Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD gyűjtemény olcsón

Dvd, Bluray, Vhs (másolt jogvédett anyagok hirdetése tilos!)
Lezárt
hildgyorgy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 73
Kapcsolat:

Re: DVD gyűjtemény olcsón

Hozzászólás Szerző: hildgyorgy »

Elkelt, egy kedves fórumtársnál talált gazdára.
office: Roon server (Mac mini M1) -> AVM AUDIO Inspiration CS 2.3 -> Tellurium Q Silver II -> Amphion Argon3S
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T

hildgyorgy
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 73
Kapcsolat:

DVD gyűjtemény olcsón

Hozzászólás Szerző: hildgyorgy »

Kedves fórumtársak!
A CD-gyűjteményem eladása után kisméretű DVD-gyűjteményemet szeretném átadni valakinek. Sose tudtam igazán közel kerülni a DVD formátumhoz, így nem igazán gyűjtöttem komoly készletet, inkább moziztam vagy (később) streameltem. Vagy kölcsönkértem az ismerőseimtől…

Amik megvannak, azok talán nem olyan rosszak. Első körben szeretném egyben (nagyon olcsón) odaadni valakinek.

Fontos infó, hogy mindegyik lemez eredeti, de a vaskos, bumfordi műanyagtokokat (amiket utáltam) szelektíven újrahasznosítottam…:) Így a lemezek nagyrésze slim cd-tokban, kis része papírtokban van. Az eredeti DVD borítók hibátlan állapotban megvannak.

A linkelt táblázatban 4 fül van
- Zenei DVD-k
- Filmek
- CD-romok (kevés, de régi, kuriózum…)
- Extra: 3 DVD, amik talán értékesebbek a többinél, The Wall, Brazil és az István a király. Ezeket nem kell okvetlenül elvinni a nagy pakkal együtt.

Tehát összegezve, az “alapcsomag”:
18 zenei DVD + 43 film DVD + 7 CD-rom: összesen 6.800,-Ft
A 3 extra: 15.000,-Ft

Ha valaki mindet elviszi, alapot, extrát, akkor 20e forintért odaadom. Postázom is szívesen, inkább Fox, mint Magyar posta...:))), ekkor a postaköltség hozzájön.

Átvehető napközben a XI. kerületi Lágymányosi utcában, este és hétvégén (akár ma is) a II. kerületi Feketerigó utcában.

És a táblázat:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing

Üdv, Gyuri
office: Roon server (Mac mini M1) -> AVM AUDIO Inspiration CS 2.3 -> Tellurium Q Silver II -> Amphion Argon3S
family: Apple TV 4K -> Apple Homepod 2 stereo pair,
personal: Tonal app (MacBook Pro) -> Chord Mojo 2 -> T+A Solitaire T

Lezárt

Vissza: “Filmek, koncertek, játékprogramok (üres tokok, borítók is)”