Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Acoustic Research S40
Acoustic Research S40
Egyelőre jegelem,mmert van több érdeklődő.
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Acoustic Research S40
Amúgy minden rendben van, máshol nincs sérülés. Az a letört rész is visszaragsztható esetleg, én nem akartam, mert kezdetben hittem benne, hogy meg tudok egyezni valahogy az eladóval, és eredeti állapotában akartam hagyni. Azóta pedig nem foglalkoztam vele.
Ezért az árért lehetetlen ilyen hangot találni. Ruczak fotói nagyon felnagyítják a sérüléseket. Szerintem egyszerűen korrigálhatóak a sérülések. Ezket ilyen áron valóban lopás megvenni. Egyébként a zenei erényei mellett nagyon jó mozira is. Jó egységet alkotnának a szintén a fórumon hirdetett másik AR párral. Ha Pestre kell vinni, akkor tudok a jövő héten segíteni a szállításban.
"Holdra bámulj, vakablak."
Acoustic Research S40
Ennyit nagyon-nagyon megér, az a sérülés nem a világ!
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Acoustic Research S40
Amúgy minden rendben van, máshol nincs sérülés. Az a letört rész is visszaragsztható esetleg, én nem akartam, mert kezdetben hittem benne, hogy meg tudok egyezni valahogy az eladóval, és eredeti állapotában akartam hagyni. Azóta pedig nem foglalkoztam vele.
Acoustic Research S40
Na, csak sikerült állítani valamit. Viszont telefonosak a képek.
Acoustic Research S40
Ok. Az sd kártyám oda van valakinél, így ami képeket csináltam a telefonnal, azok nagyok, nem lehet feltölteni ide. (Nem tudom, hogyan lehet kisebb megapixeleset készíteni )Ha valakinek kell kép, küldök emailben. Amint lesz sd kártya átalakítóm, akkor csinálok képeket a fényképezőgéppel.
Acoustic Research S40
Sziasztok!
Eladó egy Acoustic Research S40 hangfalpár, fekete. Kistunc fórumtárstól vettem már vagy 1 éve. Sajnos rosszul csomagolta be, ezért megsérült az alja mindkettőnek. Az egyiknek picit megnyomódott hátul, a másiknak pedig letört egy darab az elejéből, alul. Minden próbálkozásom ellenére, sem a szállító cég(nyilvánvaló, mert rosszul volt csomagolva), sem pedig Kistunc nem volt hajlandó kártérítést fizetni(ahogy nézem tavaly december óta be sem lépett a fórumra). A hangfal ettől függetlenül rendesen szól, a hangszórói nem sérültek. 70.000 Ft-ot fizettem érte anno. Műszakilag rendben van, külsővel vannak gondok, majd rakok fel képet. Mivel teljesen felszámolom a hifit, ezért ezt is eladom. Próbálok olyan árat adni, ami megfelelő lehet. 40.000 Ft-èrt elvihető. Okulva a példámból, csak személyes átvétel lehet. Képek este. Privàtban írjatok légyszi. Köszi