Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
IQ System 300T hatalmas állódobozok
Re: IQ System 300T hatalmas állódobozok
350.000. Ft fix, csak a hétvégén.
Újra vihetővé vált, visszakerült, mert az említett egyik hátsó membrán egy picit zizeg, a repedés mentén.
Valószínűleg meg lehetne csinálni normálisan, a következő gazdájára bízom. Szemből nem hallható a dolog.
Van a hátsó hangszórónak/membránnak saját cikkszáma, Peerless 831920. Nem is passzív, hanem valami induktív módon vezérelt csak a mélyszekcióban dolgozó valami, a fene sem érti az elvét pontosan.
Aki fektet bele energiát, meg tudja szerintem csinálni normálisan.
Új ára: 380.000. Ft
Valószínűleg meg lehetne csinálni normálisan, a következő gazdájára bízom. Szemből nem hallható a dolog.
Van a hátsó hangszórónak/membránnak saját cikkszáma, Peerless 831920. Nem is passzív, hanem valami induktív módon vezérelt csak a mélyszekcióban dolgozó valami, a fene sem érti az elvét pontosan.
Aki fektet bele energiát, meg tudja szerintem csinálni normálisan.
Új ára: 380.000. Ft
Új gazdára is lelt, köszönöm.
Mégis megy, hely szűkén vagyok.
Új ára: FIX 400.000. Ft
Új ára: FIX 400.000. Ft
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6573
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Egyelőre maradnak a háznál. Kipróbáltam több kisebb-nagyobb dobozt mellette az elmúlt hetekben, ebben az árkategóriában semmi meg sem közelíti. :s :)
Köszönöm! : )
Vágok egyet az áron, hátha valaki kedvet kap, ehhez a tényleg kiváló hangért.
Új ára: 430.000. Ft /pár
Vágok egyet az áron, hátha valaki kedvet kap, ehhez a tényleg kiváló hangért.
Új ára: 430.000. Ft /pár
Lehet, hogy ezek az enyémek voltak anno.
Nagyon jó hangsugárzók!
Hely az bizony kell hozzájuk.
Aki hasonló méretben és árban keres, érdemes egy próbát tenni velük.
Nem ismerem az eladót.

Nagyon jó hangsugárzók!
Hely az bizony kell hozzájuk.
Aki hasonló méretben és árban keres, érdemes egy próbát tenni velük.
Nem ismerem az eladót.
Képek feltöltését valahogyan sikerült elbaltázni.
IQ System 300T hatalmas állódobozok
Sziasztok!
Gyűjtemény felszámolás miatt eladóvá váltak IQ System 300T álló hangfalaim, képeken látható állapotban.
Valamikori német abszolult felsőkategória volt.
Technikai adatok:
https://www.hifi-wiki.de/index.php/IQ_System_300T
A felépítése is kuriózom, dupla 8" öntvénykosaras mélysugárzók, 6,5" öntvénykosaras fáziskúpos közép, 1" Scan Speak magassugárzó, illetve a hátoldalon dupla 8" passzív membrán.
Végtelenségig finomhangolható a mély/közép/magas szekció a hátoldalon található 4 fokozatban állítható potméterekkel.
Minden szobához hozzá lehet igazítani a hangját.
Sokkal drágább hangfal mellett is be tudom mutatni, amit nagyon sok aspektusban meg tud verni.
Egyetlen hibája, hogy valamikor a múltban az egyik hátsó passzív membránva belenyúltak, a membránm elrepedt. Az előző gazda, a belső oldalról ezt javította, nem szelel, nem zizeg stb. Nagy befolyással nincs a hangra, az csak egy passzív cucc.
Személyes átvétel és meghallgatás Soltvadkerten lehetséges.
Ára: 450.000. Ft /pár
Gyűjtemény felszámolás miatt eladóvá váltak IQ System 300T álló hangfalaim, képeken látható állapotban.
Valamikori német abszolult felsőkategória volt.
Technikai adatok:
https://www.hifi-wiki.de/index.php/IQ_System_300T
A felépítése is kuriózom, dupla 8" öntvénykosaras mélysugárzók, 6,5" öntvénykosaras fáziskúpos közép, 1" Scan Speak magassugárzó, illetve a hátoldalon dupla 8" passzív membrán.
Végtelenségig finomhangolható a mély/közép/magas szekció a hátoldalon található 4 fokozatban állítható potméterekkel.
Minden szobához hozzá lehet igazítani a hangját.
Sokkal drágább hangfal mellett is be tudom mutatni, amit nagyon sok aspektusban meg tud verni.
Egyetlen hibája, hogy valamikor a múltban az egyik hátsó passzív membránva belenyúltak, a membránm elrepedt. Az előző gazda, a belső oldalról ezt javította, nem szelel, nem zizeg stb. Nagy befolyással nincs a hangra, az csak egy passzív cucc.
Személyes átvétel és meghallgatás Soltvadkerten lehetséges.
Ára: 450.000. Ft /pár