Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Star Wars 1-6 blu-ray steelbook
Új ár: 15.000 Ft
Új ár: 18.000 Ft
- vid
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
ez is olyan, hogy a filmek elején lévő sárga szöveg, ami bevezeti röviden a sztorit, az magyarul jelenik meg? Nekem az ez előtti zöld-kék papírdobozos van meg és annak idején nem tudtam, hogy az olyan és dobnám ki legszívesebben...
Azt írta az eladó, hogy Magyar szinkront és feliratot nem tartalmaz, így talán kevés rá az esély, hogy magyarul jelenjen meg a bevezető.
Szia!
Nem tudom, hogy jelenik meg, mivel új, bontatlan kiadás. Nem néztem bele
ez is olyan, hogy a filmek elején lévő sárga szöveg, ami bevezeti röviden a sztorit, az magyarul jelenik meg? Nekem az ez előtti zöld-kék papírdobozos van meg és annak idején nem tudtam, hogy az olyan és dobnám ki legszívesebben...
Új ár: 20.000 Ft
Új ár: 20.000 Ft
Új ár: 25000 Ft
Új, bontatlan. Limitált, fémdobozos (steelbook) kiadás.Magyar szinkront és feliratot nem tartalmaz.
Ár: 30.000 FtSzemélyes átvétel Győrben, de posta is megoldható.Érdeklődni: [email protected]