Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Heco Mythos 500
Re: Heco Mythos 500
Elkelt!
Mától 55000 Ft.
Itt a további alku már kissé karcos... de még mindíg meghallgatom
Tetszik egy mélynyomó :)
Itt a további alku már kissé karcos... de még mindíg meghallgatom
Tetszik egy mélynyomó :)
Kicsit végignéztem mennyiért mennek ezek a hifi-shark segítségével.
Csökkentek az áron, az átlag közepébe lőttem, de mégis...
Legyen az alku alapja 70 ezer magyar forint.
Hirdetem máshol is.
Csökkentek az áron, az átlag közepébe lőttem, de mégis...
Legyen az alku alapja 70 ezer magyar forint.
Hirdetem máshol is.
Anno 2 éve amikor vettem, sokat olvasgattam róluk.
Hifi-wiki tartalmaz infót róluk!
Érdemes végignézni, impozáns.
Pl.:
1m magas és 31kg darabja.
2.5 utas rendszer.
17cm mélyközép sugárzók
Ami ott nincs, csak egy forumról derült ki:
Az első szériákban a dobozban leválasztották az olsó hangszórót, nem volt közös légtere a másik 2 hangszóróval. Aztán jött a nagy "rezsicsökkentés" és ezt a térelválasztót kispórolták. A fórumon azt írták, ez a reflex nyíláson keresztül látható kellene, hogy legyen. Én nem láttam. Arra következtetek, a széria második felében készültek.
Hifi-wiki tartalmaz infót róluk!
Érdemes végignézni, impozáns.
Pl.:
1m magas és 31kg darabja.
2.5 utas rendszer.
17cm mélyközép sugárzók
Ami ott nincs, csak egy forumról derült ki:
Az első szériákban a dobozban leválasztották az olsó hangszórót, nem volt közös légtere a másik 2 hangszóróval. Aztán jött a nagy "rezsicsökkentés" és ezt a térelválasztót kispórolták. A fórumon azt írták, ez a reflex nyíláson keresztül látható kellene, hogy legyen. Én nem láttam. Arra következtetek, a széria második felében készültek.
Heco Mythos 500
Tisztelt Fórumozók,
Eladó egy Heco Mythos 500 hangfalpár.
2 éve van a tulajdonban, előéletéről nincs információm.
Hibátlanul működik, hangjára nem lehet panasz.
Kívülről apró hibák előfordulnak rajta. Most így hirtelen egy sem ugrik be de biztosan van. Így tippre 20 évesek biztosan megvannak, talán több.
Selymek megvannak, nem szakadtak.
Bérbaltaváron laknak. Zalaegerszeg - Bérbaltavár - Szombathely vonalon házhozviszem. Esetleg más irányba is, hasonló távon, ez megbeszélés kérdése.
Viszont előnyben részesíteném ha a vevő meghallgatná őket. Erre lehetősége van egy stereo rendszerben. Van finom kávé amivel nem bánok fukarul.
Árat ...
Legyen 80 ezer a pár. Alkudni KELL! Ajánlatokat szívesen meghallgatom.
Csere szóba jöhet, épp mélynyomót keresek...
Képek Kérésre küldök még
Üdv
Tamás
Eladó egy Heco Mythos 500 hangfalpár.
2 éve van a tulajdonban, előéletéről nincs információm.
Hibátlanul működik, hangjára nem lehet panasz.
Kívülről apró hibák előfordulnak rajta. Most így hirtelen egy sem ugrik be de biztosan van. Így tippre 20 évesek biztosan megvannak, talán több.
Selymek megvannak, nem szakadtak.
Bérbaltaváron laknak. Zalaegerszeg - Bérbaltavár - Szombathely vonalon házhozviszem. Esetleg más irányba is, hasonló távon, ez megbeszélés kérdése.
Viszont előnyben részesíteném ha a vevő meghallgatná őket. Erre lehetősége van egy stereo rendszerben. Van finom kávé amivel nem bánok fukarul.
Árat ...
Legyen 80 ezer a pár. Alkudni KELL! Ajánlatokat szívesen meghallgatom.
Csere szóba jöhet, épp mélynyomót keresek...
Képek Kérésre küldök még
Üdv
Tamás