Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Koncert Dvd-k eladók
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Koncert Dvd-k eladók
Melyik van még meg ezek közül?
????????????????????????
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Koncert Dvd-k eladók
Szép állapotú karcmentes lemezek, köztük dupla lemezes kiadásokkal.
Ár: 1000-2000 Ft.
Melyik van még meg ezek közül?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6540
Koncert Dvd-k eladók
Szia!
Értem, hogy miért, de én úgy tudom, hogy ha megvan az adott lemez eredetiben akkor egy példány biztonsági másolatot lehet róla készíteni.Az már más kérdés, hogy a biztonsági másolatot el lehet-e adni.
Igen azt tudom, hogy lehet róla készíteni-én az eladásra gondoltam, de szerintem erre te is rájöttél.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Koncert Dvd-k eladók
Szia
A "biztonsági másolatokat" és a róluk feltett képeket ki kellett szedjem.(Nem kell indokoljam, ugye?)
Szia!
Értem, hogy miért, de én úgy tudom, hogy ha megvan az adott lemez eredetiben akkor egy példány biztonsági másolatot lehet róla készíteni.Az már más kérdés, hogy a biztonsági másolatot el lehet-e adni.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Koncert Dvd-k eladók
Szia
A "biztonsági másolatokat" és a róluk feltett képeket ki kellett szedjem.(Nem kell indokoljam, ugye?)
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Koncert Dvd-k eladók
U2- Zoo Tv , Chris Rea , Mike Oldfield elkelt.
Felteszek még plusszban párat hátha érdekel valakit.
Sara K.- Live 1000 Ft
Pink Floyd-The Wall ( Alan Parker rendezte ) 2500 Ft
Pink Floyd- Pulse dupla lemezes digipack kiadás 3500 Ft
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

Koncert Dvd-k eladók
A dupla Oldfield király, nekem is meg van!
Koncert Dvd-k eladók
Szép állapotú karcmentes lemezek, köztük dupla lemezes kiadásokkal.
Ár: 1000-2000 Ft.