Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo concert szett 5.0
- komarfamily
- V.I.P.

- Értékelés: 1101
Jamo concert szett 5.0
Kepek lejjebb
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
A concert 11 meg elado!
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
A center jegelve.
A c11 es c8 elado.
C8 jegelve
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
A center jegelve.
A c11 es c8 elado.
- irishcream
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 1202
Jamo concert szett 5.0
A Jamo legjava. Ezért az árért a legjobb választás.
Jamo concert szett 5.0
Csúcsszuper dobozok. Egyszer ilyet szeretnék én is.Biztos elégedett lesz az új tulaj vele.
"Az élet útja mindig rögös, de, ha felérünk a csúcsra, állati szép a kilátás."
Jamo concert szett 5.0
Az utod mar megjott szoval egy kis batorito areses 499e Ft
Anno volt szerencsem sokat hallgatni egy ilyen szettet. Kivalo dobozok, kivalo hanggal ! Szerintem minden fillert meger. Ezekben a dobozokban legalabb normalis faziskup van, nem az a gagyi fajta.
Sok sikert az aladashoz!
AV: Marantz SR-6009, Stereo: Onkyo Integra A-8450, RCA: Audioquest RedRiver, Front, center, surr., surr. back: B&W 602S1, Audioquest Type 4, Sub: JBL 250P, Popcorn Hour VTEN, Panasonic TX-P42G20E, Sony MDR-7506
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
Az utod mar megjott szoval egy kis batorito areses 499e Ft
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
Kernek majd egy moderatort, hogy javitsa a cimet mert eladova valt a teljes rendszerem.
Egy par jamo concert 11
Egy par jamo concert 8
Egy jamo concert center
A kepeket lejjebb talaljatok. A concert 11 makulatlan en nem talaltam rajta karcolasokat.
A concert 8 az kozel sem makulatlan valami idiota anno atfestette feketere de ezt egy angliai szaki helyre allitotta tobb-kevesebb sikerrel. Vanak rajta karcok foleg a legaljan. Az egyik kozep drivert javitottak mar en is igy vettem. En nem vettem eszre semmilyen problemat a hangjaban.
A concert center magasat a Tuu Karcsi kicserelte azota minden ok.
Sajnos dobozom nincs de be fogom bubis foliaba csomagolni!
A szett egyuttes ara 520eFt amely a hazhozszallitast tartalmazza.
A dobozok jelenleg Angliaban vannak.
udv
Laci
Jamo concert szett 5.0
A Jamo csúcsa, nagyon szép ! Nem volt még szerencsém hozzá, de nagy meghallgatnám ! Sok szerencsét az eladáshoz.
Jamo concert szett 5.0
igen jó kiállású hangfalak (ja és klassz a zoknid is)
Jamo concert szett 5.0
Ez az ár nem ireális, nekem is volt ilyenem sok-sok évig használtam,350 ezerért vettem és 350 ezerért adtam el,ez az ára.
Az uj ára 500 ezer ft volt az Annexnél akkor amikor kb 10-20 ft volt a magyar átlag kereset !
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
Az egyik par Jamo concert 11 elkelt ma veszi fel a TNT sajnos a gyari csomagolast ezekhez kellett adnom szoval maradt egy par csomagolas nelkul aminek az ara 330eFt ebben a szallitas benne van.
majd errol is rakok fel kepeket.
udv
Laci
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
Tisztelt Erdeklodok!
Tobben megkerestek mar, hogy irrealisnak tartjak az arat amit kerek a concert 11 ert mert megtalaltak a neten a kovetkezo bejegyzest:
I was just considering the fact that not so long ago i bought a complete set of concert 11 and concert 8s and two centre speakers for a 1000gbp
So i dont think it was too low.
However i can offer you 550
Annyit tennek hozza, hogy anno egy forumtarsnak vettem egy par concert 11 egy par concert 8 ket centert es ket hatsot 1000 fontert. Mar akkor megbantam, hogy nem en vettem meg de egy filler haszon nelkul atadtam neki es orultem, hogy ilyen jo uzletet kotott. Az, hogy mi lett a hangfalakkal nem az en tisztem csak tisztazni szeretnem, hogy a jelenlegi hangfalaim nem innen szarmaznak es joval tobbet fizettem ertuk.
Egyebkent az egyik par ugy nez ki, hogy elkelt Skociaba a masik meg Godre kerul egy forumtarshoz es ha tetszik neki megtartja ha nem akkor meg elado lesz.
udv
Laci
Jamo concert szett 5.0
Szép és jó,
Jamo concert szett 5.0
PÜ ment
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
Pár kep mindkét párról
- komarfamily
- V.I.P.

Jamo concert szett 5.0
Elado egy vagy ket par jamo concert 11.
Nagyon jo allapotban vannak es arukhoz kepest szerintem nagyon kellemesen szolnak. Azt mondanam, hogy 25nm folott erzik jol magukat. Az egyiknek a kozep hangszoro membranjan van egy kis buborek szeru valami (majd megprobalok jo kepet csinalni rola) szerintem semmi komoly es tudtommal soha nem voltak javitva/tuningolva. Az egyik hangsugarzot egy bizonyos ponton sutotte a nap es egyik hatso sarkat kiszivta a nap ahol vilagosabb lett a fa. Majd rakok fel kepeket. Ezeket azert irtam le, hogy ne legyen meglepetes mint, ahogy sok esetben ilyenekkel talalkoztam.
Allapotukat 9/10 re ertekelem ezek miatt.
Csak az egyik parhoz van eredeti doboz a masik doboz nelkuli.
Londonban vannak de elore utalas eseten postazom is oket vagy ha van olyan forumtars aki elvallalja azt, hogy tarolja oket vagy a rendszereben hasznalja oket amig valaki megveszi akkor azt szivesen veszem.
350e forint per par vagy 670e forint ket par.
BUEK
Udv
Laci