Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Polk Audio RTi4 polcsugárzó
Elkelt.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Jegelve.
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Időközben elköltöztem, már Gyömrőn vannak a dobozok.
Még mindig eladó, s az ár még mindig irányár.
Volt ilyenem sokáig és szerettem őket, csak jókat tudok róla mondani én is.
...
Sok sikert az eladáshoz!
Köszönöm a tanácsot! Utánanézek.
Mivel nincsen meg az eredeti csomagolása, így a postázás a sérülés veszélye miatt nem opció.
Volt ilyenem sokáig és szerettem őket, csak jókat tudok róla mondani én is. Kellemes, élvezetes hangú dobozok.
Ezt a postázást viszont érdemes lenne átgondolnod. Én sem szeretek csomagolni, postára járni, de így elveszted a lehetséges vevők 70%-át. Vagy 72-őt.
Egy nagyobb dobozt szinte bármelyik boltban kérhetsz amit úgyis kidobnának és gondosan kibélelve, duplán dobozolva gond nélkül elviszik az országban bárhová.
Vagy nézd meg a furgefutar.hu oldalon. Ott a megadott súly és méret adatok alapján több cég ajánlatából válogathatsz és nagyon korrekt árak vannak. Én most egy 16 kilós subot küldettem el velük, 2400 Ft volt háztó házig szolgáltatással. Délután elvitték, másnap délelőtt már írt is a srác, hogy rendben megérkezett hozzá.
Sok sikert az eladáshoz!
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6682
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Tessék, csak tessék!
Kedves hirdető érdeklődnék a polcsugárzóval kapcsolatban kérlek adjál meg valami közvetleneb elérhetőséget és hogy csomagküldésről lehet e szó üdv Sóki J
Mivel nincsen meg az eredeti csomagolása, így a postázás a sérülés veszélye miatt nem opció.
Kedves hirdető érdeklődnék a polcsugárzóval kapcsolatban kérlek adjál meg valami közvetleneb elérhetőséget és hogy csomagküldésről lehet e szó üdv Sóki J
Eladó egy cseresznye színű Polk Audio RTi4 hangsugárzó pár (polcra, állványra, ill. falra helyezhető) kihasználatlanság miatt.Műszakilag kifogástalan, azonban egy-egy apróbb esztétikai hiba található rajtuk (fényképen látható).(Budapesten, a XIII. kerületben kipróbálható.)Irányár: 40000.-