Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hifi club
Moderátor: Bodoraudio
Hifi club
Üdv.
Ha van még hely én is beugranék 17 óra után.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Hifi club
Jól alakul az aktív monitorom. Ha addigra elkészül, elviszem!
húzzál bele,otthon ne hagyd.
Hifi club
Jól alakul az aktív monitorom. Ha addigra elkészül, elviszem!
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Klangal szerintem mi is ott leszünk.
el is várom
Hifi club
Klangal szerintem mi is ott leszünk.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
diyaudio.hu facebook/Audophile Room
Hifi club
Az év záró hifiklub dátuma:
December 14 péntek 15-? óráig.
Beirtam a naptarba.
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Az év záró hifiklub dátuma:
December 14 péntek 15-? óráig.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Hogy En errol hogy lemaradtam .... valamiert azt gondoltam, hogy most hetvegen lesz ...no majd legkozelebb ...
gyere a következőre.
Hifi club
Hogy En errol hogy lemaradtam .... valamiert azt gondoltam, hogy most hetvegen lesz ...no majd legkozelebb ...
Zu Druid, Altmann BYOB, Zu kábelek
Sonos Multroom System
Sonos Multroom System
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Örülnék ha hoznál valami hallgatni valót.
Hifi club
Én inkább december elejére vagy közepére raknám, mert utána mindenki már az ünnepekre és az újévre készül!
A péntek délután amúgy sztem nyerő időpont!
Hifi club
Én már nagyon várom a következő talit!
Nagyon örülök,hogy Feriék tartanak ilyen találkozókat.
Jó lenne,ha mások is követnék őket.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Karácsony előtti évzáró hifiklub dátumáról kérnék javaslatokat.
Szintén beszélgetős, zenélős, borozgatós, esetleg jöhet ismét egy két érdekesség.
Hifi club
Köszönöm a vendéglátást Ferinek!
Remek hangulat, jó társaság, zene, beszélgetés, egy nagyszerű kezdeményezés.
Sajnos hamar el kellett indulnom, de legközelebb is jövök, ezt vegyétek fenyegetésnek
Hifi club
monnyátokmá', hogy ki-kicsoda, mer' én 1edül a BodorFerit ismerem
Alsó kép balról jobbra: SNY, tempomusic, Klang, elöl pedig NéhaiFelső képen két változás van: Kalmi ül bal oldalt, középen pedig a csinos hölgy SNY kedvese.
A fényképész nem szerepel a képen.
"Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Hifi club
Én csak azt tudom mondani,hogy jó volt veletek,és ez a fene se tudja miért mindig igy van
A Feri Új helyén én is most jártam elöször,de az biztos hogy nem utoljára!
Nagyon tetszett a Sanyi 3"-os TB vel épitett doboza,meg az enyém is persze,amit még én sem hallottam ilyen jónak.
Lehet hogy mindig a Ferinél és veletek kellene hallgatni?!
Én már nagyon várom a következő talit!
Hifi club
Köszönöm én is a vendéglátást. Jó volt az új helyen is találkozni a klubban. Bár lehet, hogy az új az csak nekem új, mert nem járok olyan sűrűn a Bodor Audioba. Mi Klangal az Országos Állategészségügyi Intézetbe érkeztünk (Tábornok u. 2.), de ott hiába kerestük a Bodor Audiot.
Az előttem szólókkal teljes mértékben egy állásponton vagyok. Elfogultságom okán nem is tartottam volna korrektnek ha Klang dobozát méltatom, de amint látom ezt megtettétek helyettem mások. Az új fejlesztésű Bodor erősítő egyszerűen fantasztikusan szól! A D-classról elterjedt általánosságokkal szemben nem csak az alsó tartományokban jeleskedik. A hegedűje érzelmekkel teli és a felső regiszterei olyan tiszták, mint egy hegyi patak. A nap végén bekötöttük a kis 4cm-es Tangband TL-t, ami meglepően muzikálisan szólt. Semmi bántó hang, pedig ez a legtöbb pici 1-utasról nem mondható el. Jöjjenek a képek!
- tempomusic
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 11
Hifi club
Nagyon kellemes délután(este) volt. Igazán sajnálhatja aki nem tudott eljönni....
Rám nagy hatást tett Klang Contarella Reso doboza. Érdekes volt hallani a fejlődést mert ezt már hallottam szólni nála otthon, aztán a West-End-ben a DIY szobában és most - és mindig egyre jobb.
Nyilván most voltak a legjobbak a körülmények és a Bodoraudio elektronikákkal és kábelekkel valamint a komoly nagy csövessel ki tudta futni magát - de meg is tette. Szépen, szellősen, nagy térben és
erőlködés nélkül szóltak a hangszerek, amikor kellett akkor dörömbölt, az orgona pedálja is szólt de a templomi vegyeskar szinte lebegett a dobozok mögött és érdekes, hogy nem lefelé hanem inkább felfelé tekertük a hangerőt. Bravó!!! És közben jókat beszélgettünk természetesen....
Köszönöm az alkalmat, a találkozásokat, ismerkedéseket remélem folyt köv.!!
tempomusic
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3038
Hifi club
Feri!
A legközelebbi találkozóra én is bejelentkeznék a V-FET SE erősítőmmel, mivel úgy sem tudtad megfülelni a hifi show-n...
Talán valami analóg forrást is találnánk, de végső esetben elvihetném a Stellavox SP-8-ast is.
Üdv: TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
- nehai
- Törzsvendég

- Értékelés: 232
- Kapcsolat:
Hifi club
Ismét jó "party" kerekedett, Klang doboza valóban kiválóan muzsikált, így még nem volt szerencsém hallani sehol, a D-osztályú erősítővel tetszett igazán, nyílt, dinamikus és doboztalan hang, rengeteg ízzel és muzikalitással. A nagy 845-ös csövessel is jól érezte magát, igaz nekem a lámpások nem a szívem csücskei de ez üdítő kívétel volt, óriási színpad, levegős, dús, érzelmes hang, ha valaki jó csövest akar hallani akkor térjen be Ferihez. New Audio Frontiers 845 volt a "kicsike", a maga 50kg-jával
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
Örülök hogy megint összejött egy jó kis csapat.
nagyon tetszett Klang új dobozba igazi gyöngy szem.
karácsony elött még tartunk egy évzáró bulit.
Hifi club
Voltam ma Feriéknél. Nem voltam még náluk, de nagyon kellemes az új helyük. Hozzám kifejezetten közel esik. Jó társaság jött össze, kár hogy korán távoznom kellett. Legközelebb viszek valami finom innivalót, és nem kocsival megyek.
Nagyon tetszik ez a hifiklub kezdeményezés! Talán végre tényleg beindulhat valami, csak szélesebb körben kéne terjeszteni. Jó volna ha havonta-3 hetente mindenkinek lenne egy szabad délutánja a hobbijára és más emberek megismerésére és egy kis eszmecserére. Feri jól össze tudja fogni a csapatot, és én is partner lennék ebben. Remélem lesz folytatás és esetleg összejöhet egy újabb "fonós" buli!
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Hifi club
15-21-ig Tábornok utca 3
5-ös kapucsengő.
Hifi club
Mikortól? hol?