Eladó Harbeth 30.2XD párosom.
Kb. 3-4 éve van a birtokomban, a hifiaprón találtam rá, egy ottani hirdetésből vásároltam.
A képen is látható garanciajegyet kaptam mellé, amit elvileg sem az előző tulaj, sem én nem regisztráltunk be, vagyis ez az új tulajra vár. Ha pontatlan az elképzelésem, bátran jelezze, aki jobban ismeri az ezzel kapcsolatos lehetőségeket.
A párost egy kb. 40cm magas HI-FI RACKS LIMITED állvánnyal adom. Ez nem árképző tényező. Szerintem remek állványok, de lehet, hogy magasabbakkal még jobb lenne az összhatás. elvileg a TONTRÄGER állványokkal hozható ki a maximum ezen hangsugárzókból.
A páros napi használatban van, mióta hozzám került.
Angol vonalon való feljebblépés + költözés + felújítás + mindenféle kiszemelt dolgok miatt eladó, de a körülmények szerencsés változása esetén maradnak. Szerintem jogosan a "vétek eladni" kategóriába sorolják ezeket sokan. Én is így érzem. Vagyis nem mindenáron eladóak.
Gyári dobozaival adom, érdemi sérülésről nem tudok, az "előlapokat" viszont sosem vettem le esetleges sérüléstől tartva (a Harbeth egyedi mágneses megoldással rögzíti ezeket, illetve hallgatni is ezen "védőrácsokkal" javasolja a gyártó, lásd még:
https://www.avxforum.hu/forum/viewtopic ... 5#p2625555 ).
Ára: 1.25m Ft az állványokkal.
Kipróbálható, megtekinthető, megvásárolható: XI. kerület Sasadon.
Telefon (Westel) Négynegyvennégy 73 és hetvenhét.