Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Alr Jordan Entry 2MSE állvánnyal eladó
Elkelt...elment a múlt egy darabja...
Remélem megbecsült helye lesz...
Remélem megbecsült helye lesz...
Jegelve Kaltenpeti fórumtársnak!
ALR aranykora nálam....
Volt egy Marantz 67 (ose vagy MK2...már nem tudom hogy hívták...) lejátszóm, testes, kellemes sokáig hallgatható hanggal, de nem igazán volt jó erőlködőm..
Na hirdetésre elmentem Csepelre, ott egy szakállas emberkétől vettem egy Luxman-t csöves előerősítő fokozattal..szépen szólt, nagyon kulturált transzparens hangkép, a csövek is szépek voltak este...de...
Mintha az egyik fele halkabb lett volna...és ez belerondított a térélménybe, ami a Jordannak fő erőssége...
Meghirdettem a hibával együtt, azonnal jelentkezett valaki csere ajánlattal...mit veszthetek gondoltam, jöjjön a szeánsz otthon...
Bekötöttük, beindítottuk...és az a bizonyos faktor beindult, a hangkép teljesen összeállt, meglett minden hiányzó elem az egyenletben..
Egy Dunaudio Evergreen A31 volt a versenyző, amit valamilyen guru még megtuningolt...letisztult előlap...nosza belementem a cserébe, a tulaj pedig meghitt tekintettel szemrevételezte a Luxman-t, nem érdekelte a hiba - majd megjavítja - mondta...
Adott hozzá egy szénkábelnek mondott valamit, javasolta ezzel kössem össze a CD lejátszóval...nem fogom megbánni...
És onnan a házimozi belerondításáig aranykort élt át a kis Jordan...élvezet volt minden hangjegy, tökéletes szinergia, térélmény, kellő, testes hangszerekkel, részletekkel...
A házimozi mindent elsöpört...de minek...a gyerek tovább rontott a helyzeten..de érte mindent megtesz egy valamire való férfiú...
Volt egy Marantz 67 (ose vagy MK2...már nem tudom hogy hívták...) lejátszóm, testes, kellemes sokáig hallgatható hanggal, de nem igazán volt jó erőlködőm..
Na hirdetésre elmentem Csepelre, ott egy szakállas emberkétől vettem egy Luxman-t csöves előerősítő fokozattal..szépen szólt, nagyon kulturált transzparens hangkép, a csövek is szépek voltak este...de...
Mintha az egyik fele halkabb lett volna...és ez belerondított a térélménybe, ami a Jordannak fő erőssége...
Meghirdettem a hibával együtt, azonnal jelentkezett valaki csere ajánlattal...mit veszthetek gondoltam, jöjjön a szeánsz otthon...
Bekötöttük, beindítottuk...és az a bizonyos faktor beindult, a hangkép teljesen összeállt, meglett minden hiányzó elem az egyenletben..
Egy Dunaudio Evergreen A31 volt a versenyző, amit valamilyen guru még megtuningolt...letisztult előlap...nosza belementem a cserébe, a tulaj pedig meghitt tekintettel szemrevételezte a Luxman-t, nem érdekelte a hiba - majd megjavítja - mondta...
Adott hozzá egy szénkábelnek mondott valamit, javasolta ezzel kössem össze a CD lejátszóval...nem fogom megbánni...
És onnan a házimozi belerondításáig aranykort élt át a kis Jordan...élvezet volt minden hangjegy, tökéletes szinergia, térélmény, kellő, testes hangszerekkel, részletekkel...
A házimozi mindent elsöpört...de minek...a gyerek tovább rontott a helyzeten..de érte mindent megtesz egy valamire való férfiú...
Ennyi pénzért ajándék. Jól ismerem a dobozt, sokat hallgattam.
Az új 2M model állvány nélkül 3X ennyi.
Pontosan és én állvánnyal kábellel együtt adom...már csak meghajtó kell a háta mögé
Annyira nem pénzkérdés már részemről hogy gondolkodok egy polcra állítható megoldáson, de tudom, hogy polcon nem szól jól...de hátha valami guru megírja mit lehet tenni...akkor nem is adnám el...menne egy puha hangú erőlködő 30 körül elé, illetve egy X5 dap mint lejátszó és megérkeztem...de sajnos a helyhiány nagy úr...
