A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem az 58e Ft egy vicc ezért a dobozpárért! Ha másért nem is, de nagy doboz, nagy hang, lehet döngetni!
Egyébként meg nagyon nem erről van szó! - Az MA dobozok (ez is, meg a kisebb, R252-is), - ha csak rövid ideig is - nem véletlen szerepeltek a Merlin Audio kínálatában. Emlékszem, Csontos Pisti a csöves Innovations 500-zal vagy a tranyós Cambridge P-55-tell hajtotta őket. Mindekettővel meggyőző hang volt!
Sok sikert Feri az eladáshoz! - Piszok jól jár vele, aki elviszi....
Utoljára fff ugrasztotta előre 2026.01.17., szomb. 00:22-kor.
LPj: Townshend Elite Mk II Rock + Moth-RB-250/AN-Ai karkábel + Roksan Corus Black
CD: Cyrus dAD-7, Erősítő: Palotás phono, TMP ANT, Dobozok: Audio Note AX-Two
Kábelek, kiegészítők: Fapaci, Belden 8402, Kondo KSL, YBA Glass, 47 Lab OTA Stratos
Az ígért képek. Sajnos az egyik előlap fa része eltört, de használható és kívülről nem látszik. Én igy vettem, engem nem zavart mert a szekrény tetjén pihent. Sajnos valaki egyszer nem szépen ragasztotta meg a peremet és ezt a profi szakember ( Yalton audio) sem hozta helyre, viszont hibátlanul megragasztotta, így ez csak esztétikai probléma. Ezek fényében az árát 58000 forintra csökkentem, ami normál körülmények között alkudható.
Illetve kábel csere érdekel.
A hangja továbbra is remek és árán jóval túlmutató.
De igen, eredetileg vifa van benne. De mivel sajna azzal volt probléma, egy angol szakember javaslatára egy seas magas landolt benne amihez egy kondit ki kellett kötni mert ez érzékenyebb mint a vifa. Megdöbbentő változást hozott. Kinyílt és igazán sima lett a kapott hang. Pont úgy ahogy leírta a változást. Így maradt benne.
Elnézést hogy elsőre nem írtam bele, de gondoltam majd a fotókkal együtt leírom, mivel hirtelen jött az eladás gondolata (helyhiány).
Ez van benne konkrétan. Ami még van infó, hogy a belső kábele VDH ezüst ami nem tudom hogy gyári vagy sem, mert hozzám is így került.
De igen, eredetileg vifa van benne. De mivel sajna azzal volt probléma, egy angol szakember javaslatára egy seas magas landolt benne amihez egy kondit ki kellett kötni mert ez érzékenyebb mint a vifa. Megdöbbentő változást hozott. Kinyílt és igazán sima lett a kapott hang. Pont úgy ahogy leírta a változást. Így maradt benne.
Elnézést hogy elsőre nem írtam bele, de gondoltam majd a fotókkal együtt leírom, mivel hirtelen jött az eladás gondolata (helyhiány).
Volt a szériából 2 kisebb modell is a birtokomban, az R252 és az R100 is, utóbbi kiemelkedően jó volt. Biztosan ez is jól sikerült, de ebben nem 19mm-es Vifa kellene figyeljen?
Hosszas gondolkozás után eladnám ritkaságom.
Beillesztek egy kis szösszenetet a dobozzal kapcsolatban.
Érdekes módon ez a hangszóró Robin Marshall ötlete volt, akit leginkább az Epos és az ES14 fejlesztésében végzett briliáns munkájáról ismert . Pályafutását a BBC-nél kezdte, közvetlenül az egyetem után, matematika és informatika szakon végzett. Ott számos hangszórón dolgozott, köztük a híres LS3/5A-n is. Távozása után kapcsolatba lépett a KJ Leisuresound kiskereskedővel, amelynek tulajdonosa, John Read adott neki egy állást hangszórók gyártásában, gyakorlatilag elindítva az Audiomaster márkát. Beeb-kapcsolatainak köszönhetően a márka elnyerte az LS3/5A gyártásának licencét, ami riasztó ütemű növekedéshez vezetett.
Rendkívül érzékeny, könnyen hajtható. 91 db
Ára 82000 forint
Helyileg Budatétény
06204849807
Posta inkább nem.
Kettő hirtelen kép, készítek mjad még.