Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Epos m12.2 eladó
Re: Epos m12.2 eladó
Köszönöm az avx lehetőséget, zárom a hirdetést, az állványokat külön meghirdetem.
Az állvány továbbra is eladó 20000 forintért.
Köszönöm a hozzászólást! Ma el is vitték a hangfalakat, már csak az állvány maradt.
Most már csak az a kérdés, hogy a témát ilyenkor zárni szokták és az állványt külön meghirdetni, vagy maradjon itt?
Most már csak az a kérdés, hogy a témát ilyenkor zárni szokták és az állványt külön meghirdetni, vagy maradjon itt?
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2744
Pedig ez a doboz arról “híres” hogy nagy tér kell neki, hiába monitor. A falaktól kötelező elhúzni oldalt és hátul legalább 1m távolságra, különben brummog. Ez a gyári állvány szintén kötelező társa, tökéletes vele a szinergia. Sokan nem tudják, de erről nem szabad levenni hallgatáshoz a fém rácsot az elejéről, mert része a hangzásnak.flyb írta: ↑2026.03.31., kedd 17:33Nagyobb lett a nappali ahova ez már egy kicsit kicsi, ezért adom el (itt vettem helyette egy Dynaudio Focus 140-et). Helyileg Óbudán található, a hangfalak eredeti doboza is megvan. Ki lehet próbálni akár hozott rendszerrel, akár a saját erősítőmmel (Copland CSA 14-el használtam, de próbáltam egy Musical Fidelity-vel is, az szerintem jobban passzolt hozzá).
Szereti a combos erősítőt, elvolt a Heed Obeliskkel is, de a nagy Creek Destiny hajtotta meg igazán.
Talán ez a dobozom volt meg leghosszabb ideig, imádtam, nem hifis ok miatt adtam el, de a mai napig az egyik kedvenc a régi dobozaim közül.
Árat nem szabad minősíteni, így csak annyit, hogy ezért a hangért ma, újonnan sokszoros árat kellene fizetni.
Ps: Az eladót nem ismerem, de a dobozt nagyon!
Új ár: 130.000 forint. A hangfal külön 110.000, az állvány 20.000 forint.
Epos m12.2 eladó
Tökéletes műszaki állapotban levő Epos m12.2 hangfal pár Epos állvánnyal eladó. Itt vettem az avx-en kb 10 éve, hozzám is hasonló esztétikai állapotban kerültek. A doboz alján az állvány tüskéi által okozott karcok találhatók. A többi rész szép állapotú, néhány hajszál karcot leszámítva, ezeket igyekeztem fotózni. Az állvány festése a képeken látható állapotú, már akkor is ilyen volt amikor hozzám került. Nagyobb lett a nappali ahova ez már egy kicsit kicsi, ezért adom el (itt vettem helyette egy Dynaudio Focus 140-et). Helyileg Óbudán található, a hangfalak eredeti doboza is megvan. Ki lehet próbálni akár hozott rendszerrel, akár a saját erősítőmmel (Copland CSA 14-el használtam, de próbáltam egy Musical Fidelity-vel is, az szerintem jobban passzolt hozzá). Bármi kérdése szívesen válaszolok. Ár: 150.000 forint.