Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Unique Sound Panther monitor

Stereo és házimozi frontok, centerek, surroundok, subok, sokpontegy szettek
Lezárt
izmi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 54

Re: Unique Sound Panther monitor

Hozzászólás Szerző: izmi »

Köszönöm a lehetőséget! Egy szimpatikus fórumtársnál zenél tovább!
Core Audio, Tara Labs, ACR Isostatic Rp400, Hifiman...

Pest St Lawrence
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: Pest St Lawrence »

Nálam ennek a hangfalnak a testvére zenél, a 0003 sorozatszámú pár.
Zeneisége, lelke magával ragadó, szívet melengető. Engem az első meghallgatás után levett a lábamról és végül meg is vettem. Most is ezek muzsikálnak. Ha az ár/hang arányt nézem, ennyiért ez ajándék, vagy fordítva, ha ismert márkát is fizetünk mellé, nagyon mélyen kell benyúlni a zsebbe. Garantáltan jó hang és vétel, hajrá! leborulok.gif

izmi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re: Unique Sound Panther monitor és állvány

Privátban érkezett kérdés, hogy az állvány jár-e a Pantherhez. Ha csak ez az akadály, hát legyen.
Mától a Panther tömörfa állvánnyal vihető! 🙂

Szgaborsz6
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 124

Hozzászólás Szerző: Szgaborsz6 »

megadethmen írta:
2025.01.10., pén. 19:57
Nálam egy kistestvére teljesít szolgálatot, nevezetesen a lana felix, az is sb acoustic driverekkel van szerelve, el nem hinné az ember, hogy mire képesek ezek a sugárzók! Sokan bizonytalanok a DIY projektekkel szemben, de bizton állíthatom, hogy a hangváltó komponensek általában minőségibb alapanyagokból vannak egy ilyen hangfalnál mint bolti társaiénál, és ez azért hallatszik. az eladó nem ismerősöm, de gondoltam kicsit segítek. Üdv!
A két doboznak semmi köze egymáshoz, mivel mindkettőnek más a megálmodója és gyártója. A Pantert Márton Gábor készítette, a Felixet pedig Andrea Paolini. Az mondjuk igaz, hogy mindkét hangsugárzó valóban minőségi alkatrészekből épül fel, és ez nem csak a driverekre igaz, hanem a hangváltóra is. Szóval tessék csak nyugodtan meghallgatni!
Üdv, Zoli

megadethmen
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 31

Hozzászólás Szerző: megadethmen »

Nálam egy kistestvére teljesít szolgálatot, nevezetesen a lana felix, az is sb acoustic driverekkel van szerelve, el nem hinné az ember, hogy mire képesek ezek a sugárzók! Sokan bizonytalanok a DIY projektekkel szemben, de bizton állíthatom, hogy a hangváltó komponensek általában minőségibb alapanyagokból vannak egy ilyen hangfalnál mint bolti társaiénál, és ez azért hallatszik. az eladó nem ismerősöm, de gondoltam kicsit segítek. Üdv!

izmi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Annak ajánlom ezt a hangsugárzót aki nem egy márkanevet akar venni, hanem egy olyan dobozt akar amely hűen tolmácsolja a zenét. Ár érték arányban nehéz versenytársat találni mellé.

izmi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Ha valaki idén akár új Panthert már csak 340-ért tud venni!

izmi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Unique Sound Panther monitor

Unique Sound Panther
Eladó a címben szereplő monitor hangsugárzó. Tavaly nyáron vettem Márton Gábor barátomtól. Eladás oka költözés, a másik szoba elbír egy nagyobb dobozt is. Nálam egy Usher monitort váltott. Amit én tudok elmondani a Pantherről: SB Acoustic driverek, Jantzen hangváltó alkatrészek, Furutech kábelezés. Ahogy Gábor mondta, kimaxolta a Panthert. Hangja pontos, gyors, részletes és nagyon zenei. Hosszan hallgatható nem fárasztó. Nem egyszer megtörtént velem a hallgatása közben, hogy nem akartam kikapcsolni, csak mégegy számot, mégegyet 😁 Technikai részletekkel kapcsolatban bátran keressétek Gábort Unique Sound . Meghallgatható nálam Dunakeszin.
Ára: 290.000 Ft
IMG_20250103_150303991.jpg
IMG_20250103_150456380.jpg
IMG_20250103_150423823.jpg
IMG_20250103_150354647.jpg
IMG_20250103_150324565.jpg

Lezárt

Vissza: “Hangsugárzók”