Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heybrook Quartet
-
gabor.schuchmann
- Nincs visszaút

- Értékelés: 13
Re: Heybrook Quartet
Elkelt, köszi AVX.
-
gabor.schuchmann
- Nincs visszaút

Nincsenek durva külsérelmi nyomok. A hangszórók kosarán nem tökéletesen egyenletes a gyári festés, a fa dobozhoz illeszkedésnél pedig vannak lefestett sorják.
A vevővel minden további részletet megosztottam.
Nagyon fontos:
- NEM állítottam, hogy "matched pair", vagy hogy esztétikailag hibátlanok, sőt: leírtam minden részletet, vagy amit nem, az a képeken látszik. Az áruk ezt szerintem tükrözi - és valaki pár órán belül le is csapott rá.
- azt viszont továbbra is állítom, hogy a műszaki állapotuk tökéletes (de továbbra is kb 30 évesek!)
Adalék: az utolsó két pár egyikét hoztam el nagy, kb. 70% kedvezménnyel anno, mert ezek közül egyik sem volt összeválogatott pár, viszont a meghallgatásnál pontosan ugyanúgy szóltak bármilyen kombinációban.
A nyomozást tehát azt hiszem lezárhatjuk.
A vevővel minden további részletet megosztottam.
Nagyon fontos:
- NEM állítottam, hogy "matched pair", vagy hogy esztétikailag hibátlanok, sőt: leírtam minden részletet, vagy amit nem, az a képeken látszik. Az áruk ezt szerintem tükrözi - és valaki pár órán belül le is csapott rá.
- azt viszont továbbra is állítom, hogy a műszaki állapotuk tökéletes (de továbbra is kb 30 évesek!)
Adalék: az utolsó két pár egyikét hoztam el nagy, kb. 70% kedvezménnyel anno, mert ezek közül egyik sem volt összeválogatott pár, viszont a meghallgatásnál pontosan ugyanúgy szóltak bármilyen kombinációban.
A nyomozást tehát azt hiszem lezárhatjuk.
-
kissakos
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 2
Nagyon jó hangú hangfal! Tényleg kár érte már a grillek, állványok színén is látszik némi eltérés valószínű nem egy pár volt korábban. Sikeres eladást kívánok.Tulsemere írta: ↑2026.01.11., vas. 07:57Azt lehet tudni, hogy miért vannak rajta durva külsérelmi nyomok?
Nem csak a lábon, bár az sem érthető, hanem a mélyközép karimáján is.
A hangszóróselyem sarkán ráspollyal ejtettek sebet?
Szóval ha ez elsőgazdás akkor kifejezetten nem vigyázott rá az első gazda. A Heybrook meg pontosan párba válogatta a hangfalakat és úgy sorszámozta egymást követő sorszámmal.
A Hifibarlangba is így adták el annak idején. Ez biztosan egy pár?
Kár értük.
Legalább hibátlanul szólnak, működnek?
- Tulsemere
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 75
Azt lehet tudni, hogy miért vannak rajta durva külsérelmi nyomok?
Szóval ha ez elsőgazdás akkor kifejezetten nem vigyázott rá az első gazda. A Heybrook meg pontosan párba válogatta a hangfalakat és úgy sorszámozta egymást követő sorszámmal.
Kár értük.
Kár értük.
-
gabor.schuchmann
- Nincs visszaút

Foglalózva, február 8-ig jégen.
-
gabor.schuchmann
- Nincs visszaút

Heybrook Quartet
Heybrook Quartet hangfalpár gyári lábaival (hangolt doboz), tüskékkel és jumperekkel eladó. Első tulajdonos vagyok, 1997-es magyarországi vásárlás (HiFi Barlang).
Korabeli tesztek szerint varázslatos (lásd csatolmány) - én is közel 30 évig hallgattam, és tényleg. Sajnos az utolsó költözés után egyszerűen kevés lett (fapanel épület, >30m2 nappali), úgyhogy Kovács úr megvette élete második...
Nagyon érzékeny (>90dB) és hangos (!) hangfalak. 12W-os LEAK TL/12 plus csöves monoblokkokkal csodásan zenélnek - ha valakit érdekel, esetleg együtt is eladók.
Állapotuk korukak megfelelő. Az egyik láb alja kissé megviselt, több helyen apróbb karcok vannak rajta, valamint az egyik textil sarkán kisebb sérülés van (lásd képek). Nem egymás utáni sorozatszámú darabok.
120.000 forint, február elején érkezik Budapestre, akkortól személyesen átvehető. Doboza nincs, nem postázom.
Korabeli tesztek szerint varázslatos (lásd csatolmány) - én is közel 30 évig hallgattam, és tényleg. Sajnos az utolsó költözés után egyszerűen kevés lett (fapanel épület, >30m2 nappali), úgyhogy Kovács úr megvette élete második...
Nagyon érzékeny (>90dB) és hangos (!) hangfalak. 12W-os LEAK TL/12 plus csöves monoblokkokkal csodásan zenélnek - ha valakit érdekel, esetleg együtt is eladók.
Állapotuk korukak megfelelő. Az egyik láb alja kissé megviselt, több helyen apróbb karcok vannak rajta, valamint az egyik textil sarkán kisebb sérülés van (lásd képek). Nem egymás utáni sorozatszámú darabok.
120.000 forint, február elején érkezik Budapestre, akkortól személyesen átvehető. Doboza nincs, nem postázom.