Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jamo Concert 8 (D830) + ST60 gyári állvány
Köszönöm a lehetőséget ! A hangfal elkelt!
A hangfal most már egy lelkes fórumtársnak okoz nagy örömet!
Meghallgatás után elvitte és az otthoni installációjában meghallgatva lelkesen ecsetelte jó pár óra múlva, hogy mennyire meg van vele elégedve!
Szóval csak be igazolódik............másnak a szájára is csal mosolyt ez a kis gyöngyszem!
Jó zenehallgatást kívánok mindenkinek!
Egy pár képet csináltam, ami sajnos nem tökéletes, de semmitől azért jobb !
Nemtan a Spendor?
Usher
Igen Igen!
Úgy indult, hogy igényfelmérés, de a végén csak összejött a feljebb lépés, köszönhető a végtelenül korrekt Codi-nak!
Végül is a feljebb lépéssel nem azt akartam sugallni, hogy azért adom el mert nem vagyok megelégedve a Concert 8-al, de tudjátok amikor a hifibogár beindul akkor nem lehet ellenállni. Én is így jártam!
Igényfelmérésből továbblépés lett aminek a következtében sajnos eladás is mert hát mi tagadás ez az összeg hiányzik a pénztárcából!
De minek is magyarázok ennyit úgy is tudjátok miről beszélek!
A lényeg továbbra is várom a leendő gazdáját aki biztos nem fog csalódni a kis jószágba!
Miskolcon meghallgatható, komoly és elszánt vásárlók kedvéért pár hét múlva Miskolc-Székesfehérvár-Hévíz útvonalon fellelhető!
Igen Igen!
Úgy indult, hogy igényfelmérés, de a végén csak összejött a feljebb lépés, köszönhető a végtelenül korrekt Codi-nak!
Nemtan a Spendor?
A címet javítottam, mert ugye:valami vagy eladó, vagy nem.
Igen Igen!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6703
A címet javítottam, mert ugye:valami vagy eladó, vagy nem.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ennyièrt nem lesz egyszerű.
Amúgy frankó dobozok,nem vèletlen vettem 2x is. De ennyit nem fogsz màr kapni èrte szerintem.
Igazad van!
Nem akartam külön utakon járni, így előző gazdájának hirdetését használtam fel!
De mivel elég sok érdeklődő van, vásárló annál kevesebb legyen az irányár: 230.000ft.
Ésszerű ajánlatokat is elfogadok!
Ennyièrt nem lesz egyszerű.
Amúgy frankó dobozok,nem vèletlen vettem 2x is. De ennyit nem fogsz màr kapni èrte szerintem.
Nos,mi a helyzet ezekkel,a kis gyönyörűséggekel??
Valaki elvihetné már őket,mert nagyon....
Up neki!
Tisztelt Fórumtársak - Tisztelt Érdeklődők !
Köszönöm szépen a nagyfokú érdeklődést! Többen is jelezték, hogy valami közelebbi képet nem-e tudnék exponálni a hangsugárzóról!
Válaszom igen! Csak hát idő hiányában ez egy kicsit később lesz! De igyekszem!
minek?
mit nem látnak?
aki elmegy megvenni, úgyis visz magával nagyítót...
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Tisztelt Fórumtársak - Tisztelt Érdeklődők !
Köszönöm szépen a nagyfokú érdeklődést! Többen is jelezték, hogy valami közelebbi képet nem-e tudnék exponálni a hangsugárzóról!
Válaszom igen! Csak hát idő hiányában ez egy kicsit később lesz! De igyekszem!
Tisztelt Fórumtársak!
Továbblépés illetve feljebb lépés miatt eladó a címben szereplő kis páros.
A hangsugárzót nem rég vettem itt a fórumon Cecil fórumtárstól. Mióta nálam van nagyon keveset volt használva. Műszaki állapotát tekintve csak Cecil fórumtárs sorait tudnám idézni pontosabban : " Műszakilag makulátlan, külsőleg azért fellelhető 1-2 hajszákarc rajta korából fakadóan."
Az eladás csak addig aktuális amíg a kiszemelt utód meg van, máskülönben el sem adom. Én személy szerint nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon sok mosolyt csalt a szám szélére. De aki ilyet keres úgyis tudja miről beszélek.
Sajnálom eladni, de sajnos a hifibogár nagyon motoszkál a fülembe, és mivel még marad három pár Concert 8 a tulajdonomban így nem keseredek el, mert csak a kiszemelt utód jár a fejembe.
Az árát tekintve maradnék Cecil kolléga által meghatározott összegnél ez pontosan 250.000 forint.
A szett csak kompletten vihető.
Sajnos doboza nincs ezért csak személyes átvétel lehetséges.
Helyileg Miskolcon megtekinthető és meghallgatható.
Aki az előzményekre kíváncsi az csak kattintson ide :
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1756014
Érdeklődni privátban kéretik.
Beszámítás sajnos most ebbe az esetben nem aktuális.
Köszönöm megtisztelő figyelmét, szép napot!