Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy mercury m3 hangsugárzópár
- Doc Lemurian
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
A hangsugárzópár elkelt, mindjárt zárom a témát.
Irok privit!
- Doc Lemurian

Jöjjön egy kis jóárasítás, kollégák kioktattak, mennyiért megy el: 40.000 forint.
- Vasti
- Fórumlakó

- Értékelés: 349
Nekem is M3-ak vannak, MM-os vásárlás volt jó régen.
Amikor hazavittem, akkor láttam, hogy hazai gyártás :-)
Utánakérdeztem akkoriban fórumon: állítólag itthon csak itthoni gyártású M3-akat lehetett kapni :-o
Gondolom emiatt is lehet a dobozon kívül minden alkatrészét (hangszórók, hangváltó) kapni hazai webáruházakban ;-)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6566
Tannoy és made in Hungary?
Nem is tudtam erről (meg persze egy csomó mindenről sem)
Szép darabok mindenesetre, sikeres eladást!
Bizony itthon is raktak össze ebből, de ez semmit nem von le a cucc értékéből!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Tannoy és made in Hungary?
Nem is tudtam erről (meg persze egy csomó mindenről sem)
Szép darabok mindenesetre, sikeres eladást!
- Doc Lemurian

Sziasztok!
Eladósorba került egy pár Tannoy mercury m3 hangsugárzó. Nagy klasszikus, elképesztő ár/érték arányú kedvelt régi darab. Sajnos helyproblémák miatt meg kell válnom tőle. Megkímélt állapotú, ez látszik a fényképeken. Összes tartozékával eladó 75.000 forintért.
Netes teszteken is nagyon jól szerepel, pl http://www.audioreview.com/cat/speakers ... 94crx.aspx
Nagyon részletgazdag a hangja, kategóriákkal drágább eszközök különbségeit kihozza (erősítő, kábel, lejátszó). Karaktere picit analitikusabb. Nem olyan hideg mint az AKG fejhallgatók, de mély fronton a nagyon precíz, nem erőltetett basszus a sajátja. Klasszikus zenére használtam leginkább, nagyon szeretem, de mindenhez ért amíg nem dübörgetés a cél, részletgazdagsága nem zavaró.
Előlről
Mindkettő Made in Hungary .
Tűk
Tannoy logo
Védővel