Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Dynaudio Emit 10 diófa színben, csere is - közel 8 év gari

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
Donyec
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 75

Dynaudio Emit 10 diófa színben, csere is - közel 8 év gari

Hozzászólás Szerző: Donyec »

Dynaudio Emit 10 diófa színben dobozában eladó, elcserélhető! Január 22.-ei vásárlás ! Akinek az Emit m10 az elődje nem jött be amit mindenütt dicsért a szaksajtó, ne gondolja , hogy ez sem fog ! Szerintem ez sokkal jobb teltebb hangzás jobb mély nagyobb tér mindenben jobb mellékesen küllemileg is nagyobb kabinet kinézet stb. Elődjével szemben nagyobb teret is kiszolgálhat ! Minden tartozéka megvan ! Regisztrálva 8 év garanciára !
Cserébe beszámolásba mindenféle értelmes hifis esetleg mozis dolog érdekelhet értékegyeztetéssel .
Személyes átadás átvétel is megoldható Miskolcon! Megoldható a posta futár is mivel gyári dobozában tudom küldeni,de csak a vevő felelőségére!
Az irányára 209000 forint lenne. Igény esetén esetleg ! Jobbféle wireworld coax kábelt biztosan cserébe ,beszámitok mondjuk wireworld silver starlight-ot! Az se érdekel ha értékesebb dolgot ajánlanak ami érdekelhet akkor természetesen ráfizetek ha érdekes számomra a csere tárgya !
Igény esetén tudok hozzáadni egy NuPrime Omnia A200 hálózati audio streaming erősítőt 150000 forintért !
Mivel a hangsugárzó van most jobban útban ezért csak ide raktam fel aki hangsugárzót keres csak hamarabb meglátja!

Pár napig legyen 168000forint !

Ha lehet csak privátban írjatok !

Utoljára Donyec ugrasztotta előre 2026.04.03., pén. 09:01-kor.

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”