Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Note E/SP
- b_t
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 372
- Kapcsolat:
Audio Note E/SP
Én vettem meg és éppen pár órával előbb konstatáltuk egy baráti társasággal, hogy megszűnt szólni ez egyik magasa. Szombaton még nem volt baja, azóta nem hallgattam.
Úgyhogy holnap beszélek a forgalmazóval, hogy ilyenkor mi van.
Egyébként tényleg szuper hangfal.
http://carbon4copy.blogspot.com/
- ajkamici
- V.I.P.

- Értékelés: 885
Audio Note E/SP
Ezek a dobozok meghírdetésüket követő 3 napon belül elkeltek
A hírdető nem zárta még a topikot, nem igazán fórumozik.
Le kellene zárni,.
DCS Debussy / Leben CS600 / Pro-Ject RS2T / Harbeth M40.2 - Entreq Olympus - Shunyata Research és Power-R kábelek
- Vikunya
- Fórumlakó

- Értékelés: 358
Audio Note E/SP
Miért kuksol ez a szuper doboz ennyire hátul?
Igaz én az AN-E/SPx-et meg Elefántmen (Horváth Tibi) régi AN-E/SE-jét hallgattam, de mindig lenyűgözött az AN-E-k megszólalása!
uppp!
Ez már régen elkelt, csak az eladó nem járt erre, hogy zárja.
- ottoisis
- Fórumlakó

- Értékelés: 96
Audio Note E/SP
Miért kuksol ez a szuper doboz ennyire hátul?
Igaz én az AN-E/SPx-et meg Elefántmen (Horváth Tibi) régi AN-E/SE-jét hallgattam, de mindig lenyűgözött az AN-E-k megszólalása!
uppp!
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
- hollohazi
- Törzsvendég

- Értékelés: 315
Audio Note E/SP
Szerintem az AN-e doboz állványa nem igazán sikeres, miért volt annyiféle?
Ezek a dobozok, a vékony falaknak is köszönhetően meglehetősen rezonánsak, épp ezért tapasztalatom szerint a megfelelő rezgéscsillapítással nagyot lehet előrelépni. Erre ez a konstrukció a blue- techhel nem a legjobb megoldás. A hengeres tönk, amit a Merlinben gyártottak, zeneileg univerzálisabbá teszi a dobozt .Én a gyurma helyett Tiglon alátéteket alkalmaztam, szerintem azt minden AN tulajdonosnak meg kellene lépni, de legalábbis meghallgatni.
47 Lab Midnight Blue Cd játszó, 47 Lab Midnight Blue elő-és végerősítő, 47 Lab Lens Alnico széles sávú hangsugárzó , Funk Vector III lemezjátszó, Funk FX 3 kar, Hana SL MC hangszedő, 47 Lab Shigaraki MC phono, Tiglon, Shun Mook, Schallwand, Schnerzinger
Audio Note E/SP
Az E-dobozokhoz több fajta állvány kialakítás létezett. Ennél a doboznál variálták ezt legjobban ,nem véletlenül... A képen látható kialakítás, teljesen "gyári", létezett ilyennel is , ez volt tudtommal az első, több E-dobozt láttam már, és egy jó párnál láttam ezt a kialakítást, a későbbieknél volt,az,hogy kijjebb tolták a négy hasábot, de létezett hengeres,stb... Van egy nagyon-nagyon régi Audio Note prospektusom, és ott is a képen látható hangfal állvány kialakítással van.
És igen, a gyári kialakítás, igazából Merlines...
- Vikunya
- Fórumlakó

Audio Note E/SP
Valóban én is más állványra emlékszem (bár két E dobozom is volt). Az első Budapesti hifi Show fotóin és audiolife honlapján viszont ilyen az állvány. Miután Csontos testvére gyártotta a Merlines állványokat, lehet, hogy volt eltérő széria is.
Kicsi a világ, az új gazdát is ismerem, már írt is nekem.
Tollact fórumtárs honnan veszi, hogy ez nem a gyári állványa?
Lehet hogy elónytelen a kép, vagy torzít, de az erddeti állványnak a függőleges oszlopai közelebb vannak az alsó és felső lap sarkaihoz. Valahogy így:Most természetesen nem a hengeres oszlopokból álló típusról beszélek.
Audio Note E/SP
Lehet hogy elónytelen a kép, vagy torzít, de az erddeti állványnak a függőleges oszlopai közelebb vannak az alsó és felső lap sarkaihoz. Valahogy így:Most természetesen nem a hengeres oszlopokból álló típusról beszélek.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21
- Vikunya
- Fórumlakó

Audio Note E/SP
Na ez egy kézenfekvő továbblépés lenne nekem, mivel a kábel is SP ezüst benne és amúgy is eggyel nagyobb, mint az enyém...
Kár, hogy nem gyári az állvány.
Audio Note E/SP dobozok koruknak megfelelő, szép állapotban eladók. Koruk kb. 16-18 év. Ára 470 000 FtDSC_0263_kicsi.JPG.Na ez egy kézenfekvő továbblépés lenne nekem, mivel a kábel is SP ezüst benne és amúgy is eggyel nagyobb, mint az enyém...Kár, hogy nem gyári az állvány.
Audio Note E/SP
Audio Note E/SP dobozok koruknak megfelelő, szép állapotban eladók. Koruk kb. 16-18 év. Ára 470 000 FtDSC_0263_kicsi.JPG.Na ez egy kézenfekvő továbblépés lenne nekem, mivel a kábel is SP ezüst benne és amúgy is eggyel nagyobb, mint az enyém...Kár, hogy nem gyári az állvány.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
- Vikunya
- Fórumlakó

Audio Note E/SP
Audio Note E/SP dobozok koruknak megfelelő, szép állapotban eladók. Koruk kb. 16-18 év. Ára 470 000 FtDSC_0263_kicsi.JPG.
Bizalommal ajánlom a dobozokat és az eladót is.
Valaha én használtam őket. Kell nekik a tér, ha azt megkapják....
Egy AN 2 vagy 3 szintű erősítővel még egy gagyi Philips Sacd lejátszóval is nagyon-nagyon szépen szólt. (Ezüst An kábellel hajtva.)
- Szabolcs69
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 1
Audio Note E/SP
Audio Note E/SP dobozok koruknak megfelelő, szép állapotban eladók. Koruk kb. 16-18 év. Ára 470 000 Ft.