Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nagyon ritka MBL 303-as dobozok eladók
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6728
Re: Nagyon ritka MBL 303-as dobozok eladók
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Nagyon ritka MBL 303-as dobozok eladók
Preludium B31-B32/Heybrook HB1-et beszámítok, vagy cserélném workstation laptopra hasonló értékben.
Nagyon ritka MBL 303-as dobozok eladók
Tíz év együttélés után megválnék nagyon ritka (jelenleg ezen kívül egy sincs a piacon eladó) MBL 303-as dobozaimtól. Kezdem a rossz hírrel. Amint a fotókon látszik esztétikailag nem hibátlanok, én pontosan ebben az állapotban vásároltam őket 10 éve, tervben volt hogy lefurnéroztatom őket de annyira elbűvölt hangjuk hogy nem akartam hosszabb időre megválni tőlük. Amint látszik, ezek az esztétikai hibák közel sem annyira feltűnőek (főleg mert egy részük hátul illetve egyik tetején található) ráadásul a fotókon jobban kiemelkednek, feleségem sem reklamált állapotuk miatt sosem ami biztos jel.
A jó hír hogy a hangszórók tökéletesek, peremezve sem voltak sosem és a hang csodás, ámde mi mást várnánk az MBL cég termékeitől. Méretük (111 cm magasak) és tömegük (26 kg darabja) miatt csak személyes átvétel Tatabányán. Mivel a rendszer többi részét már eladtam így kipróbálni csak egy Pioneer házimozi erősítővel lehet, ha kíváncsi vagy hogy tieddel hogyan szólnak hozd magaddal. Kivételes lehetőség egy ilyen ritka darab megvásárlására. Az ár 190.000 ft. Köszönöm hogy elolvastad.