Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Infinity sm65 hangfalpár
Infinity sm65 hangfalpár
zárom. elkelt.
Infinity sm65 hangfalpár
Melyik erősítő?
na, frankó! mivelhogy azt is árulok, s két hirdetésem van, s kontroll-kopiztam, ez a hiba becsúszott... szóval, hangfal
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 526
- Kapcsolat:
Infinity sm65 hangfalpár
Holnap, azaz vasárnap (jan. 17.) és holnapután (hétfő, jan. 18.) délig ismét BP-en vagyok, így újra megtekinthető az erősítő személyesen is. Utána ismét csak hosszú idő múlva leszek elérhető!
Melyik erősítő?
Infinity sm65 hangfalpár
Szét ne fagyjon!
talaj menti fagy várható, a hangfal az 5. emeleten található!
Infinity sm65 hangfalpár
még néhány napig személyesen is megtekinthető (január 2-ig), aztán jég...
Szét ne fagyjon!
Infinity sm65 hangfalpár
Holnap, azaz vasárnap (jan. 17.) és holnapután (hétfő, jan. 18.) délig ismét BP-en vagyok, így újra megtekinthető az erősítő személyesen is. Utána ismét csak hosszú idő múlva leszek elérhető!
Infinity sm65 hangfalpár
még néhány napig személyesen is megtekinthető (január 2-ig), aztán jég...
Infinity sm65 hangfalpár
Feltöltés után látom, hogy a képek rossz nézetben vannak, ezért elnézést!
Infinity sm65 hangfalpár
Eladóvá vált egy Infinity sm65 hangfalpár megkímélt, korához képest jó küllemmel. Természetesen az idő azért látszik rajta, nem új hangfalakról beszélünk, 1996-98-ig gyártották, tehát néhány karc, folt található rajta (ahogy a képeken is!), de hangzására semmilyen befolyással nincs.
A magas tartománya rendkívül szép, megdöbbentően hűen képezi le az énekhangot. A közepei is rendben vannak, nekem a basszus tartománya is megfelelt, bár nem "tutuc" zenét hallgattam rajta. Egy kisebb/közepes méretű térben rendkívül szépen és egységesen szól. Klasszikus zenére, jazzre, ambientre és finomabb rock zenére nagyon ajánlott. érzékenysége 94 dB!A hangszórók eredetiek, a dobozban sem turkált senki, minden gyári. Tulajdonképpen ezeket a dobozokat egy életre készítették, nem néhány évre. A hangszórót védő szövet borítás is szép és esztétikus, bár azokat én nem használtam.
Január 2-ig BP-en személyesen meghallgatható és átvehető. Utána sajnos csak előre egyeztetett időpontban, mivel munkám miatt vidéken töltök hosszabb időt.Ár: 32 000 Ft (természetesen egy párra értendő)Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!