Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dali Lektor 6 dió
Dali Lektor 6 dió
Elkelt!
Dali Lektor 6 dió
Egyelőre újra jegelve vasárnap estig.
Dali Lektor 6 dió
Szia, érdekelne a hangfal, megvan még?
Dali Lektor 6 dió
120e
Dali Lektor 6 dió
felolvadt! Ár továbbra is 130e
Igény esetén egy szinte új Yamaha N-R301 hálózatos erősítővel is vihető + ajándék 2x2,5m VDC 268-545-000 hangfalkábel - így 200e
Dali Lektor 6 dió
jegelve
Dali Lektor 6 dió
Megvan, különben zártam volna. Budapest - Vác vonalán
Dali Lektor 6 dió
Megvan még? Helyileg merre található?
Dali Lektor 6 dió
beregisztráltam Horn-nál, szóval igen, 5 év gari van rá
Dali Lektor 6 dió
Szia erre is 5 év gari van? Érdekelne csak kellene hozza meg center meg hatsok...
Dali Lektor 6 dió
fel és új ár 130e
Dali Lektor 6 dió
Újra él a hirdetés. Ár továbbra is 140e. Hazai vásárlás, számlával, garanciával, max 100 óra van bennük.
Dali Lektor 6 dió
marad
Dali Lektor 6 dió
Ha kell egy igényesen szerelt 2x2,5m VDC 268-545-000 hangfalkábellel is tudom adni. Egyik vége aranyozott saru, másik vége aranyozott nakamichi banán
Dali Lektor 6 dió
Fel!
új ár: 140ezer
Dali Lektor 6 dió
Akkor biztos a concept 6 volt szenné alakítva anno a boltba amikor egymás melletthallottam.
Bocsi az off-rt, de nem birtam szo nelkul..
Concept, Zensor, Lektor ,Ikon szeria jart nalam es be kell valljam Concept utan az Ikon kovetkezik barmilyen furcsan is hangzik. A tobbi is nagyon rendben van mint altalaban a Dalik, de pl.Lektor 2-t valtotta nalam a Concept 1, megha melyben picit alul is marad.
Concept szeriat nagyon megcsinaltak.
Ettol fuggetlenul a Lektor 6 fantasztikus hangfal kivalo melyekkel.
Sikeres eladast kivanok!
Dali Lektor 6 dió
Akkor biztos a concept 6 volt szenné alakítva anno a boltba amikor egymás melletthallottam.
Ez tévedés, a Lektor egyértelműen magasabb színvonalat képvisel.
Dali Lektor 6 dió
Mert nem nyujt többett mint egy concept 6.de annál drágább.
Ez tévedés, a Lektor egyértelműen magasabb színvonalat képvisel.
Dali Lektor 6 dió
Mert nem nyujt többett mint egy concept 6.de annál drágább.
Vajon miért kerülnek eladósorba ilyen gyorsan a Lektorok? Nem ez az első amely mostanában, pár hónapos vásárlást követően feltűnik itt a fórumon.
Dali Lektor 6 dió
csere egyelőre sztornó. új ár 150e
Dali Lektor 6 dió
Fel!
5.0 / 5.1 csere érdekelhet