- Unlocked 2.jpg (3.33 KiB) Megtekintve 608 alkalommal
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy westminster royal se
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6551
Re: Tannoy westminster royal se
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Nem tudom hogy elrontott vagy sem , üres volt a belseje. Nekem így jobban tetszik.
Az említett előző westminster az csak royal . Kicsit régebbi kiadás. Nem tudom miben más az enyém. De ebben sem kondenzátor sem perem nem volt cserélve....
Én hoztam kb 3 éve Olaszországból .
Az említett előző westminster az csak royal . Kicsit régebbi kiadás. Nem tudom miben más az enyém. De ebben sem kondenzátor sem perem nem volt cserélve....
Én hoztam kb 3 éve Olaszországból .
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1328
Mit rontottak el ennél a kis dobozkánál, hogy kellett bele tömőanyag?
Azonos ez a korábban Eizol forumtárs által hirdetettel?
Azonos ez a korábban Eizol forumtárs által hirdetettel?
Tannoy westminster royal se
Eladó
Tannoy westminster royal se.
2012 ben készült.
Fel lett nyitva a hátsó takaró rész, került bele hang szigetelő anyag amit simán ki lehet belőle venni . Ezen kívül eredeti minden benne.Kondezátorok is eredetiek, nem nyúltam hozzá .
A szállítás során néhány apró esztétikai sérülés van . Nem tudom fényképezni mert alig látható. Esetleg ! - altec beszámolás lehetséges , kifogástalan állapotban lévő.
Telefon lehet kérdéseket fel tenni , előre is köszönöm
7.5 M forint
Dunaújváros
06209134068
Tannoy westminster royal se.
2012 ben készült.
Fel lett nyitva a hátsó takaró rész, került bele hang szigetelő anyag amit simán ki lehet belőle venni . Ezen kívül eredeti minden benne.Kondezátorok is eredetiek, nem nyúltam hozzá .
A szállítás során néhány apró esztétikai sérülés van . Nem tudom fényképezni mert alig látható. Esetleg ! - altec beszámolás lehetséges , kifogástalan állapotban lévő.
Telefon lehet kérdéseket fel tenni , előre is köszönöm
7.5 M forint
Dunaújváros
06209134068