Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sonus Faber Cremona M
-
brezont
- Újonc fórumos

- Értékelés: 20
Re: Sonus Faber Cremona M
Szervusztok
Egy mai napon lévő tüzetesebb szemrevételezés után egy kisebb javítást vett észre egy kedves ismerősöm az egyik driveren. Gyors levelezés után kiderült rendelhető a driver ami jelenleg 195 e hufba kerül újonnan a sonusnál.
A hangsugárzó több erősítővel való tesztelése során sem vettük észre a hibát TEHÁT MI HANGBAN SEMMIT NEM ÉRZÉKELÜNK BELŐLE!
Az árát ennek tudatában
1,35 e huf- ra csökkentem ami érezhetően több mint a driver ára.
Egy mai napon lévő tüzetesebb szemrevételezés után egy kisebb javítást vett észre egy kedves ismerősöm az egyik driveren. Gyors levelezés után kiderült rendelhető a driver ami jelenleg 195 e hufba kerül újonnan a sonusnál.
A hangsugárzó több erősítővel való tesztelése során sem vettük észre a hibát TEHÁT MI HANGBAN SEMMIT NEM ÉRZÉKELÜNK BELŐLE!
Az árát ennek tudatában
1,35 e huf- ra csökkentem ami érezhetően több mint a driver ára.
-
SzegediP
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Re: Sonus Faber Cremona M
Szia! Mi volt a tapasztalatod, hogy hallottad ugyanabban a láncban mindkettőt?
-
brezont
- Újonc fórumos

- Értékelés: 20
Sonus Faber Cremona M
Szervusztok
Miután érdekes technikai és teszt értékeléseket hallottam a Cremona és a Cremona M közötti különbségről úgy döntöttem magam akarom megtapasztalni. Igy most a Cremona Scanspeek Relevatoros verziója után kipróbáltam egy Cremona M is. Ez is most eladó sorba került.
Helyileg Gödön kipróbálható akár saját erősítővel is( bár itt ki van szolgálva).
Ár 1.59 mill Huf vagy ennek megfelelő Eur
Alátétek gumi első griilek járnak hozzá, doboza nincs.
Miután érdekes technikai és teszt értékeléseket hallottam a Cremona és a Cremona M közötti különbségről úgy döntöttem magam akarom megtapasztalni. Igy most a Cremona Scanspeek Relevatoros verziója után kipróbáltam egy Cremona M is. Ez is most eladó sorba került.
Helyileg Gödön kipróbálható akár saját erősítővel is( bár itt ki van szolgálva).
Ár 1.59 mill Huf vagy ennek megfelelő Eur
Alátétek gumi első griilek járnak hozzá, doboza nincs.