Ez valóban így van, én hibáztam, magam is észrevettem, hogy véletlenül a háttérben álló Lockwood Major méreteit adtam meg :-(
A valós méretek a kolléga által is említett értkéek.
szélesség: 45 cm
mélység: 40 cm
magasság: 92 cm
Elnézést a hibáért!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy 15" Red hangszórók egyedi dobozokban
Re: Tannoy 15" Red hangszórók egyedi dobozokban
Hátha valakinek számít, a tulaj hirdetésében a hangdobozok méretei jóval barátságosabbak : 45cm*92cm*40cm
https://www.audio-markt.de/market/tanno ... 9706033769
https://www.audio-markt.de/market/tanno ... 9706033769
Long Live Rock 'n' Roll !
Tannoy 15" Red hangszórók egyedi dobozokban
Üdvözlök mindenkit.
Egy ismerős megbízásából hirdetem meg a képen látható egyedi dobozba épített Tannoy Red 15" hangszórókat.
Az eredeti frekvenciaváltóval lett megépítve, a dobozok nagyo nigényesek, a hangszórók tökéletes állapotúak.
Ezek a Red hangszórók AlNiCo mágnessel készültek, sok információt lehet találni róluk az interneten.
Személyesen Bécsben lehet átvenni őket, méretüknél fogva a posta kizárt.
Méretei:
- szélesség: 710mm
- magasság: 1135mm
- mélység: 448mm
Az ára 4.000 euró, ami nagyon kedvező, szét lehet nézni az interneten mennyiért kínálják ezeket a hangsugárzókat.
Sokaknak ez végállomás lehet és a mérete, illetve kinézete miatt még a jobbik felünk is szeretni fogja.
Tel.: +436645470600 (németül és angolul beszél az ismerős)
Egy ismerős megbízásából hirdetem meg a képen látható egyedi dobozba épített Tannoy Red 15" hangszórókat.
Az eredeti frekvenciaváltóval lett megépítve, a dobozok nagyo nigényesek, a hangszórók tökéletes állapotúak.
Ezek a Red hangszórók AlNiCo mágnessel készültek, sok információt lehet találni róluk az interneten.
Személyesen Bécsben lehet átvenni őket, méretüknél fogva a posta kizárt.
Méretei:
- szélesség: 710mm
- magasság: 1135mm
- mélység: 448mm
Az ára 4.000 euró, ami nagyon kedvező, szét lehet nézni az interneten mennyiért kínálják ezeket a hangsugárzókat.
Sokaknak ez végállomás lehet és a mérete, illetve kinézete miatt még a jobbik felünk is szeretni fogja.
Tel.: +436645470600 (németül és angolul beszél az ismerős)