- hollohazi
- Törzsvendég

- Értékelés: 315
Ennyi pénzért ajándék. Jól ismerem a dobozt, sokat hallgattam.
Az új 2M model állvány nélkül 3X ennyi.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Sok jelentkező, kevés megvalósulás...és egy kis kiegészítés:
Egy úr megvásárolta volna, utalta volna a pénzt, de csomagban kérte...sajnos nem tudom postázni a lehetetlen csomagolási procedúra miatt (hangfal állványok elhelyezése és súlya).
Kérem inkább személyes átvételben gondolkodjon a leendő boldog tulajdonos!
Köszönöm!
Egy úr megvásárolta volna, utalta volna a pénzt, de csomagban kérte...sajnos nem tudom postázni a lehetetlen csomagolási procedúra miatt (hangfal állványok elhelyezése és súlya).
Kérem inkább személyes átvételben gondolkodjon a leendő boldog tulajdonos!
Köszönöm!
Sajnálom, hogy eltűntek a többi érdeklődők. Én pont azért jeleztem olyan hamar ahogy tudtam, hogy miattam nem érdemes fenntartani. Javaslom írj nekik privát üzenetet. Nálam működött... Elég sok a komolytalan érdeklődő, ezt azért tudni kell. Egyébként még nincs teljesen lejátszva.
Nem személyed ellen szólt...senki ellen...inkább amolyan hangos elmélkedés...
Urak!
Aki először él vásárlási szándékával (én megveszem) azé...
Miért?
Több érdeklődő volt, én jóember módjára az első érdeklődőtől tettem függővé a többi érdeklődő ajánlatát...majd úgy látom megszűntek...
Elnézést mindenkitől, de az első ajánlat viszi...sajnos úgy néz ki a szállítás futárral elég körülményes...súly,méret, csomagolás miatt...
Megértést köszönöm!
És persze továbbra is eladó :-)
Sajnálom, hogy eltűntek a többi érdeklődők. Én pont azért jeleztem olyan hamar ahogy tudtam, hogy miattam nem érdemes fenntartani. Javaslom írj nekik privát üzenetet. Nálam működött... Elég sok a komolytalan érdeklődő, ezt azért tudni kell. Egyébként még nincs teljesen lejátszva.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
Urak!
Miért?
Több érdeklődő volt, én jóember módjára az első érdeklődőtől tettem függővé a többi érdeklődő ajánlatát...majd úgy látom megszűntek...
Elnézést mindenkitől, de az első ajánlat viszi...sajnos úgy néz ki a szállítás futárral elég körülményes...súly,méret, csomagolás miatt...
Megértést köszönöm!
Miért?
Megértést köszönöm!
Emlékek...
98-99 tele, szilveszter előtt egy nappal tömeg közlekedtünk a IX. kerület irányába...
Az előzményekhez hozzátartozik, hogy amióta eladtam a Heybrook-omat, mindenféle hangfalat felcipeltem barátnőmhöz, de egyik sem tetszett igazán. Már nagyon unta, de szurkolt nekem...hogy megtaláljam amit meg is tartok, kibékülök vele, mellette...
Mondtam neki, hogy jöjjön velem, mert megyünk egy kis zenét hallgatni...nem volt dolga, elkísért...gondoltam vásárlás úgy sem lesz, hó vége, szilveszter...nincs pénzem.
Tehát Boráros környéke...Merlin...kis csönd a belvárosi hangzavarban...
Mikor megszólalt az ALR...rám nézett...húúú ez jó! Neked is tetszik?
Igen...de nincs egy vasunk sem...
Levett a kártyájáról mindent, összedobtuk, visszamentünk...megvettük...
Egy fillér nélkül mentünk el szilveszterezni, valahová egy Isten háta mögötti helyre, Nagyvázsony környékére...havazásra, várra és unalomra emlékszem...
De volt hangfal..és tetszett!
A lány pedig... ma a feleségem...
Ha otthon lennék le tudnám nektek fotózni, de sajna Albion messze van.
A szándék a fontos...!
