Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy 636 Profile hangsugárzó eladó
Elkelt! Zárom!
50.000tf?
- JOE77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
Először egy 684-es! Utána egy cm8-as...egyik rosszabb volt, mint a másik! Dynaudionál(Contour 1.4s) kötöttem ki, valószínűleg már maradok is! Az biztos, hogy nem hiába szidják sokan a mostani bowers szériákat! Szerintem az egyik legtúlárazottabb márka a piacon! Volt régi 601-s2-m, így tudom miről beszélek! Ezek a tannoyok szerintem sokkal jobbak, mint egy új bármilyen kategóriás Bowers! Uff!
Kösz!
Először egy 684-es! Utána egy cm8-as...egyik rosszabb volt, mint a másik! Dynaudionál(Contour 1.4s) kötöttem ki, valószínűleg már maradok is! Az biztos, hogy nem hiába szidják sokan a mostani bowers szériákat! Szerintem az egyik legtúlárazottabb márka a piacon! Volt régi 601-s2-m, így tudom miről beszélek! Ezek a tannoyok szerintem sokkal jobbak, mint egy új bármilyen kategóriás Bowers! Uff!
- JOE77
- Nincs visszaút

- Értékelés: 15
- Kapcsolat:
te leszel a megmentő? :-) baromi hülye dolog ez, mert maga a hangfal az első komoly hangfalam volt anno, eszméletlen jól szól, imádom. De továbbléptem, bowersek, majd dynaudio contour :-) na most az van, hogy tényleg nagyon szép állapotban van, karcmentes, csak ez a lepattanás...:-) ha jó rá az a tető és neked nem kell, szívesen átveszem, nem értem a tető széle miért műanyag...
Szia
Melyik b&w amiről írtál, hogy váltotta ezt?
55.000ft?
ha senki, akkor marad...nyilván :-)
:-) köszönöm a válaszod! Jelezd, ha úgy alakul! Ennek tudatában 60.000 ft-ért elvihető! Tovább nem megyek árban lefelé, ha így sem megy el, marad a sarokban...
szerintem leszedhető, de én sosem próbáltam, a hangzáshoz nem tesz hozzá, nem is vesz el belőle...szerintem műgyantával stb javítható...vagy ha akad valahol egy hibás 636-os...:-)
Leszedhető, bár szét kell robbantani hozzá a hangfalat... Nekem egy (1) 632-es-ből kialakított centerem van (egy DC-vel felszerelve). Ha egy használható centert tudok helyette szerezni, akkor elgondolkodom a jelenlegi felszámolásán, és akkor vihető a doboztető (a hangszórók is, de ugye az árban más más kategória.)
Tel: 30/harmincnégy-33-nullahetvennyolc.
szerintem leszedhető, de én sosem próbáltam, a hangzáshoz nem tesz hozzá, nem is vesz el belőle...szerintem műgyantával stb javítható...vagy ha akad valahol egy hibás 636-os...:-)
te leszel a megmentő? :-) baromi hülye dolog ez, mert maga a hangfal az első komoly hangfalam volt anno, eszméletlen jól szól, imádom. De továbbléptem, bowersek, majd dynaudio contour :-) na most az van, hogy tényleg nagyon szép állapotban van, karcmentes, csak ez a lepattanás...:-) ha jó rá az a tető és neked nem kell, szívesen átveszem, nem értem a tető széle miért műanyag...
Szia!
És leszedhető a tetejéről az a csúfság rész vagy ragasztott a dolog?
Bocs, hogy én beleugatok, van egy használható doboztetőm, ugyan nem tökéletes (egyik oldalán van néhány karc), de nem törött. Persze egy jelenleg centersugárzónak használt Tannoy dobozé, tehát la leszedem, akkor nekem nincs centerem... (de beérem egy olcsóbb centerrel is..) :-))
Tel: 30/harmincnégy-33-nullahetvennyolc.
68.000ft?
Szia!
És leszedhető a tetejéről az a csúfság rész vagy ragasztott a dolog?
68.000ft?
Senki? A vége 70.000 Ft!
ha komolyan érdekel valakit, az árában tuti megegyezünk ésszerű keretek között!
pici alku belefér természetesen