Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Unique Sound Panther monitor
-
izmi
- Nincs visszaút

- Értékelés: 54
Re: Unique Sound Panther monitor
Köszönöm a lehetőséget! Egy szimpatikus fórumtársnál zenél tovább!
Core Audio, Tara Labs, ACR Isostatic Rp400, Hifiman...
-
Pest St Lawrence
- Újonc fórumos

- Értékelés: 5
Nálam ennek a hangfalnak a testvére zenél, a 0003 sorozatszámú pár.
Zeneisége, lelke magával ragadó, szívet melengető. Engem az első meghallgatás után levett a lábamról és végül meg is vettem. Most is ezek muzsikálnak. Ha az ár/hang arányt nézem, ennyiért ez ajándék, vagy fordítva, ha ismert márkát is fizetünk mellé, nagyon mélyen kell benyúlni a zsebbe. Garantáltan jó hang és vétel, hajrá!
Zeneisége, lelke magával ragadó, szívet melengető. Engem az első meghallgatás után levett a lábamról és végül meg is vettem. Most is ezek muzsikálnak. Ha az ár/hang arányt nézem, ennyiért ez ajándék, vagy fordítva, ha ismert márkát is fizetünk mellé, nagyon mélyen kell benyúlni a zsebbe. Garantáltan jó hang és vétel, hajrá!
-
izmi
- Nincs visszaút

Re: Unique Sound Panther monitor és állvány
Privátban érkezett kérdés, hogy az állvány jár-e a Pantherhez. Ha csak ez az akadály, hát legyen.
Mától a Panther tömörfa állvánnyal vihető!
Mától a Panther tömörfa állvánnyal vihető!
- Szgaborsz6
- Fórumlakó

- Értékelés: 124
A két doboznak semmi köze egymáshoz, mivel mindkettőnek más a megálmodója és gyártója. A Pantert Márton Gábor készítette, a Felixet pedig Andrea Paolini. Az mondjuk igaz, hogy mindkét hangsugárzó valóban minőségi alkatrészekből épül fel, és ez nem csak a driverekre igaz, hanem a hangváltóra is. Szóval tessék csak nyugodtan meghallgatni!megadethmen írta: ↑2025.01.10., pén. 19:57Nálam egy kistestvére teljesít szolgálatot, nevezetesen a lana felix, az is sb acoustic driverekkel van szerelve, el nem hinné az ember, hogy mire képesek ezek a sugárzók! Sokan bizonytalanok a DIY projektekkel szemben, de bizton állíthatom, hogy a hangváltó komponensek általában minőségibb alapanyagokból vannak egy ilyen hangfalnál mint bolti társaiénál, és ez azért hallatszik. az eladó nem ismerősöm, de gondoltam kicsit segítek. Üdv!
Üdv, Zoli
- megadethmen
- Nincs visszaút

- Értékelés: 31
Nálam egy kistestvére teljesít szolgálatot, nevezetesen a lana felix, az is sb acoustic driverekkel van szerelve, el nem hinné az ember, hogy mire képesek ezek a sugárzók! Sokan bizonytalanok a DIY projektekkel szemben, de bizton állíthatom, hogy a hangváltó komponensek általában minőségibb alapanyagokból vannak egy ilyen hangfalnál mint bolti társaiénál, és ez azért hallatszik. az eladó nem ismerősöm, de gondoltam kicsit segítek. Üdv!
-
izmi
- Nincs visszaút

Annak ajánlom ezt a hangsugárzót aki nem egy márkanevet akar venni, hanem egy olyan dobozt akar amely hűen tolmácsolja a zenét. Ár érték arányban nehéz versenytársat találni mellé.
-
izmi
- Nincs visszaút

Ha valaki idén akár új Panthert már csak 340-ért tud venni!
-
izmi
- Nincs visszaút

Unique Sound Panther monitor
Unique Sound Panther
Eladó a címben szereplő monitor hangsugárzó. Tavaly nyáron vettem Márton Gábor barátomtól. Eladás oka költözés, a másik szoba elbír egy nagyobb dobozt is. Nálam egy Usher monitort váltott. Amit én tudok elmondani a Pantherről: SB Acoustic driverek, Jantzen hangváltó alkatrészek, Furutech kábelezés. Ahogy Gábor mondta, kimaxolta a Panthert. Hangja pontos, gyors, részletes és nagyon zenei. Hosszan hallgatható nem fárasztó. Nem egyszer megtörtént velem a hallgatása közben, hogy nem akartam kikapcsolni, csak mégegy számot, mégegyet
Technikai részletekkel kapcsolatban bátran keressétek Gábort Unique Sound . Meghallgatható nálam Dunakeszin.
Ára: 290.000 Ft
Eladó a címben szereplő monitor hangsugárzó. Tavaly nyáron vettem Márton Gábor barátomtól. Eladás oka költözés, a másik szoba elbír egy nagyobb dobozt is. Nálam egy Usher monitort váltott. Amit én tudok elmondani a Pantherről: SB Acoustic driverek, Jantzen hangváltó alkatrészek, Furutech kábelezés. Ahogy Gábor mondta, kimaxolta a Panthert. Hangja pontos, gyors, részletes és nagyon zenei. Hosszan hallgatható nem fárasztó. Nem egyszer megtörtént velem a hallgatása közben, hogy nem akartam kikapcsolni, csak mégegy számot, mégegyet
Ára: 290.000 Ft