Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Canton Karat 5.1 hangfal szett
- Blade7328
- Fórumlakó

- Értékelés: 31
Re: Canton Karat 5.1 hangfal szett
Már a sub is jégen.
Sony TA-FA50ES - CDP-XA20ES - ST-SA5ES- MDS-JA3ES - DTC-59ES- TC-K770ES - SS-X30ED
JVC AX-SD1 - JVC FX-SD1 - JVC XL-SD1 - JVC SX-SD1
- Blade7328
- Fórumlakó

Re: Canton Karat 5.1 hangfal szett
Hétvégéig jégen a szub kivételével egy fórumtárs részére.
Sony TA-FA50ES - CDP-XA20ES - ST-SA5ES- MDS-JA3ES - DTC-59ES- TC-K770ES - SS-X30ED
- Blade7328
- Fórumlakó

Canton Karat 5.1 hangfal szett
Canton Karat 5.1 hangfalszett eladó. Cantonnak ez akkoriban a felsőbb kategóriájában volt.
- Canton Karat M 60 DC hangfal pár
- Canton Karat M 10 DC hangfal pár
- Canton Karat CM 7 center hangfal
- Canton Karat AS 300 aktív Sub
Jó pár éve nincs már nálam használatban, szerettem ezt a szettet, évekig hallgattam, de visszatértem sztereóra. Sokat gondolkodtam az eladásán, de nem tudom már hova rakni őket.
Mindegyik hangfal eredeti állapotú, jól működnek. Kisebb esztétikai hiba, festékhiba előfordul rajtuk.
Külföldi oldalakon elég jó áruk van, én így egyben 260.000 Ft-ot szeretnék kapni értük.
Helyileg Pápán lehet megtekinteni őket.
A képeken látható gyári Canton állvány nem képezi részét ennek az eladásnak, ha érdekel valakit, egyeztethetünk róla, de csak akkor, ha a teljes szett elkelt.
- Canton Karat M 60 DC hangfal pár
- Canton Karat M 10 DC hangfal pár
- Canton Karat CM 7 center hangfal
- Canton Karat AS 300 aktív Sub
Jó pár éve nincs már nálam használatban, szerettem ezt a szettet, évekig hallgattam, de visszatértem sztereóra. Sokat gondolkodtam az eladásán, de nem tudom már hova rakni őket.
Mindegyik hangfal eredeti állapotú, jól működnek. Kisebb esztétikai hiba, festékhiba előfordul rajtuk.
Külföldi oldalakon elég jó áruk van, én így egyben 260.000 Ft-ot szeretnék kapni értük.
Helyileg Pápán lehet megtekinteni őket.
A képeken látható gyári Canton állvány nem képezi részét ennek az eladásnak, ha érdekel valakit, egyeztethetünk róla, de csak akkor, ha a teljes szett elkelt.