Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy Sensys DC1 állványos hangsugárzó
Re: Tannoy Sensys DC1 állványos hangsugárzó
Köszönöm az érdeklődést, a hangsugárzók elkeltek!
Re: Tannoy Sensys DC1 állványos hangsugárzó
Kedvcsinálónak néhány információ a hangdobozokról:
- a hangja nem belépő kategóriás
- a csatlakozó panelen "föld" csatlakozó, melyre a hangszóró fém öntvény kosara is ki van vezetve
- a doboz előlapját szövet borítja
Köszönöm!
- a hangja nem belépő kategóriás
- a csatlakozó panelen "föld" csatlakozó, melyre a hangszóró fém öntvény kosara is ki van vezetve
- a doboz előlapját szövet borítja
Köszönöm!
Tannoy Sensys DC1 állványos hangsugárzó
Kedves Fórumozók!
Eladásra kínálom a fotókon látható, felnőtt korához képes kitűnő állapotban lévő Tannoy Sensys DC1 duál-koncentrikus, állványos hangsugárzópáromat, világos tölgy színben.
Az irányár: 99.000,- Ft.
Etyeken átvehetőek és igény esetén meghallgathatóak. Kb. 100km-es körzetben szívesen elviszem ingyen. (Postázni nem szeretném.)
A fotókon látható tartalék magasak is benne vannak az árban. (Ezek a duál-koncentrikusba valók, nem pedig a szupermagasak. Ezeket még anno tartaléknak vettem, de nem volt rájuk szükség.)
Telefonon is elérhető vagyok: +36-20-ötszáznegyven42kilencven
Köszönöm!
Eladásra kínálom a fotókon látható, felnőtt korához képes kitűnő állapotban lévő Tannoy Sensys DC1 duál-koncentrikus, állványos hangsugárzópáromat, világos tölgy színben.
Az irányár: 99.000,- Ft.
Etyeken átvehetőek és igény esetén meghallgathatóak. Kb. 100km-es körzetben szívesen elviszem ingyen. (Postázni nem szeretném.)
A fotókon látható tartalék magasak is benne vannak az árban. (Ezek a duál-koncentrikusba valók, nem pedig a szupermagasak. Ezeket még anno tartaléknak vettem, de nem volt rájuk szükség.)
Telefonon is elérhető vagyok: +36-20-ötszáznegyven42kilencven
Köszönöm!