Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dynaudio Audience 42 hangfal
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Re: Dynaudio Audience 42 hangfal
Köszönöm az érdeklődést!
Már eladásra került a hangfal.
Már eladásra került a hangfal.
Erősítő:
Tapasztalatom szerint is kell a jó vas, én a kisebb Dynaudio-kat Rega (Brio, Elex-R, Naim), a nagyobbakat Rega Elex-R, Naim erősítőkkel hajtottam nagy-nagy megelégedésemre, de az Electrocompainet ECI 3-4-stb is jó a barátságuk. Nekem a Hegel-H95-tel nem voltak annyira jó barátok, de ezt csak az után tudtam meg, hogy a Rega Brio megérkezett mellé :) Tettem próbát nagyobb dobozokkal csöves vonalon is és egy Fezz Evo Lybra 300B is tökre jól kihajtja (ha nem a legjobban), de ez már egy másik kategória :)
Tapasztalatom szerint is kell a jó vas, én a kisebb Dynaudio-kat Rega (Brio, Elex-R, Naim), a nagyobbakat Rega Elex-R, Naim erősítőkkel hajtottam nagy-nagy megelégedésemre, de az Electrocompainet ECI 3-4-stb is jó a barátságuk. Nekem a Hegel-H95-tel nem voltak annyira jó barátok, de ezt csak az után tudtam meg, hogy a Rega Brio megérkezett mellé :) Tettem próbát nagyobb dobozokkal csöves vonalon is és egy Fezz Evo Lybra 300B is tökre jól kihajtja (ha nem a legjobban), de ez már egy másik kategória :)
- Martin1
- Nincs visszaút
- Értékelés: 22
Hát érdemes elé egy jó Vasat elé tenni. Én középszintű erősítőkkel használtam, pl. NAD, Vincent, de belépő szintű erősítővel is meglepően jó hangzást produkált nálam. A doboz méretét meghazudtoló hangteljesítményre képes, bírja a kakaót.
Egy maghallgatást mindenképp megér.
(Nekem az A42 óta csak Dyno-im vannak. Jelenleg egy Hegel erősítőm van. Azt gondolom az már megfelelő szint hozzá.)
Wiim Ultra --> Hegel H70 --> Kimber --> Dynaudio Contour 1.1
Milyen erősítővel szól a legjobban?
- Martin1
- Nincs visszaút
- Értékelés: 22
(Nem ismerem az eladót)
Több mint egy évtizedig volt Dyno A42-esem. És megbántam hogy eladtam.
Ennyiért jól jár vele aki megveszi. Kis térben az egyik legjobb ár-értékű hangsugárzó szerintem.
Több mint egy évtizedig volt Dyno A42-esem. És megbántam hogy eladtam.
Ennyiért jól jár vele aki megveszi. Kis térben az egyik legjobb ár-értékű hangsugárzó szerintem.
Wiim Ultra --> Hegel H70 --> Kimber --> Dynaudio Contour 1.1
-
- Újonc fórumos
- Értékelés: 1
Dynaudio Audience 42 hangfal
Használt Dynaudio Audience 42 hangfal eladó
Szép megkímélt állapotban. A magassugárzók, és az előlapi takaró szövet is sértetlenek.
Megtekinteni személyesen Székesfehérváron, illetve előre egyeztetett időpontban Budapesten.
Ár:69.000Ft
Telefonszám:+36306416942
Szép megkímélt állapotban. A magassugárzók, és az előlapi takaró szövet is sértetlenek.
Megtekinteni személyesen Székesfehérváron, illetve előre egyeztetett időpontban Budapesten.
Ár:69.000Ft
Telefonszám:+36306416942