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6558
Én csak a HFP-s tesztet ismerem, Vikunya fórumtárs szerint az Audio is véleményezte.
Így van, az Audio is véleményezte.Ha otthon lennék le tudnám nektek fotózni, de sajna Albion messze van.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Én csak a HFP-s tesztet ismerem, Vikunya fórumtárs szerint az Audio is véleményezte.
Mintha én is emlékeznék valami vaskosabb tesztre...
De nyomtatottan a Hi-Fi Piac-ot olvastam anno...persze már megvétel után...
Ez HFP. Volt Audio is. Abban nem nesztelték ?
http://www.hifipiac.hu/audio/hangsugarz ... entry-2mse
Ez HFP. Volt Audio is. Abban nem nesztelték ?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Vikunya
- Fórumlakó

- Értékelés: 358
Igen, a 4. hozzászólásban írtam isa konkrét újságot ami tesztelte...
Az Audio által közölt cikk sokkal részletesebb. A szerkesztőnek AN-J doboza volt, s ahhoz mérten bírálta. A végkövetkeztetése az volt, hogy 150 ezer forintig nem ismer jobbat.
http://www.hifipiac.hu/audio/hangsugarz ... entry-2mse
Igen, a 4. hozzászólásban írtam isa konkrét újságot ami tesztelte...
330x285x200 (mm)
Igen, kb akkorák mint a másodrendszeremben most szolgáló dobozkák, így vonzóak számomra, gondolkozom a megvételükön.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
Nekem a sima 2M volt. Az nem hozta ugyan azt az óriásölő hangot, amit a kellemes emlékeket ébresztő Audio újság jó tollú főszerkesztője tesztje alapján vártam (igaz nekem nem az SE verzió volt), de árán felüli és jó hangot produkált.
Az SE felár+állvány és kábel, illetve első tulajdonos miatti bizalom miatt együtt szuper vétel.
Ennyire nincs már hifista vagy csak a gazdaság dübörög?
Ez a magyar Audio újság volt ?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
Körülbelüli külső méreteket írnál a hangsugárzókról?
330x285x200 (mm)
Sajnos rotáció helyes képeket töltöttem fel, de a rendszer így illesztette be őket. (csak képneveket jelenít meg a feltöltéskor)
Észrevettem ugyan, de nem tudtam "javítani", törölni pedig nem szerettem volna a hirdetést, mert köztudottan nem szeretik a duplikációkat. Persze természetesen pótolom hiányosságom...mert tisztelem az embereket.
És köszönöm az észrevételt!
alr1.jpg
alr2.jpg
alr3.jpg
Körülbelüli külső méreteket írnál a hangsugárzókról?
Nekem a sima 2M volt. Az nem hozta ugyan azt az óriásölő hangot, amit a kellemes emlékeket ébresztő Audio újság jó tollú főszerkesztője tesztje alapján vártam (igaz nekem nem az SE verzió volt), de árán felüli és jó hangot produkált.
Az SE felár+állvány és kábel, illetve első tulajdonos miatti bizalom miatt együtt szuper vétel.
Engem megfogott...persze nem egy Wilson vagy Sonus Grand Piano hangot kell elképzelni, de a tere, a jelenlét érzete nagyon jó az árához képest...
Audio újságban ez a modell szerepelt, én nem tudom mi változott a hangon amiatt hogy István (szegény már nincs köztünk) átkábelezte, de azt állította, ő csak így hajlandó forgalmazni, mert szerinte így jó...én nem vitáztam vele...
Nagyon hallgatható, de nem mindegy mivel, milyen erővel hajtják meg...illetve alacsony hangerőn nem érzi jól magát...de ha levegőt kap nagyot szól...
- Vikunya
- Fórumlakó

- Értékelés: 358
Kábellel együtt 49900 Ft.
Budapesten meghallgatható!
Sajnos rotáció helyes képeket töltöttem fel, de a rendszer így illesztette be őket. (csak képneveket jelenít meg a feltöltéskor)Észrevettem ugyan, de nem tudtam "javítani", törölni pedig nem szerettem volna a hirdetést, mert köztudottan nem szeretik a duplikációkat. Persze természetesen pótolom hiányosságom...mert tisztelem az embereket.És köszönöm az észrevételt!