már azt hittem lepetézek a 40kg-os táp cipelése közben. !36_7_11.gif' />'
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Unnepek alatt hogy vagytok nyitva?
még nemtudom,majd átnézem a naptáram :lol!:
Bodor Audio erősítők
Unnepek alatt hogy vagytok nyitva?
- akusztikai mérések
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
valóban,ezért is írtam hogy élesztés,próbálgatás,méricske :lol!: A hangja? gyere füleld meg,megéri :lol!:
Bodor Audio erősítők
Szep-szep, de ha nem tudunk semmit a meres korulmenyeirol akkor nem sokat jelent onmagaban egy negyszogjel a szkop kepernyojen :lol!: Nem beszelve arrol, hogy egy ilyen meresi eredmeny meg nem jelenti azt, hogy meghallgatva is jo lesz az erosito. De ebben nektek sokkal nagyobb tapasztalatotok van sztem ... :lol!:
- akusztikai mérések
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
ismét egy nagyvégfok élesztése, nyúzása,mérése :lol!:
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
a design a MYD-II formatervező csapatot dicséri. Nálunk minden csapatmunka eredménye. :lol!:
- sajtospufi
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Bodor Audio erősítők
Ez egy gyönyörű szép stuff, a dizájn is a te műved, elképesztően jól néz ki!
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Ez még csak lehetöség, lehet ilyet is rendelni. :lol!:
A végfokra is van passzoló dizájn?
Igen,van. :lol!:
Bodor Audio erősítők
A végfokra is van passzoló dizájn?
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Bodor Audio erősítők
Hogy tetszik? :lol!:
Gyönyörű :lol!: Stílusteremtő készülék, gratulálok hozzá :lol!:
Bodor Audio erősítők
Hogy tetszik? :kiraly:
Asztak.... :lol!:
Filmek mennek majd az előlapon? Full HD-t tudja? :lol!:
...
Közben ahogy így nézem, gondolom egy plexi előlapja lesz, belül kék ledes világítással?
Nagyon csinos ez a fém ház, meg úgy az egész, azt el kell ismerni!
Bár nekem még mindig nagyon hiányzik a rendes poti-tekergetés, és a sok fénylő készüléket se szeretem az esti zenehallgatás közben. De gyönyönyűen néz ki. :lol!:
[8]__[=|=]__[8]
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat: